Sevdaçiçeğisin / Ceylanx / Yalanyalan / KurtLarxSevdası

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: Sevdaçiçeğisin / Ceylanx / Yalanyalan / KurtLarxSevdası

Mesaj gönderen kurtreis »

Emre böyle bir iddeada bulunuyorsun ama önce bunu kanıtlayacak resim yada kanıt göstermen görekir kardeşim seni severim bilirsin ama bu konularda hassas olduğumuz konular ki hırsızlık iddiasıda ağır bir hitap böyle bir düşünceye sahip olmuşsun anlıyorum kendince haklı nedenlerinde vardır illa ki ama benim tekerimde olduğunu bildiğin halde neden bana gelmedin bu konu için sence böyle bir konuda kayıtsız kalırmıydım yada kalırmıyım. Ramazan Usta koyulan ilk fotoğrafı ilk çektiği zamanlar bana göstermişti ve konuşmuş aydınlığa kavuşturmuştuk yanlış anlaşılmalara sebebiyet berilmesinin önüne geçmiştik sende öyle yapmalıydın Emre ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

murat Abi Ben Emre Deiilim Emre oyuna Ara verdi o Rutkay Ben Scary aramızda Bir fark var neden herkez beni Emre sanıyor acaba bilemiyorm siz sorunu sozebilirsiniz ama .. Bu şahıs hem klan dieştiriyor hem hırsızlık yapıyor . siz konusmuş cozmussunuz ama ben konusmadım cozmedim eger laf bana yanırsa ne konusurum nede cozerim hırsızlarla muahttap olmam bizim Defterimizde bu yazmıyor yazarsa Yırtıp atarız merak Etmeyin ;)
dahi71
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dahi71 »

Çamır atacak kimse bulamadın sıra güleremigeldi bak güleri ben 2 yıldır tanırım bütün itemlerimi gözüm kapalı emanet etmişimdir hiç bizaman eksik almaktan ziyade fazlasını almışımdır uraşmayın gülerle biderdiniz varsa bana gelin gülerin herzaman arkasındayım BİLGİNİZE
Kurtbeyi
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir

Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz

Bu vatan bizim BİZİM kalacak!!!

Yiğitlik ölmedi hala yaşıyor!!

KURTBEYİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön