Ilxlmecxhulxll Oooşifaooo banned.. eLveda
Re: Ilxlmecxhulxll Oooşifaooo banned.. eLveda
yalan söleme sen noktaatışcısın ben eski bi arkadaşın herkesden gizoun carın soyuldu plus aldn hatta yeme bzi ahmet var arkadaşımız

bn sn deqLM koçum tm m? we snn gibi insanLarın anasına bacısına söven bi haysiyetsz serefsiz de bnm muhattabım oLamaz sana cewp werme gereği biLe duymuyorum kes sesini oyur yerine bni tanıyan tanır..waffle yazdı:recocan96 yazdı:LAN SEN NOKTAATIŞCI DEİLMSİN AYNI ZAMANDA LAN
Çalmıştır herşey beklenir bu qloo'den :lol:
ikv kapaLı forum açık.. qüLtekin qLo (=
hey dostum yeni msn hea ?
facebook : -qLtekn DoqN- 'uA'
Facee-sildim
Byqlo-çalındı
Cazfigxhatapçı-çalındı
Darkxbyqlo-sildim
Başkentxqlo-çalındı
Dreamxqüsqün-sildim
Unstablexboy-hediye
Ultraxqlo-hediye
Gökxmechul-sildim
Ilxlmecxhulxll-banned!
Oooşifaooo-banned!
Facee-sildim
Byqlo-çalındı
Cazfigxhatapçı-çalındı
Darkxbyqlo-sildim
Başkentxqlo-çalındı
Dreamxqüsqün-sildim
Unstablexboy-hediye
Ultraxqlo-hediye
Gökxmechul-sildim
Ilxlmecxhulxll-banned!
Oooşifaooo-banned!
yaw kardeşm deqiLm dedm snn dediqin o adam gökxpokerface bu oooşifaooo da gökxpokerfacenin'direcocan96 yazdı:yalan söleme sen noktaatışcısın ben eski bi arkadaşın herkesden gizoun carın soyuldu plus aldn hatta yeme bzi ahmet var arkadaşımız
ikv kapaLı forum açık.. qüLtekin qLo (=
Facee-sildim
Byqlo-çalındı
Cazfigxhatapçı-çalındı
Darkxbyqlo-sildim
Başkentxqlo-çalındı
Dreamxqüsqün-sildim
Unstablexboy-hediye
Ultraxqlo-hediye
Gökxmechul-sildim
Ilxlmecxhulxll-banned!
Oooşifaooo-banned!
Facee-sildim
Byqlo-çalındı
Cazfigxhatapçı-çalındı
Darkxbyqlo-sildim
Başkentxqlo-çalındı
Dreamxqüsqün-sildim
Unstablexboy-hediye
Ultraxqlo-hediye
Gökxmechul-sildim
Ilxlmecxhulxll-banned!
Oooşifaooo-banned!
Merhabalar,
Karakterinizin; satmaya çalıştığınız için banlanmış olma ihtimalini tekrar gözen geçiriniz.
İKV Dünya'larında, kullanıcı hesaplar kendilerine özeldir. Satılamaz, devredilemez. Oyun'a kayıt olurken açıkça görebileceğiniz üzere, "Kullanım Sözleşme"sini "Onaylıyorum" kutucuğunu işaretlediğinizde tüm bu maddeleri kabul ve taahüt etmiş olursunuz.
Kullanım Sözleşmesi'ne (http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx) adresinden ulaşabilirsiniz.
Konuyu kilitliyorum.
Karakterinizin; satmaya çalıştığınız için banlanmış olma ihtimalini tekrar gözen geçiriniz.
İKV Dünya'larında, kullanıcı hesaplar kendilerine özeldir. Satılamaz, devredilemez. Oyun'a kayıt olurken açıkça görebileceğiniz üzere, "Kullanım Sözleşme"sini "Onaylıyorum" kutucuğunu işaretlediğinizde tüm bu maddeleri kabul ve taahüt etmiş olursunuz.
Kullanım Sözleşmesi'ne (http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx) adresinden ulaşabilirsiniz.
Konuyu kilitliyorum.