1EngiN1 yazdı:G.B ye 6 kişi girmiş isen 6 kişinin de zırh düşürme olasılığı vardır bunu kabulleniceksin öncelikle.Eğer sürekli susturma alıyor ve tavırlarını beğenmiyorsan ve ona düştüğünde bu kadar kıskanacaksan basit bir çözümü var onunla G.B lere girme .Eğer giriyorsan bunları göze almış demeksindir.Ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi pluslu olman en iyi itemleri dizeceğin her bölgede sana item düşeceği anlamına gelmez .
Kardeşim %50 olasılıkla bana düşmesi gerekirdi ve etrafımda 4 adet daha pluslu kişi vardı onlarada düşmedi ?? FUNDİTORES DÜŞTÜ ADAMA
Aslına bakarsanız uzun zamandır uzerıne tartısılan bır konu oldu bu kısısel kanatım olarak cok onemlı bır konu degıl benım ıcın ama gorunen o kı plus paeketı kullanan oyuncular daha ayrıcalıklı olmak ıstegı fazlasıyla agırlık basıyor kendılerıncede haklı olabılırler kı yonetımde canak tutyor bunua her 5 dakıkada bır plus al ayrıcalıklı ol dıye mesaj cekersen mıılette ıster ayrıcalık .. ama bu sıstemsılık ıcerısnde ve bu paket ıcerı ıle cok asırı bır matematık oynaması gorunmedıgde asıkardır .. 15 m. gıbı komık bır rakama 3 aylık plus satarsan bu ısteklerde artar bence tıcarı acıdan bakarsan sahsen parada kazanamasın ... oyunun kalıtesını bıraz artırıp defaten soyledıgımız gıbı plus fıyatlarını yukselterek cesıtlılık getırsenız belkı hem oyun ıcı kalıte hemde bu tıp sıkayetlerdekı oran azalacak ama 20 m cıkan bır pakatı 3 ay gecı satılmıyor dıye bu kadar reklam edıp 15 m gıbı rakama cekmek mantıklı degıl bence buda oyun ıcınde hızlı bır kan kaybı oldugunun acık bır gostergesıdır... Bu gorunuyorkı ar-ge bolumunde gorevlı yapımı arkadaslar buna cozum uretemıyecekler benım tavsıyem telekomun sobeye acıl bır pazarlama ve marketıng danısmanı gondermesıdır yoksa elde olan degerı pazarlıyamamak oyunun her gecen gun gerıye gıtmesınde bır adımdır... Saygılarımla.............
ne kadar kıskandın adamı adama bi zırh düştü diye kalkıp buraya konu açtın % 50 ihtimalle bana düşmesi gerekirdi diyorsun ama geri kalan % 50 ihtimali unutuyorsun adama belki % 10 ihtimali vardı ama adama düştü ha texassxşifayı savunmuyorum hırsız ve küfürbazın teki madem adama zırh düşmesini bu kadar kıskanacaktın neden beraber girdin ki
Helper yazdı:Çok kıskançsınız çocuk gibi kıskanıyorsunuz adamı .
1-Adamın hep susturma alması zırh düşüremeyeceği anlamına gelmez.
2-Plussuz olması 5 pluslunun arasından zırh düşüremeyeceği anlamına da gelmez.
3-Plus almanız üstünüzü ful şaheser dizeceğiniz anlamına gelmez.
4-Şans kavramını bilmiyorsunuz.
5-Matematiği bilmiyorsunuz. Çünkü %250 diye bir ihtimal olmaz.
6-Plusu sadece Grup bölgeleri için almıyorsunuz. Hem kasarken, hem işportacıya item satarken, GBM yaparken, örs yaparken, İtem düşürürken,KP kasarken bir çok avantaj sağlıyor. Sırf zırh düşmedi diye plus almazsan grup bölgelerinde ve GBMde harcayacağın parayı sen düşün.
Doğru
Ayrıca 12 -18 yaş aralığındaki bi çocuk zor alır plus ki oyunun coğu bu yaş grubanda :arrow: Sizde diyonuz ki plussızlar maden çekemsinler felan filan olursa bu adamlar nasıl oynucak.