İstanbul Kıyamet Vakti . [ İkvxkritikçisi ]
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: İstanbul Kıyamet Vakti . [ İkvxkritikçisi ]
Arkadaşlar , dönmek sorun değil . Ama dönecek yüz bulmak çok zor.
İkvxkritikçisi
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
hatasını anlayanı, sapmakta olduğu kötü yoldan döneni kim affetmez? kim kollarını yine ve yeniden açmaz? yazdıkların bir taraftan çok güzeldi ama bir taraftan da içimi acıttı. sen ki bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda ki kişilerden biri olarak yapmaya yeltendiklerinin ne olduğunu anlamış ve dönmüşsün. ya bunlara kapılan diğer onlarca taze kişilik? umarım şuraya yazdıklarının bir iki satırını okurlarda onların içinden de doğru yola dönen olur. ne diyeyim; özgüvenin için tebrikler.lodossovalyesi yazdı:Arkadaşlar , dönmek sorun değil . Ama dönecek yüz bulmak çok zor.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Recep im senle uzun zamandır tanışırız oyunu bırakmıştın üzülmüştüm acıkcası çünkü bu oyunu ne zevk için nede başka bi sebebtn dolayı oynuyorum sadece güzel dostlarım war samimi içten vs... sende bunlardan biriydin camiaya tekrar gelirsen kapımız acık en azından benim açımdan ha bu arada ben Şahbaz unutmadıysan kanka
yeni charlarım imzamda yazıyo oyunda oldugumda ulaşırsan elimden geleni yapmaya çalısırım kendine iyi bak aziz dostum...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
Desteğinizden dolayı teşekkür ederim .
- Şu güne kadar , hayatım boyunca bi karıncayı bile incitmedim . İnsan seçmekte çok dikkatli oldum ,nitekimde mükafatınıda gördüm . Ben hep kendimi Vatanına milletine yararlı , kişiliği temiz olan biri olarak yetiştirdim . Beni üzen şey şudur ki ; Bu kadar emek nefsine nasıl yenik düşer , nasıl pes eder ? . Yanlış yola sapmış biri olsaydım şayet benden giden bişey olmazdı . Ama kendimi ve beni sevenleri incitecek birşey yapmak ... Ama ders oldu , ne diyelim her işte bir hayır vardır . Eski güvencimi , sağlam bi birey olduğumu sizlere kanıtlamam çok zaman alıcak olsada . Bilenler biliyorki ne kadar yüklü miktarda eşyalara aktardım . Ne hesaplar yükselttim incitmeden , güzelce ... Ama bunların hepsi beni yükseltirken düşünmeden , kalbimi vicdanıma koymadan yaptığım iş güzel bir iş değildi . Yazılarımı okuyanlara bir ders niteliğinde olur inşallah sözlerim . Görürde düzelirler ." Kötü yol size birşey kazandırmaz . Sadece kazandırdığını sanarsınız , ve sevinirsiniz , sevinirsinizde ... bir yere kadar . "
" Hayat bir yalan gibidir . Yalan söyleyip bir an kurtulduğunuzu sanarsınız . Ama bilmiyorsunuzdurki sonsuza dek kötülüğe mahkum kalmışsınızdır ... Taki tövbe edene kadar . "
- Şu güne kadar , hayatım boyunca bi karıncayı bile incitmedim . İnsan seçmekte çok dikkatli oldum ,nitekimde mükafatınıda gördüm . Ben hep kendimi Vatanına milletine yararlı , kişiliği temiz olan biri olarak yetiştirdim . Beni üzen şey şudur ki ; Bu kadar emek nefsine nasıl yenik düşer , nasıl pes eder ? . Yanlış yola sapmış biri olsaydım şayet benden giden bişey olmazdı . Ama kendimi ve beni sevenleri incitecek birşey yapmak ... Ama ders oldu , ne diyelim her işte bir hayır vardır . Eski güvencimi , sağlam bi birey olduğumu sizlere kanıtlamam çok zaman alıcak olsada . Bilenler biliyorki ne kadar yüklü miktarda eşyalara aktardım . Ne hesaplar yükselttim incitmeden , güzelce ... Ama bunların hepsi beni yükseltirken düşünmeden , kalbimi vicdanıma koymadan yaptığım iş güzel bir iş değildi . Yazılarımı okuyanlara bir ders niteliğinde olur inşallah sözlerim . Görürde düzelirler ." Kötü yol size birşey kazandırmaz . Sadece kazandırdığını sanarsınız , ve sevinirsiniz , sevinirsinizde ... bir yere kadar . "
" Hayat bir yalan gibidir . Yalan söyleyip bir an kurtulduğunuzu sanarsınız . Ama bilmiyorsunuzdurki sonsuza dek kötülüğe mahkum kalmışsınızdır ... Taki tövbe edene kadar . "
İkvxkritikçisi
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Zararın neresinden dönersen kardır Recep im hatalardan ders çıkarmak her zaman en güzelidir bizlerin yanında sana her zaman yer var tabi gelmek katılmak istersenlodossovalyesi yazdı:Desteğinizden dolayı teşekkür ederim .
