GM ler ve oyuncular içeri ŞAHESER AYIRIMI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: GM ler ve oyuncular içeri ŞAHESER AYIRIMI

Mesaj gönderen samert71 »

oyunda herşey gayet güzel bir şekilde düşünülmüş bazı eksikler var ama yinede herşey dört dörtlük

gerisi biz oyuncuların sorunu, adam seni gruba almıyorsa yönetici zorla gruba mı sokcak

madenler belli , yaratıklar belli git kas veya maden cek item düşmüyor demeyin sakın

artık yaratıklardan eskisinden daha çok çanta ve item düşüyor, bilmem fark eden oldumu,

ama yinede item düşmüyorsa maden çek oda çıkmıyorsa oyunu bırak bence başka birşey yapmana gerek yok

çünki bu oyunda o kadar çok şaheser üreten varki, ürettikleri her şaheser harcadıkları emek demektir..

gece gündüz madenlerde uyuyan adamlar biliyorum onların emeklerini boşa atıpta yan gelip yatan

bir şah eseri bile olmayan adamı neden gruba alacaksınki bence tam bir saçmalık olur
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Liberator »

Biz bütün gün kasıyoruz bizemi kasıtlı düşmüyor.
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

Resim

KINIYORUZ
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Liberator yazdı:Biz bütün gün kasıyoruz bizemi kasıtlı düşmüyor.
hangi Dev yada GM "hımm evet Liberator' e item düşmesin" diyebilir. böyle birşeyin mümkün olmayacağını biliyorsunuz. evet grup bölgelerine ejdersiz büyücü almayan arkadaşlarımız var bu siteminize sonuna kadar katılıyorum. şahsen mısır çarşısına giriyorum tanıdık birileri varsa işlem tamam ama yoksa orda vakit bile kaybetmeden çıkıyorum. evet çünkü ejderim yok ve tanımayan kesinlikle gruba almıyor. bunda suç yönetimde mi? yönetim ne itemleri "şuna çık buna çıkma" , nede oyuncuları "şunu al bunu alma" diye yönlendiremez.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

RedNight yazdı:
Liberator yazdı:Biz bütün gün kasıyoruz bizemi kasıtlı düşmüyor.
hangi Dev yada GM "hımm evet Liberator' e item düşmesin" diyebilir. böyle birşeyin mümkün olmayacağını biliyorsunuz. evet grup bölgelerine ejdersiz büyücü almayan arkadaşlarımız var bu siteminize sonuna kadar katılıyorum. şahsen mısır çarşısına giriyorum tanıdık birileri varsa işlem tamam ama yoksa orda vakit bile kaybetmeden çıkıyorum. evet çünkü ejderim yok ve tanımayan kesinlikle gruba almıyor. bunda suç yönetimde mi? yönetim ne itemleri "şuna çık buna çıkma" , nede oyuncuları "şunu al bunu alma" diye yönlendiremez.
Tamam onada katılıyorum plus sorunu ne olacak hocam arttırın arttırın düşmüyor ap açık ortada

Resim

KINIYORUZ
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

Plus karaktere item düşmüyor ama şöyle ek özellikleri var.
1.Klan parası fazla geliyor senin 3 karakterin olsa bunları 2 saatte bir 500 k dan sattığını düşünürsen 2 saatte 1,5 m.
2.Ben o kadar item kastım, doğru düzgün item düşmedi.Ama çöp itemleri sattığım zaman günde 3 m yapıyordum.Geçende de urban erkek zırh düştü onu da sattım.
3.Ejderli büyücüleri almayan grup var bizim sunucuda arz klanı az olduğu için sığınakta hangi büyü olursa olsun gruba alıyorlar genelde.Ejderli olmak bahane 3 büyünün ejderi yoktu sadece benim vardı 1,5 saate yakın hızlı bir zamanda bitirdik bölgeyi ve ardından 2 kez daha girdik.

Sonuçta bu işler sabır işi ve bazen sabrını zorlayabiliyorlar 17 saat beril çekip te 1 tane kızıl çıktığı zaman sinirlerin yıpranabiliyor.O sabrı gösteremiyorsan ya oynama yada oyun olduğunu bilerek zevk almaya bak.
Bence pek bir emek gösterdiğini sanmıyorum kuru eleştiri yapma artık.
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

katakuli yazdı: Plus karaktere item düşmüyor ama şöyle ek özellikleri var.
1.Klan parası fazla geliyor senin 3 karakterin olsa bunları 2 saatte bir 500 k dan sattığını düşünürsen 2 saatte 1,5 m.
2.Ben o kadar item kastım, doğru düzgün item düşmedi.Ama çöp itemleri sattığım zaman günde 3 m yapıyordum.Geçende de urban erkek zırh düştü onu da sattım.
3.Ejderli büyücüleri almayan grup var bizim sunucuda arz klanı az olduğu için sığınakta hangi büyü olursa olsun gruba alıyorlar genelde.Ejderli olmak bahane 3 büyünün ejderi yoktu sadece benim vardı 1,5 saate yakın hızlı bir zamanda bitirdik bölgeyi ve ardından 2 kez daha girdik.

Sonuçta bu işler sabır işi ve bazen sabrını zorlayabiliyorlar 17 saat beril çekip te 1 tane kızıl çıktığı zaman sinirlerin yıpranabiliyor.O sabrı gösteremiyorsan ya oynama yada oyun olduğunu bilerek zevk almaya bak.
Bence pek bir emek gösterdiğini sanmıyorum kuru eleştiri yapma artık.
Ya tek çarımız varsa bundan şikayet tek eden ben değilim binlerce

Resim

KINIYORUZ
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Tek çarın varsa o plusı boşa almıyorsun karakter kas.Bir büyücü karakter açıp kasmak plusla beraber zor değil.Bir de item kasmak için kadın savaşçı açarsın üstünü full yücelen dizersin ucuza gelir.Etti sana 2 karakter emek harcamıyorsun tek çarı olanlar napsın diyorsun.Karakter kas.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Şaheser ayrımı , Oyuncu ayırımı diye söz konusu bir şikayet oLamaz. Tamamen gereksiz bir konu. Oyun içerisindeki arkadaş grupLarını ancak bizLer ayarLayabiLiriz Yönetimin buna yapabiLeceği birşey yok. Eğer sende grup böLgeLerine sorunsuz girmek istiyorsan emek wer şaheser üret. Yapan arkadaşLarında emeği söz konusu. Kısacası şaheser üretmek imkansız birşey değiL. Emek veren herkes üretebiLir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя

“Genel Etkileşim” sayfasına dön