Uu® dan selamlar
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: MoonWalker
Re: Uu® dan selamlar
yarar yazdı:Uğur düğün sessiz oldu abisi aile arasında bitirdik :lol:
öle olmadıki ömer ya
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
İşten değil horon evde bile duramıyoruz qq :roll:aqrepuur yazdı:öle olmadıki ömer yayarar yazdı:Uğur düğün sessiz oldu abisi aile arasında bitirdik :lol:3 gün 3 gece horon edecekdik

SİNCE 2007...
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İyiyim kardasım sağol.la sabah kadar yonca başında telef oluyodukxxxsilverxxx yazdı:sen gittin gideli rüyalarımda seni görüyom la.yonca çekişini hiç unutamıyorum dön artık.yoncaları senin için boşaltacam nan![]()
![]()
konuşmana bakılırsa iyisin kardeşim.kendine dikkat et selametle mucks...
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Olm o zaman boşver qq iş olsun horonu ertelersinyarar yazdı:İşten değil horon evde bile duramıyoruz qq :roll:aqrepuur yazdı:öle olmadıki ömer yayarar yazdı:Uğur düğün sessiz oldu abisi aile arasında bitirdik :lol:3 gün 3 gece horon edecekdik
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
SEN İYİ OLDA HORONU BERABER TEPERİZ NAN ŞEREFİN YETER GÖRÜŞELİM İNŞ ÖZELE TEL YAZ :lol:aqrepuur yazdı:Olm o zaman boşver qq iş olsun horonu ertelersinyarar yazdı:İşten değil horon evde bile duramıyoruz qq :roll:aqrepuur yazdı:öle olmadıki ömer yayarar yazdı:Uğur düğün sessiz oldu abisi aile arasında bitirdik :lol:3 gün 3 gece horon edecekdik
aradan horonda et ama beynin açılır stres atarsın

SİNCE 2007...
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yarar yazdı:SEN İYİ OLDA HORONU BERABER TEPERİZ NAN ŞEREFİN YETER GÖRÜŞELİM İNŞ ÖZELE TEL YAZ :lol:aqrepuur yazdı:Olm o zaman boşver qq iş olsun horonu ertelersinyarar yazdı:İşten değil horon evde bile duramıyoruz qq :roll:aqrepuur yazdı:öle olmadıki ömer yayarar yazdı:Uğur düğün sessiz oldu abisi aile arasında bitirdik :lol:3 gün 3 gece horon edecekdik
aradan horonda et ama beynin açılır stres atarsın
Eyv şekerim sağolasın
Vay Uğurum Aleyküm Selam kardeşim 
Uğurcum beni esir almana gerek yok yahu artık herkes yöntemini biliyor video çekip koyduk foruma
Boş ver junon uda sahilde nezaman okey atıyoruz yazın ortasında pöfür pöfür rüzgar eserken ve havada karadenizin yosun kokusu buram buram dolaşırken
Vesselam
Uğurcum beni esir almana gerek yok yahu artık herkes yöntemini biliyor video çekip koyduk foruma
Boş ver junon uda sahilde nezaman okey atıyoruz yazın ortasında pöfür pöfür rüzgar eserken ve havada karadenizin yosun kokusu buram buram dolaşırken
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Hosgeldin kadim canavarı senin gibi oyun bırakan insan görmedim kendine iyi bak.
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Vahit yazdı:Vay Uğurum Aleyküm Selam kardeşim
Vesselam
vahit abi sana özel bi sempatim var seni rehin alacam ben