/alkış
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
recep abi gel bende lodosum erolçiğdemde döndü bir gladiox fırtınası estirmeden bırakmayalım oyunda
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
SÜPER YAZMIsın geri dön bencelodossovalyesi yazdı:Merhabalar ,
- Konuşmama başlamadan önce bi kaç hatırlatma yapmak istiyorum . 1. şudur ki ; Bu konuşma 10-15 yaşındaki gençlere itafendir . 2.si ise Forum yöneticilerine ; Muhtemelen 1 yada 2 saat içinde konuyu silenecektir . Lütfen bunu 3 gün silmeyin . Konuşmam her ne kadar İkv'yi övsede birazda Online oyunları kötülüyor , buda konunun oyuncular bakımından okunması sakıncalı . Ancak bu yazıyı okuduktan sonra ne kimse bu oyunu bırakır , nede oyun hakkında kötü düşüncelere varır .
- İstanbul Kıyamet Vakti ; 3,5 sene. Dilek olay tam 3,5 sene önce bu oyunu oynamaya başladım . O oyuna başladığımda oynadığım haz varya ... Kelimelerle ifade edilmez . Okuldan geldiğimde eve çok hızlı yürürdüm , gelir gelmez çantamı fırlatıp kıyafetlerimi asmadan biyerlere atardım . Hemen açar oyunuma başlardım . Oynarken dış dünya ile bağlantımı tamamen keserdim . O kadar güzel bir oyundu İkv . Keşke derdim hep keşke hiç oyuna alışmasam keşke hiç kimseyi tanımasam . Oyuna başlarken hani hep derdik ya : " Diğer görev ne acaba ? " . Artık öyle birşey yok malesef . İstesemde istemesemde insan 1 ay oynadığında heryeri ezbere bilmiş oluyor . Tüm görevler,heryer ezberimde . Arkadaş edinmek çok zevkliydi . Türkler bir başkadır . Bir çok arkadaşım vardı Online oyun oynayan . Bakardım ki internet kafe'ye girdiğimde . Kimileri Silkroad , Kimileri Knight v.s oyunlar oynar . Hepsi kafasını eğip oyuna dalarlar çoğu küfürbaz , çoğu ahlaksızdır ... ve dikkat ettiyseniz hepsinin dersleri zayıftır . Ama bizde öyle bişey yoktu . Şu cevabı İyi dinleyin . " Maden çekerdim , ot toplardım , karışım yapardım ... Lise derslerine girdiğimde bu madenler çıkardı kimya dersinde karşıma . Derse şevkim artardı . İstesemde istemesemde artık o konuya hakim olurdum . Tarih vardı bu oyunda ... Çok büyük ve güzel bir tarih . Hiç kimse bu oyuna saçma diyemez . Çünki bu oyun başlı başına bir şaheserdir . Tarih ve Kimyam benim şu an sevdiğim dersler . Bunun mimarını söylememe gerek yok sanırsam . Ama bunlardan da önemli olan birşey varki . Bu oyun sizi hayata hazırlar , hayata ! İnsanlar ile diyalog öğrenirsiniz , ticarete atılırsınız . İnsanları tanırsınız . Sizler birer birey olursunuz artık . İnsanların ne kadar küfürbaz olduklarını anlarsınız . Nasıl utanmaz ve çirkef . Bunlardan ders alırsınız . İşte bu varya bu ... Bu İstanbul Kıyamet Vakti demek . Ben bu oyunu bu yüzden sevdim . Benim öğretmenimdi bu oyun . Ama her önüne gelen bu oyunu böyle oynayamaz . Neden mi ? İnsanlar açgözlüdür , nefsini terbiye etmediği sürece ... Bişey mi kazandı ? Neden daha fazlasını almayayım der . Elindeki nimet ona yetmez . Oyundan zevk alır almasına ama bi başka insanın zevk almasına izin vermez . İşte o zaman lanetlenirsiniz . Artık istemeden bi hırsız olmuşsunuzdur . Küfürede alışırsınız bu sayede . Adi şeylerin konuşuldğu ortamlardasınızdır artık . Bundan kurtulamassınız . Tıpkı ben gibi . Hiç bi zaman hırsızlık yapmamıştım , nitekim yapmadım bile . Ama yeltendim . İşte bu beni çirkef ve bi o kadarda yüssüz bi insan yapıyor . Ben