D&R En Çok Satan Listesi ve Yorumlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: D&R En Çok Satan Listesi ve Yorumlar

Mesaj gönderen Rapid »

D&R'de reytingimizin bu kadar yüksek olmasının tek nedeni orada paketin daha ucuza satılması. aslında en güzelini yapıyorlar, 20 lira yapıp ellerinde patlamasındansa 14 lira yapıp en iyi satış rakamlarına ulaşmaları daha güzel.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Merhaba arkadaşLar bir önerim oLucak

İstanbuL kıyamet vakti adına gerçekten bu gurur verici bir tabLo oLmakLa beraber başarıLarın bununLa sınırLı kaLmaması Lazım. SizLerden ricam satışın dahada artması adına onLine siparişi anLatan resimLerLe detayLı bir biLgiLendirme iLetisi düzenLemek. OnLine aLışveriş nasıL ne şekiLde yapıLır. Ayrıca kargo ücreti faLan bunLarın ayrıntıLı bir biLgiLendirmesini yapacak resimLi anLatımLa Bir arkadaş veya yetkiLi yaparsa hem bir nevze oLsun ikv kutu satışına katkıda buLunabiLir bununLa beraber Kutu buLamayan arkadaşLara yardımcı oLarak biLgiLendirmiş oLurLar. Konuya yöneLik yorumuma dönecek oLursak gerçekten gün geçtikLe bizLerin desteği iLede İstanbuL Kıyamet vakti dahada iLeri seviyeLere geLecektir. Bu konuda ise en büyük görew biz oyuncuLara düşüyor. Bize sunuLan hizmetin karşıLığını en iyi şekiLde verip İkv'ye destek oLaLım...

İyi eğLenceLer.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MoziLLa »

FromXXXhELL yazdı:Arkadasım orda kacırdıgın ınce bır nuans var ankara ankamall ve antares d&r ıle aram ıyıdır paketlerın satılmaması sebebıyle kendıler fıyatı 14,99 tl ye dusurdugu ıcın yuksek bır satıs rakamı gorunmektedır.. kı ben bıle 14,99 dusunce lazım olur belkı dıye 5 adet aldım ... arzın fazla olmasından degıl aksıne arzın dusuklugunden fıyat dusmesı ıle bu durum yasanmıstır.. Ha aksı olur ıse d&r eldekı stokları bıtırı yerıne gene ıkv ıle doldurursa derımkı cok satmıs ben hergun gecerım d&r den mısal ankamallda gıt bak 3-4 adet var rafta bıtsın benım tahmınım bır daha sıp gecılcegını sanmam elde stok yoksa.. Benım kısısel kanatım bu paket sıstemı ıle yenı oyuncu kıtlesıne ulasılmıs bır durum yok .. elde olan rutın musterı portfoyunu ucuz fıyatla uzun bır vadede elde tutmakdan baska bır amac yoktur ortada... Saygılarımla..........................................
Bence haklı !
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

MoziLLa yazdı:
FromXXXhELL yazdı:Arkadasım orda kacırdıgın ınce bır nuans var ankara ankamall ve antares d&r ıle aram ıyıdır paketlerın satılmaması sebebıyle kendıler fıyatı 14,99 tl ye dusurdugu ıcın yuksek bır satıs rakamı gorunmektedır.. kı ben bıle 14,99 dusunce lazım olur belkı dıye 5 adet aldım ... arzın fazla olmasından degıl aksıne arzın dusuklugunden fıyat dusmesı ıle bu durum yasanmıstır.. Ha aksı olur ıse d&r eldekı stokları bıtırı yerıne gene ıkv ıle doldurursa derımkı cok satmıs ben hergun gecerım d&r den mısal ankamallda gıt bak 3-4 adet var rafta bıtsın benım tahmınım bır daha sıp gecılcegını sanmam elde stok yoksa.. Benım kısısel kanatım bu paket sıstemı ıle yenı oyuncu kıtlesıne ulasılmıs bır durum yok .. elde olan rutın musterı portfoyunu ucuz fıyatla uzun bır vadede elde tutmakdan baska bır amac yoktur ortada... Saygılarımla..........................................
Bence haklı !

öyle diyosan haklıdır kanka :twisted: :twisted:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MoziLLa »

Theanswer3 yazdı:
MoziLLa yazdı:
Bence haklı !

öyle diyosan haklıdır kanka :twisted: :twisted:
EYVALLAH :D
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death