Savaşçı Kesmek İçin

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savaşçı Kesmek İçin

Mesaj gönderen Reymond »

gel kes beni :lol: :lol:
<)
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

MykonS yazdı:Fiziksel & Bilgi 30
Elektrik & Bilgi 30
Zihin 15
Büyü bozma 15
Kutup 5
Tesla 1
Meditasyon 2

Benim dizilimim böyle Büyü bozma neden 15 derseniz zihin tutulması geldimi %25 ihtimalle bozuyor ..
Verdiğin taktik güzel şu anda bende meteorit elektirk kullanıyorum fakat şöyle bir problem var. 15 büyü bozmayı koydun fakat şimdi yüzde 25 lik bir ihitmal var yani bozmama ihitmali daha yüksek ve ayrıca şimdi diyelimki vs ye başladınız ilk durdurma (durdurma 15 dikkat 15 depar 15 sarsılmaz 5 farzet) kutupla karşılık verdin ardından depar zihinle karşılık verdin. Daha sonra adam sarsılmaz açtı. durdurmanın gelmesine 3-4 saniye gibi bir süre kalır. bu sürede bence adam sarsılmazını açınca zaten savaşçının canı ortalama 50 yi bulmuştur. teslanı tekrar kurup konsantrasyonunla öldürmek daha basit olur.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Refugee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Refugee »

melodrama44 yazdı:
Elektrik & Bilgi 30
Zihin 15
Büyü bozma 15
Kutup 5
Tesla 1
Meditasyon 2

Benim dizilimim böyle Büyü bozma neden 15 derseniz zihin tutulması geldimi %25 ihtimalle bozuyor ..
Verdiğin taktik güzel şu anda bende meteorit elektirk kullanıyorum fakat şöyle bir problem var. 15 büyü bozmayı koydun fakat şimdi yüzde 25 lik bir ihitmal var yani bozmama ihitmali daha yüksek ve ayrıca şimdi diyelimki vs ye başladınız ilk durdurma (durdurma 15 dikkat 15 depar 15 sarsılmaz 5 farzet) kutupla karşılık verdin ardından depar zihinle karşılık verdin. Daha sonra adam sarsılmaz açtı. durdurmanın gelmesine 3-4 saniye gibi bir süre kalır. bu sürede bence adam sarsılmazını açınca zaten savaşçının canı ortalama 50 yi bulmuştur. teslanı tekrar kurup konsantrasyonunla öldürmek daha basit olur.

bence büyü bozmaya vermek işi şansa bırakır işi garantiye almak isteyen kutup 15 zihin 15 yapsın
her türlü keser ;)

Redsxkirke // Meran
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Elektrik & Bilgi 30
Zihin 15
Büyü bozma 15
Kutup 5
Tesla 1
Meditasyon 2

Aynı dizilim bnmkide :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Refugee yazdı:
melodrama44 yazdı:
Elektrik & Bilgi 30
Zihin 15
Büyü bozma 15
Kutup 5
Tesla 1
Meditasyon 2

bence büyü bozmaya vermek işi şansa bırakır işi garantiye almak isteyen kutup 15 zihin 15 yapsın
her türlü keser ;)

Redsxkirke // Meran
o zaman sen büyü bozmayı 1 ver adam sana durdurma atıp zihin geldiğindede dua etmeye başla ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Entertheineiment »

Bence çoğunuzun taktikleri yanlış çünkü savaşçı ofansif ve defansif olarak 2ye ayrıldı savaşlardada defansif savaşçı kolay kolay bulamazsınız çoğu ofansif olur savaşçı ofansif açınca zırhı bir miktar düşmektedir bu yüzden ofansif savaşçıya en iyi fiziksel vurmaktadır zaten çoğu kişi sığınaklar yüzünden elektrik direncini fulluyor ve direnç elektrik item topluyor bu yüzden elektriğe vermek iyi olmaz ofansif bir savaşçıya şu an en iyi fiziksel vurmaktadır

Yetenek dağılımı ise şöyle:15 meteorit 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 zihin saldırısı
15 kutup
1 meditasyon
1 büyü bozma
6 tesla küresi

Taktik ise şöyle savaşçıya dalmaya başlıcaz tabi o deparlıcak yanınıza gelene kadar büyü atın ne kadar canını azaltırsanız o kadar iyidir yanınıza gelince zihin atın yanına tesla kurun ve durdurmasının menzili yetmeyecek kadar uzaklaşın dalmaya başlayın ama kaçında zaten tesla onu yavaşlatabilir sonra o size durdurma atacak menzile girince tabi uzakta olduğunuz için hemen yanınıza gelemeyecek durdurma zihin tutarsada yanınıza gelicek en fazla 1 vuruş yapıcak durdurma geçince hemen kutup açın siz ondan 3sn önce çıkacaksınız kutupdan uzaklasın dalmaya baslayın o zaten ölür orda
ama durdurma zihin tutmazsa kutubu hemen açın durdurmanın gitmesini beklerseniz ölürsünüz :)

Benim savaşçıdaki taktik budur yanlışlarım olabilir...
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kontforum62 »

kutupu zamanında açarsan 1 puan yeter zamanında acamazsan 15 puan olsa neye yarar.

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

benim merak ettiğim şey savaşçıalr artık durdurmayı da sık kullanmıyorlar. genelde tercihleri dikkat dağıtma atıp

büyücüye yetiştikten sonra vuruş yapmak. savaşçı bana yaklaşınca zihinlemelimiyim yoksa kutup mu açmalıyım

hangisi daha mantıklı olur ?
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kontforum62 yazdı:kutupu zamanında açarsan 1 puan yeter zamanında acamazsan 15 puan olsa neye yarar.

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Ama kutubu 15 yaparsan neye yarar dion 15 yaparsan savascıdan once kurtulursun ve alan yaratırsın kendine 1 puan olunca ıkınızde aynı anda cıkıcaksınız sen savascıya 1 tane bıle buyu atmaya kalkısırsan savascı snn yanında olur ve ölürsün
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Wizards yazdı:benim merak ettiğim şey savaşçıalr artık durdurmayı da sık kullanmıyorlar. genelde tercihleri dikkat dağıtma atıp

büyücüye yetiştikten sonra vuruş yapmak. savaşçı bana yaklaşınca zihinlemelimiyim yoksa kutup mu açmalıyım

hangisi daha mantıklı olur ?
Maraton itemler kullan mor maraton ayakkabı maraton gözlük gibi çok işine yarar savaşçı sana dıkkat atınca yetısemez ayrıca savascılar durdurmayı kullanmıolar demsıın bence hayır hepsı kullanıo

“Büyücü” sayfasına dön