YÜCE FORUM HALKINA BIRAKIYORUM YORUMU :mrgreen: :mrgreen:aldatmaz2012 yazdı:Rezıl ınsan ya ıyı oku yazımı aptal normal vuruşunu azaltır demıyorum asıt hasarı azalır kıt ınsanbwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:4 büyü 2 şifa kesılır
şöyle:butun buyulerın ayagında mararon olacak asit dırencı kesınlıkle 1000 olucak (999 bıle olmaz 1000 olmalı) kadımın vuruşu 8000 asıtı 30 bın oldugu ıcın sana dokundugu an senı oldurur ve 50 bın kusur can basar o yuzden asıt dırencı 1000 olucak herkezın ve dogru bir şekılde ortada oynatırsanız rahatlıkla kesersınız ve bana gore junon kadımden daha zor :mrgreen: (130 kere kesmeme ragmen fıkrım degışmedı)
ASİT DİRENCİNİ 1000 LE BAKIYIM YİNE KAÇ VURUYOR !!!
ALLAHIM YA TEK KESERİM BEN BUNU DİYEN DE SENDİN Dİ Mİ KOPARTIYOSIN SEN BENİ :mrgreen: :mrgreen:
25 BİN VURDUĞU MAXTIR AYNEN İMMUNELERİN JUNON DEDİĞİNDE VURDUĞU GİBİ DİRENÇLİK Bİ MEVZU YOK ORTADA ZIRH MESELESİ![]()
![]()
Kadim Hidra kesimi (7 grup kesemedik)
Re: Kadim Hidra kesimi (7 grup kesemedik)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Neyse tmm sen daha ıyı bılıyorsun geç oyuna 2 dk gel vs ?bwingrove yazdı:YÜCE FORUM HALKINA BIRAKIYORUM YORUMU :mrgreen: :mrgreen:aldatmaz2012 yazdı:Rezıl ınsan ya ıyı oku yazımı aptal normal vuruşunu azaltır demıyorum asıt hasarı azalır kıt ınsanbwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:4 büyü 2 şifa kesılır
şöyle:butun buyulerın ayagında mararon olacak asit dırencı kesınlıkle 1000 olucak (999 bıle olmaz 1000 olmalı) kadımın vuruşu 8000 asıtı 30 bın oldugu ıcın sana dokundugu an senı oldurur ve 50 bın kusur can basar o yuzden asıt dırencı 1000 olucak herkezın ve dogru bir şekılde ortada oynatırsanız rahatlıkla kesersınız ve bana gore junon kadımden daha zor :mrgreen: (130 kere kesmeme ragmen fıkrım degışmedı)
ALLAHIM YA TEK KESERİM BEN BUNU DİYEN DE SENDİN Dİ Mİ KOPARTIYOSIN SEN BENİ :mrgreen: :mrgreen:
25 BİN VURDUĞU MAXTIR AYNEN İMMUNELERİN JUNON DEDİĞİNDE VURDUĞU GİBİ DİRENÇLİK Bİ MEVZU YOK ORTADA ZIRH MESELESİ![]()
![]()
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
NESİNE ATACAZ :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:aldatmaz2012 yazdı:Neyse tmm sen daha ıyı bılıyorsun geç oyuna 2 dk gel vs ?bwingrove yazdı:YÜCE FORUM HALKINA BIRAKIYORUM YORUMU :mrgreen: :mrgreen:aldatmaz2012 yazdı:Rezıl ınsan ya ıyı oku yazımı aptal normal vuruşunu azaltır demıyorum asıt hasarı azalır kıt ınsanbwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:4 büyü 2 şifa kesılır
![]()
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

]10m sıne hadı gır
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
aldatmaz2012 yazdı:]10m sıne hadı gır
Sıhhiyeyle geliyorum bekle beni :mrgreen: :mrgreen:
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

Tmm emınundeyım char susturuldu gel balıkcıyabwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:]10m sıne hadı gır
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Evet sonuç nedir bence sıhhiye kazanıraldatmaz2012 yazdı:Tmm emınundeyım char susturuldu gel balıkcıyabwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:]10m sıne hadı gır
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

Merak etme bende kımsenın parası kalmazxFirelifex yazdı:Evet sonuç nedir bence sıhhiye kazanıraldatmaz2012 yazdı:Tmm emınundeyım char susturuldu gel balıkcıyabwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:]10m sıne hadı gır
Sıhhiyeyle geliyorum bekle beni :mrgreen: :mrgreen:Ama istanbul verir mi 10myi orası bilinmez
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Ee sonuç nediraldatmaz2012 yazdı:Merak etme bende kımsenın parası kalmazxFirelifex yazdı:Evet sonuç nedir bence sıhhiye kazanıraldatmaz2012 yazdı:Tmm emınundeyım char susturuldu gel balıkcıyabwingrove yazdı:aldatmaz2012 yazdı:]10m sıne hadı gır
Sıhhiyeyle geliyorum bekle beni :mrgreen: :mrgreen:Ama istanbul verir mi 10myi orası bilinmez
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
WS SONUCU Hayalxetxsıhhiye 5*3 Burasıqistanbul
AMA BURDAN ONU TEBRİK ETMEK İSTİYORUM BENİ ZORLAYAN İLK BÜYÜCÜYDÜ !!! ve parayı ben demeden geldi verdi !!
AMA BURDAN ONU TEBRİK ETMEK İSTİYORUM BENİ ZORLAYAN İLK BÜYÜCÜYDÜ !!! ve parayı ben demeden geldi verdi !!
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT