Büyücümden alıştım artıkkfat4 yazdı:Max savaşçıyı sok klana, gör ne hale geldiğini. Tek başına bir büyünün kesmesi neredeyse imkansız.
Savaşçılara Ne Oldu!!
Re: Savaşçılara Ne Oldu!!
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
2 tanesine kadar sorun yok daha fazlasını görünce aynı taktigi uyguluyorumMoziLLa yazdı:Büyücümden alıştım artıkkfat4 yazdı:Max savaşçıyı sok klana, gör ne hale geldiğini. Tek başına bir büyünün kesmesi neredeyse imkansız.teke tek gece zırhlı ecelli çar görünce yolumu değilştiriyorum nasıl fikir
:D:D
Zihin tutmasını abarttılar oyunda baya !SeRRuh yazdı:2 tanesine kadar sorun yok daha fazlasını görünce aynı taktigi uyguluyorumMoziLLa yazdı:Büyücümden alıştım artıkkfat4 yazdı:Max savaşçıyı sok klana, gör ne hale geldiğini. Tek başına bir büyünün kesmesi neredeyse imkansız.teke tek gece zırhlı ecelli çar görünce yolumu değilştiriyorum nasıl fikir
______
MoZiLLa
______
______
MoziLLa yazdı:Zihin tutmasını abarttılar oyunda baya !SeRRuh yazdı:2 tanesine kadar sorun yok daha fazlasını görünce aynı taktigi uyguluyorumMoziLLa yazdı:Büyücümden alıştım artıkkfat4 yazdı:Max savaşçıyı sok klana, gör ne hale geldiğini. Tek başına bir büyünün kesmesi neredeyse imkansız.teke tek gece zırhlı ecelli çar görünce yolumu değilştiriyorum nasıl fikir
Tam olarak ondan bahsediyorum. Tek bir zihin tutulması ile sadece 3 vuruş atıyor savaşçı. Temiz iş fakat can sıkıcı.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
kfat4 yazdı:MoziLLa yazdı:Zihin tutmasını abarttılar oyunda baya !SeRRuh yazdı:2 tanesine kadar sorun yok daha fazlasını görünce aynı taktigi uyguluyorumMoziLLa yazdı:Büyücümden alıştım artıkkfat4 yazdı:Max savaşçıyı sok klana, gör ne hale geldiğini. Tek başına bir büyünün kesmesi neredeyse imkansız.teke tek gece zırhlı ecelli çar görünce yolumu değilştiriyorum nasıl fikir
Tam olarak ondan bahsediyorum. Tek bir zihin tutulması ile sadece 3 vuruş atıyor savaşçı. Temiz iş fakat can sıkıcı.
Temiz İş :ugeek:
______
MoZiLLa
______
______
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Pis İş :ugeek:
:!:
:!:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
o zaman savaşçın varsa savaşçınla gez yada savaşçı kas xDMoziLLa yazdı:Büyücümden alıştım artıkkfat4 yazdı:Max savaşçıyı sok klana, gör ne hale geldiğini. Tek başına bir büyünün kesmesi neredeyse imkansız.teke tek gece zırhlı ecelli çar görünce yolumu değilştiriyorum nasıl fikir
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Dürttüm öldü belediye gömdü 
Nolacak
Nolacak
yeni güncellemeyle savaşçılar güçlendi [BENCE]

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!