artık hırsız damgası yedim diye mi sanıyorsunuz ? Hayır . Arkadaşlarım bak ben bu adamın arkadaşıydım demesinden ve üzülmesinden korkuyorum . Ben bunları yaptım . Ama unutulmamaladırki ; " En iyi insan , aslında zamanında çok kötü işler yapmıştır . " . Hiç unutmam . Bir kere kimya dersindeydik . Konumuz Yükseltgenme Kanunu idi . Tahtaya kalktım isteyerek . Konuyu bildiğimi sanıyordum . Kalktım ve bi yanlış yaptım , rezil oldum . Ama şimdi hayatımda en iyi bildiğim konu o'dur . Ve asla unutmuyucam . Ve kimyam hep 5 'di , ve hep öyle kalacak . Artık tertemizim . Bana milyarları verseler hırsızlık yapmam , nitekim yapmadımda . Yeltendim . Nice insanlar tanıdım ki neler yaptılar ama hala oyunda yüksek yerlerdeler ve kimse onların ne olduğunu bilmezler . Onlarda benim gibiydi , ve düzeldiler gizlice . Onlara helal olsun diyorum . Şu an tertemizler ve ibret alınacak insanlar . Bunları neden anlattım diyiceksiniz . Bu anekdotu anlattım . Çünki bunları sizde yaşıyacaksınız . Elinde sonunda . Hayat bi oyundur . Oyunda ikv unutmayın . Çünki ikv yi oynayanlar insan. Yazılacak çok şey var , anlatılacak , duymanız gereken . Ama insanoğlu hep herşeyin fazlasını ister ben çok yetenekli biri değilim. Bu yazı her ne kadar akıcı olsada daha iyisini yapamam . Ve bi yerden sonra sıkılırsınız ...
- Bakın . Bu sözüm gençlere . Size hayat birşey kazandırmıyor . Elinde sonunda ölücez . Benim hayatta 3 hedefim vardı . 1. si Hayatta başarılı olmak ( Dersimde,işimde,kişiliğimde) , 2. si Ahirette başarılı olmak(İmanı elinden bırakmayan bir mümin olmak) , 3. sü ise Hayatın tadını çıkarmak(eğlenmek). Bir filozof müslüman olabilir, ahiretinde ve hayatında başarılı olabilir . Bir Mümin , Filozof olabilir . Ahiretinde ve hayatında başarılı olabilir . Ama Bir insan hayatında sadece eğleniyorsa . Gençlik çağında başına şu gelicektir ; " bi kıza çıkma teklif edersin . Lise1 de . Kız seninle sevgili olur . Bayağı yürütürsünüz . Ama bi yerden sonra kız size şu cevabı verecektir . " Aşkım , artık ayrılmalıyız . Çünki senin paran yok ve annem senin gibi bi insanla sevgili olmama karşı " " ... Bilmem anlatabiliyormuyum . Hayatta imkansız diye birşey yoktur . Benim hedefimde aynen böyle , bir amacım var . Ve onu yerine getirmeden ölmeyi düşünmüyorum ...
Online oyun oynamayın , İkv oynayın . Günde 8 saat değil . Günde 1,5 Saat . Dersinize bakın , ahireti unutmayın , hayattan zevk alın ...
Sağlıcakla Kalın ...
Not : " Bilinmelidir ki ; Bir yazı okuyucuya birşeyler aşılamak istiyorsa o yazının güzel olmasından ayrı okuyucunun metni noktalama işaretlerine uygun ve dikkatli bir şekilde okuması gerekir ... "
İkvxkritikçisi . Oyuna dönmeye yüzüm yok . Ama affedersiniz belki gelirim . Gizlice değil , kendi kimliğimle ...
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Bide Benim Carımı Kim Caldıgını Sölesen Bu Laflarının Sahte Olmadıgına İnanırım.
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Aynen ortaokulda bende oyleydım sımdı tembel olup cıkdım bu yaz tatılı benı bozdu gunde 15 saat oynuyodum sabah ezanında yatıp saat 2 de kalkıp oturuyodum bu yuzden oturş bozuklukları yuzunden vucudumda kalıcı hasarlar olusdu olsun dert etmıyom 30 yıl sonra olup gıdıcem amaan sallla ha yaşamısım ha yaşamamısım

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !