Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Mesaj gönderen intikamatesi »

Erdogan yazdı:Ekran görüntülerini link olarak değil, destek formunda bulunan dosya ekleme kısmından bizlere ulaştırmalısınız. Yukarıda yazmış olduğum özelliklerdeki ekran görüntülerini doğru şekilde bizlere ulaştırdığınızda şikayetleriniz olumlu sonuçlandırılabilir.

Bilginize.
sayın GM aynısı benim başımada geldi adam küfür etti oyundan çıktı bende ikv desdeğe yollayayım dedim ordanda bi oyun içerisinde şikayet ediniz cevabı geldi e adam oyundan çıkıyor nasıl edecem ben şikayet ayrıca ikv desdeğe bu hata için yine yolladım bakalım nasılbir cevapla karşılaşacam.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

İkv Yönetimi o çıkma olayını çözemedikleri için bize böle bi seçenek sunuo xD
...
JANISSARY
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JANISSARY »

Yönetim çözümü hazırlamış aslında ama arkadaşlar üşenmiş sanırım. Benim başıma böyle bir olay gelmedi ancak başıma geldiği takdirde foruma konu açarak harcayacağım eforu [GM]Erdoğan'ın dediği metodu uygulamada kullanarak bana o küfrü edenin cezasını almasını sağlardım.
İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xbyreds »

zeki arkadaşım dediğimi anlamıyorsun heralde.
adam er meydanından kaçtı fakat oyunda.şikayet edilmiyor ve yasaklılara eklenmiyor yazısı gelmiyor çünkü adam oyunda.
er meydanından kaç yapınca hiçbir işlem yapılmıyor.
ilgilenin bunla.adam sövdüğüyle kaldı.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.

İKV Destek Takımı köklü bir yapılanmanın içindedir. Bunun olumlu etkilerini çok yakında beraberce göreceğiz. Hatta görmeye başladık bile, örnek olarak sevinerek söylebilirm ki oyuncularımız tarafından oyun içi şikayet sistemi le gönderilen tüm şikayetler eksiksiz olarak kontrol edilmekte (bu sayı günlük 4000 - 5000 civarı ve destek formu ile gönderilen talepler dahil değildir) ve ceza itirazlarda anlık olarak kontrol edilmektedir. Bu sürece İKV Destek Takımı ile iletişiminizi artırarak katkıda bulunabilirsiniz.

Amacımız oyuncularımızın 7/24 destek alabileceği, oyuncu merkezli bir sistem oluşturmaktır. takım yapısını emeği geçenleri yakında www.istanbuloyun.com destek bölümünden düzenli olarak duyurur olacağız.

Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

Güzel haberlerde görüşmek üzere.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.

İKV Destek Takımı köklü bir yapılanmanın içindedir. Bunun olumlu etkilerini çok yakında beraberce göreceğiz. Hatta görmeye başladık bile, örnek olarak sevinerek söylebilirm ki oyuncularımız tarafından oyun içi şikayet sistemi le gönderilen tüm şikayetler eksiksiz olarak kontrol edilmekte (bu sayı günlük 4000 - 5000 civarı ve destek formu ile gönderilen talepler dahil değildir) ve ceza itirazlarda anlık olarak kontrol edilmektedir. Bu sürece İKV Destek Takımı ile iletişiminizi artırarak katkıda bulunabilirsiniz.

Amacımız oyuncularımızın 7/24 destek alabileceği, oyuncu merkezli bir sistem oluşturmaktır. takım yapısını emeği geçenleri yakında www.istanbuloyun.com destek bölümünden düzenli olarak duyurur olacağız.

Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

Güzel haberlerde görüşmek üzere.
Silinen Karakterlerin Geri Getirilmesimi !!!!!!!!!! :o
Eğer Öyle Birşey Olursa Varya Uçarım Sevinçtennnnnnnnnnnnnnnnnn İnşallah Güzel Haberinizi Bekliyoruz..
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xbyreds »

Toplama puanlarının 0lanması gerçekten çok hoş olucak fakat lonca sistemi ... :cry:
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

xbyreds yazdı:Toplama puanlarının 0lanması gerçekten çok hoş olucak fakat lonca sistemi ... :cry:
toplama puanlarını sıfırlanmısı gerçekten güzel oldu fakat arkdaşında belirttiği gibi lonca sistemi ?
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Şu an ki i şplanımızda lonca sistemi yok. Bu zaten başlı başına bir güncelleme gerektirir.

Şu an için silinen karakterlerin kurtarılması ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması öncelikli olarak devam ediyor.

Önümüzdeki hafta içinde aksilik olmadığı takdirde sizlere sunmayı planlıyoruz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Lathander yazdı:Şu an ki i şplanımızda lonca sistemi yok. Bu zaten başlı başına bir güncelleme gerektirir.

Şu an için silinen karakterlerin kurtarılması ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması öncelikli olarak devam ediyor.

Önümüzdeki hafta içinde aksilik olmadığı takdirde sizlere sunmayı planlıyoruz.

Abi forum kurallarını ihlal ediyorsun :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön