Yeni dostlar edinmeni ve kısa sürede şaheser üretmeni öneriyorum!
Ben dostlarım sayesinde şahesersizkende giriyordum!
örn:kenana giderken motorda falan sadece direnç kırmacı oluyordum kenandada sadece şalter indirip kaldırıyordum!
ama şaheseri ürettikten sonra ister sığınakta ister migratta olsun daha aktif oluyorsun çünkü kudret sorunu ortadan kalkıyor!
+vuruşların daha etkili oluyor!
junona kadar 1 tane bile iksir harcamıyorum junonda mecbur kalıyorsun sadece!
kenanda zaten hiçbir problem yok kasadan iksir bile almıyorum!
sonuç olarak; şaheserin yok diye sığınak yada migrat yapamıcaksın diye birşey yok!
sadece yapabileceğine inan ve sana yardımcı olacak dostlar edin!
Şaheseri olmayan arkadaşlar için de GB
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheseri olmayan arkadaşlar için de GB
http://bit.ly/qM7njk
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
şaheser üretmeye ayırdıqın wakiti çevre yapmaya ayırsaydın emin ol iksirsiz bile qirerdin 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Yanlış bir anlaşılma var
Benimde şaheserim var ve benim buradaki amacım diğer dostlarımızında eğlenmesini sağlamak .Maksat eğlenmek değilmidir
Benimde şaheserim var ve benim buradaki amacım diğer dostlarımızında eğlenmesini sağlamak .Maksat eğlenmek değilmidir
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Suskunjackal yazdı:Şaheseriniz yoksa önemli iksirleri üreterek gruplarda sizde en az bir şaheserli kadar yerinizi sağlama alacağınızı söyleyebilirim.
Özellikle kudret (Ejderha Kudretlendiren) , direnç iksiri (Shen Kuo) üretmek yararınıza olacaktır.
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
şaheser üretmek işkence :evil:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Bu şahaser olayı GB lerde her şeyi altüst etti.Örnek mi:İyi bakın 49 şifacımımın büyü şifa puanı 1113
eminönünde dolanırken klandan yazı geliyor.Miğrata sağlam şifa aranıyor kendime bakıyorum üstüm iyi tecrübede var hemen pm atıyoruz hop cevap tamam gel.Çıkıyoruz yola gidiyoruz adaya alıyor gruba 10 dk kadar adam çağırıp grup toplamaya uğraşıyoruz geliyorlar.Tam grup tamamlanıyor pat gruptan atılıyorum.
Hemen söyleden yazıyorum ne oldu? problem mi var? cevap yok!! 2-3 kere daha yazıyorum kimse cevap vermeye tenezzül bile etmiyor ne oldu derken adaya Asahplı bir şifa giriyor.O an anlıyorum neden attıklarını tepem attıyor ve klandan olanları anlatıyorum.Grubun başkanı(adını rezil olmasın diye yazmıyorum.)diyorki onun üstü senden iyi ondan aldık gruba , hemen tamam bende iyi mi üstü diyorum büyü şifa kaç? cevap 985!! Ulan benim büyü şifam 1113 diyorum cevap ama o asahblı....
Şahaser o kadar kafaya yer etmişki üstü iyi olmayıp asabı bile olsa gruba alınıyor.Şimdi siz söyleyin şahaser işe yaramadıkça neye yarar?
eminönünde dolanırken klandan yazı geliyor.Miğrata sağlam şifa aranıyor kendime bakıyorum üstüm iyi tecrübede var hemen pm atıyoruz hop cevap tamam gel.Çıkıyoruz yola gidiyoruz adaya alıyor gruba 10 dk kadar adam çağırıp grup toplamaya uğraşıyoruz geliyorlar.Tam grup tamamlanıyor pat gruptan atılıyorum.
Hemen söyleden yazıyorum ne oldu? problem mi var? cevap yok!! 2-3 kere daha yazıyorum kimse cevap vermeye tenezzül bile etmiyor ne oldu derken adaya Asahplı bir şifa giriyor.O an anlıyorum neden attıklarını tepem attıyor ve klandan olanları anlatıyorum.Grubun başkanı(adını rezil olmasın diye yazmıyorum.)diyorki onun üstü senden iyi ondan aldık gruba , hemen tamam bende iyi mi üstü diyorum büyü şifa kaç? cevap 985!! Ulan benim büyü şifam 1113 diyorum cevap ama o asahblı....
Şahaser o kadar kafaya yer etmişki üstü iyi olmayıp asabı bile olsa gruba alınıyor.Şimdi siz söyleyin şahaser işe yaramadıkça neye yarar?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
"bence" bunun tek çaresi var. kudret rejenasyonu itemlerin gelmesi. mesela bilge kağan modeli anka emsali tungsten güneş asa. atıyorum 39 kudret rejenasyonu bir de 93 buz hasarı
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
Forumkral yazdı:Bu şahaser olayı GB lerde her şeyi altüst etti.Örnek mi:İyi bakın 49 şifacımımın büyü şifa puanı 1113
benim şifamın büyü şifa 1080 ashabım falanda yok ama istediğim zaman giriyorum gb lere demekki burda problem şaheserde değil! tamamen arkadaş ortamında!
http://bit.ly/qM7njk
sifacımda saheser yok ve cok rahat gb ye girebiliyorum savascımda saheser var ama almıyolarKable yazdı:İyi günler/akşamlar saygı değer İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları.
Malumunuz Grup Bölgeleri Haziran ayında geldiğinden beri şaheserli arkadaşlar daha rağbet görülüyor ve şaheserli/şahesersiz ayrımı yapılıyor/yapılmakta.Bu bir sistem olmuş durumda.Yalnız konu farklı yerlere gelmesin.Şaheseri olan arkadaşlara hiçbir isyanım asla bulunmaz.Ellerinin hakkı ile ürettiler ve girmelerinde bir sakınca yok.Burada bir ufak detay kaçıyor.Şahesersiz arkadaşlarımız mağdur duruma düşüyor.Şaheserli bir büyücü/şifacı/savaşcı 4 ya da 5 defa üst üste sığınak yapabiliyorken şaheseri olmayan/olamayan büyücü/şifacı/savaşcı lar günde 1 kez yapsa yarabbi şükür.(şifacıları saymazsak olabilir)
Benim buradaki amacım şaheseri olmayan arkadaşlarımızın da oyunda aktif olması ve oyundan zevk almasıdır.Diyebilirsinizki oda uğraşsın ve üretsin.Haklısınız birşey diyemem o konuda ama belki şansı dönüp şaheserli takılar düşürürse ne kadar mutlu olursa İstanbul Kıyamet Vakti için de o kadar hayırlı olur.
Herkese tekrar iyi günler/akşamlar.Sağlıcakla kalın...
auril & DoubleLift
ozmn saheserin ne anlamı kaldı ???mitmet yazdı:"bence" bunun tek çaresi var. kudret rejenasyonu itemlerin gelmesi. mesela bilge kağan modeli anka emsali tungsten güneş asa. atıyorum 39 kudret rejenasyonu bir de 93 buz hasarı
auril & DoubleLift