tozlar da gayet normal yani 22 yıldır bekarım
Monitör kırılması İKV oynamaya engel değildir :D
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Monitör kırılması İKV oynamaya engel değildir :D
olaya ersin şahit oldu
tam bişey konusuyoruz oyunda çat diye bi ses geldi baktım monitör sallanıyor tuttum hemen bi vida düştü masaya bırakayım dedim öne düşüyor. neyse kaldırdım monitörü kabloları çıkardım yatagın üstüne koydum 3 kuluvallah 1 elham okudum. aldım tornavidayı (gm olan değil) yıldız vidaları söktüm. 4 parçadan oluşuyor monitörün ayağı, onlardan birisi çatlamış önce çakmakla yakıp yapıştırmayı denedim olmadı evde bali, japon vs. yapıştırıcı bulunmadığından gri elktrık bantıyla sağlam bi şekilde bantlayıp tekrar monte ettim. monitörü kaldırdığımda vida yine düştü
en son fotoda görülen hale getirdim. bu akşam üstü saat 18:00 civarı ümraniye alemdağ caddesi yağmur sokak mıydı neydi unuttum philips servisine gittim. baktım içerde çıtı pıtı hanım hanımcık bi hatun oturuyor hemen girdim muhabbete. dedi naber dedim iyidir dedi eee dedi dedi nee dedi iyidir dedim ne dedin? dedim ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi. sonra dedi biz bakalım ararız sizi bahaneyle telefon numaramı aldı. dedim ne zaman ararsın dedi yarın dedi 19tlydi bu parçalar dedim iyi kolay gelsin dedi saol. sonra eve geldim işte.
tozlarımla mutluyum 
bir varmış bir yokmuşum
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
dedi naber dedi iyiyim zuhauha:DPROF yazdı:olaya ersin şahit oldutam bişey konusuyoruz oyunda çat diye bi ses geldi baktım monitör sallanıyor tuttum hemen bi vida düştü masaya bırakayım dedim öne düşüyor. neyse kaldırdım monitörü kabloları çıkardım yatagın üstüne koydum 3 kuluvallah 1 elham okudum. aldım tornavidayı (gm olan değil) yıldız vidaları söktüm. 4 parçadan oluşuyor monitörün ayağı, onlardan birisi çatlamış önce çakmakla yakıp yapıştırmayı denedim olmadı evde bali, japon vs. yapıştırıcı bulunmadığından gri elktrık bantıyla sağlam bi şekilde bantlayıp tekrar monte ettim. monitörü kaldırdığımda vida yine düştü
en son fotoda görülen hale getirdim. bu akşam üstü saat 18:00 civarı ümraniye alemdağ caddesi yağmur sokak mıydı neydi unuttum philips servisine gittim. baktım içerde çıtı pıtı hanım hanımcık bi hatun oturuyor hemen girdim muhabbete. dedi naber dedim iyidir dedi eee dedi dedi nee dedi iyidir dedim ne dedin? dedim ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi. sonra dedi biz bakalım ararız sizi bahaneyle telefon numaramı aldı. dedim ne zaman ararsın dedi yarın dedi 19tlydi bu parçalar dedim iyi kolay gelsin dedi saol. sonra eve geldim işte.
tozlar da gayet normal yani 22 yıldır bekarımtozlarımla mutluyum
dedi naber videosunu izlemek için
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000848703100
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
tee klavyeye bak

IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Hadi koy klavyenin fotosunuda klavye nedir görsünlerSarhosimam yazdı:tee klavyeye bak![]()
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bence Klavyeyide Bir Temizlesen İyi Olur1453 yazdı:Lan Pislik adam o tozlar ne öyle adam az temizler tabaka olmuş resmen
Oralara bi yerlere Kocaman Kocaman "BENİ YIKA" yazılabilir
Geçmiş olsunKasa patlamamış en azından
Never beleive someone who tells who they are.
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
Uğraşmayın adamcağızla :mrgreen:ZowieN yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bence Klavyeyide Bir Temizlesen İyi Olur1453 yazdı:Lan Pislik adam o tozlar ne öyle adam az temizler tabaka olmuş resmen
Oralara bi yerlere Kocaman Kocaman "BENİ YIKA" yazılabilir
Geçmiş olsunKasa patlamamış en azından
Hatta Sen Masayı Komple Temizle
![]()
![]()
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:PROF yazdı: dedi naber dedim iyidir dedi eee dedi dedi nee dedi iyidir dedim ne dedin? dedim ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi. sonra dedi biz bakalım ararız sizi bahaneyle telefon numaramı aldı.
tozlar da gayet normal yani 22 yıldır bekarımtozlarımla mutluyum
sen nasıl bir insansın komedyenmisin nesin anlmadım böyle giderse cem yılmazı vs vs... daha ünlü olursun
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
İşte İKV aşkı buna derim ben 
teşkilat sunucu kanallarına profun köşesi diye biyer eklemeleri lazım
profta ordan fetva werir
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
Sxtoluene yazdı:teşkilat sunucu kanallarına profun köşesi diye biyer eklemeleri lazımprofta ordan fetva werir
öyle bişey düşünüyorum zaten. çalışma aşamasındayım henüz. ama konularım kilitlenecektir. onu da yeni konu açarak ve her defasında 1-2-3... diye numaralandırarak yapmayı düşünüyorum. böylece kaç tane konumun kilitlendiğini de tespit edip ikv forum rekorlar kitabına "En Gereksiz Yorum Yapan" ve "En Çok Konusu Kilitlenen" dallarında ödül alarak girmek istiyorum. gazamız mübarek olsun.
bir varmış bir yokmuşum