Şu hata mesajına bir çözüm bulabilcek varmı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Camalotti
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Şu hata mesajına bir çözüm bulabilcek varmı

Mesaj gönderen Camalotti »

Pek bilgim yok ama ben oyunu açmadan önce Game Booster kullanıyorum. Bu arka planda çalışan programları ''Oyun Kipine Geç'' dediğiniz zaman kapatır ve oyun oynarken daha çok verim alırsınız :twisted:

size Kesin çözümü sunuyorum ayrıca yapabiliyorsanz bir güzel FORMAT atın. Bu kadar basittir 8-)
ResimResim

Gizli İçerik sakın göstermeyin!
Gizlenmiş İçerikGöster
Ayıp değil mi? sana gösterme dedik :)
mertcam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mertcam »

Ucube yazdı:Sorun her defasında oyuna girişdemi yaşanıyor ? Yoksa oyundayken aradamı hata weriyor ?
Oyuna girdiğimde 3-4 dk sonra atıyor,her girdiğimde.
mertcam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mertcam »

KIZILBEY yazdı:Bir ihtimal daha var o da donanım sürücülerinizde(driver) kararsızlıkların olması yada güncel olmaması. Bu durumu aşabilmek adına eğer donanımlarınız sürücü cdlerine sahibseniz; bu cdleri kullanarak önce anakartınızın daha sonra da ekran kartınızın sürücülerini yeniden kurabilirsiniz yada onar seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için hali hazırda kurulu olanları sisteminizden kaldırmanıza gerek olmayacaktır.

Tahmin ediyorum ki; sorununuz anakartınızın LAN kısmında olabilir.

Bu işlem sonunda emin olabilmek için donanım parçalarınızın(anakart ve ekran kartı) kendi sitelerinden güncellemeleri taratabilir ve indirip, kurabilirsiniz. NOT: anakartınıza dair BİOS güncellemelerinizi yapmakta aceleci olmayın ve yapmanız gerekirse dahi ilgili güncelleme için gereken tüm adımlardan emin olun(BiOS güncellemesi için internetten gerekli yardımı alabilirsiniz.) DiKKATLi OLUN!...

Ekran kartımın driveri güncel zaten.
Ama Anakart olayını anlamadım açıkcası
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Şöyle özetleyeyim, adım adım ilerlemek adına;
Anakartınızın sürücüsünü tekrar kurun. Bu işlemi yapabilmek için daha önceki kurulumunuzu kaldırmanıza gerek yok! Daha sonra ekran kartınızın sürücüsünü tekrar kurun.
Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunu da tekrar kurup, varsayılan ayarlarda(oyunun) oyunu deneyin. Oyuna girişinizde veya oynamanızda bir sorunla karşılaşmazsanız; oyunun ayarlarını kademe kademe arttırın ve sisteminiz için en uygun ayarı yapın.

Tekrar sorun yaşarsanız; anakartınızın ve ekran kartınızın sürücülerinin güncellemelerini yapın.

Güncellemelere rağmen de sorun yaşarsanız, buradan belirtin; aklıma gelen son ihtimal sisteminize dışarıdan sızıntı olduğudur. Sızıntı sorunu için yönergeleri de o zaman açıklayayım.

İnşaAllah bu şekilde sorun çözülecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
piri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen piri »

Arkadaşlar bu problemi çözen var mı bende sürekli bu hatayı alıyorum :S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön