Fuji'den veda
- Unforxdoctr
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Fuji'den veda
lan nedim sen izmitli miydin oraya gelmiştim ben istanbuldan geçerken 3 gün kaldım o 3 gün içerisinde fatih abiyle buluştuk niye söylemiyon bir dayağımı yerdin la 
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Sen gel kamyonla adam çağırcam,hortumla dövücem seni sen gel yeterki. :geek:Unforxdoctr yazdı:lan nedim sen izmitli miydin oraya gelmiştim ben istanbuldan geçerken 3 gün kaldım o 3 gün içerisinde fatih abiyle buluştuk niye söylemiyon bir dayağımı yerdin la
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
Kendin için en doğru seçimi yapabileceğin olgunlukta olduğundan kararının arkasındayız Anıl ..Reel hayatta başarılar sende benim gibi oyunu canın sıkılınca aç oyundan sıkılınca kapatanlardan olmamaya bakmanı dilerim...
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
Öncelikle slmlar her keze. Anıl Kardeşim yolun açık olsun okulunda başarılar dilerim uzun zamandır forumada girmediğimden yeni gördüm oyunu bırakalı uzun zaman oldu benimde ama unutlmayacak kardeşlerimizi unutmam kendine iyi baq her şey gönlünce olsun sağlıcakla kal.
Eskilerden
Elagance - Konseyxelagance
Eskilerden
Elagance - Konseyxelagance
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Kaybol . :mrgreen:
BLoodxsawyer Bybladexxiki İsimsizxsavascı
Balbazar [2013 Banned]
ѕυѕкυηℓυğυм αѕαℓєтιм∂єη∂ιя. нєя ℓαƒα νєяє¢єк вιя ¢єναвıм ναя αмα öη¢є ℓαƒα вαкαяıм ℓαƒ мı ∂ιує ѕσηяα ѕöуℓєуєηє вαкαяıм α∂αм мı ∂ιує
Balbazar [2013 Banned]
ѕυѕкυηℓυğυм αѕαℓєтιм∂єη∂ιя. нєя ℓαƒα νєяє¢єк вιя ¢єναвıм ναя αмα öη¢є ℓαƒα вαкαяıм ℓαƒ мı ∂ιує ѕσηяα ѕöуℓєуєηє вαкαяıм α∂αм мı ∂ιує
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
cynsure09 yazdı:Unutmayacağız seni Anıl, reel hayatında başarılar...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Yolun Açık olsun,sosyal hayatında başarılar.
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Doğru bir karar vermişsin. Oyunu oyun olarak değil de gerçek yaşamı gibi özdeşleştiren insanlar var..
Gerçek hayatın tadına varın saatlerce bilgisayar karşısında vakit ayırmayın. Sosyal hayat bu değildir.
Hayatın da başarılar..
Karagumruk & Panzehir
Gerçek hayatın tadına varın saatlerce bilgisayar karşısında vakit ayırmayın. Sosyal hayat bu değildir.
Hayatın da başarılar..
Karagumruk & Panzehir
KaraGumruK - IKGumruKI
- Atabeyxdoktor
- Sahaf Yardımcısı
Yolun Açık OlsuN AnıL Reel HayaTında BaŞaRıLaR.
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor