biraz daha düşündüm biraz daha sinirlendim ve bir yerden sonra ister istemez kopup isyanlara gark ettim...
yani;
GB ler hazırlanırken yapılan bir tasarım hatası sonucu; ofans savaşçının ve böylelikle tüm savaşçıların %99 unun emekleri heder edilmiş oluyor...
Zaten;
Makinaya girip tank olmak da yetmiyor
GB için bir de itemlarına sahip olacaksın...
o da yetmiyor...
bir de seni tanıyan adamlar seni gruplarına almaya lütfedecek...
eleştirel noktalarda dürüstçe eleştirmeye inanırım
hata varsa hata burada ve budur diye açık açık söylenmesinden yanayım ki bende öyle yapacağım;
Kaldı ki zaten elini vicdanına koyan herkes iyice düşününce kendine şunları sorar;
1-insan, her GB grubu için her allahın günü makinaya girmeye mecbur mu?
2-İnsan, GB için ona buna salya sümük "ne olur beni de alın!" diye yalvarmak zorunda bırakılır mı??
3-Alah için dürüstçe cevap verin...benim suçum ne ki bir tek gb ye sırf ofans olduğumdan mütevellit giremiyorum...Junonu sadece video paylaşımlarından gördüm..Bu benim ayıbım mı???Hayır sadece gerekli itemlarım yok(nasıl plus sa daha düşüremedim)ve milletle yüz-göz olmak istemiyorum...
4-Hiç mi bayan kullanıcıları düşünmediniz???bir bayan kullanıcı es kaza savaşçı çarı açtı diye her Allahın delisiyle tamamen ezik ve yalvarır bir konumda yüz-göz olmak zorunda mı?
ne o??
"elinin hamuruyla savaşçı açtın...oh sana ceza olsun.."
bu mu??
Allah aşkına bunun neresi akla mantığa izana insafa sığar???
bu mu kullanıcılar arasında adaletli bir dağıtım????
bu mu tüm kullanıcıların yararlanabildiği sistem???
Nerde bu noktada olması gereken kullanıcı memnuniyeti????bende yok...
hayır.. düzeltemiyorsanız niye böyle yarım yamalak bir iş yapıp GB leri eklenti diye eklediniz???
"Yoo iyi böyle sürünün savaşçılar" diyorsanız,
Eeeehhh!!! "eziyet ediniz" diye senet mi imzaladık size...kaldırın o zaman savaşçıları???
salak gibi 49 a kadar kastığıma mı yanayım???
Yoksa bunun aslında daha baştan engellenebilir bir problem olmasından dolayı
salak yerine konulduğuma mı yanayım???
söyleyin hangisine???
düşündükçe hem sinirleniyor insan hem de aklına yeni yeni sorular geliyor;
bu eklenti taaa ne zaman gelmiş...
hadi.. tasarımda tıss.... hata farkedilmedi
hadi.. testte zort...olay ıskalandı
eee hiç mi feed back tarzında bir geri dönüşüm almadınız???
hala bu konuda bir çalışma var mı yok mu o bile belli değil...,
bu kadar mı umursamaz olunur???
bu da iş mi şimdi???
evet sert yazdım ama özellikle dikkat ettim hiç bir şahsın grubun kişiliğini rencide edici bir ifade kullanmadım sadece durumu, durumun gerektirdiği ciddiyette yazıya döktüm...
yani;
kullandığım ifadeler serttir ama hakaret içerir bir ton ve sözcük içermemektedir...-ki öyle bir şey en başta bana yakışmazdı-
ancak;
eğer ifadelerimden alınan olursa es kaza
a)sürç-ü lisan affola
ve
b) ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
böyle iş yapan böyle eleştirir..
eleştiriyi hazmetmek de meziyettir..
bari o görülebilmelidir...,
çünkü soru sorarak eleştiren kişi yargısını kanıtlarıyla sunduktan sonra " vay kendini bilmez eleştirdi" diye ayrıca eleştirilmez
ve gene belirteyim "bunu desteğe atın yollayın" diye hemen birileri çıkmasın zaten olacak olan o...ama burası genel etkileşim başlığı ve diğer kullanıcılarında görüşleri alındıktan sonra desteğe mail atılacağı daha ilk başta belirtilmiştir...
Niyr böyle doldum:
onu da izninizle paylaşayım:
39 seviyedeyken büyücü açmış ve süründürülmüştüm.kütük yaran işkencesi....
oyunu bırakmıştım..
şimdi 49 ve ben (akıllıyım ya
bu da şu demek 59. lvl geldiğinde şifacıların canı çıkacak...
perşembenin gelişi çarşambadan belli
burada daha salıdan belli oldu...