METEOR GİRİŞİ
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: METEOR GİRİŞİ
Ya bende klandayım meteordan eö ye geçerken sorun oluyor ama ben şikayet etmiyorum ya klana girmicen yada suscan bu iş bu kadar basit
...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
KENDİ FİKRİN.55ivedik55 yazdı:Ya bende klandayım meteordan eö ye geçerken sorun oluyor ama ben şikayet etmiyorum ya klana girmicen yada suscan bu iş bu kadar basit
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu lodosların işi gücü de arzları kıskanmak. bizim meteor kaleye gelirken ki hayvanları bile kıskanıyorlar niye bunlarda nbizde yok diye :mrgreen:

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
KENDİ FİKRİNsecret yazdı:Bu lodosların işi gücü de arzları kıskanmak. bizim meteor kaleye gelirken ki hayvanları bile kıskanıyorlar niye bunlarda nbizde yok diye :mrgreen:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
O zaman her yerden tüneller fışkırsın sancaklardan geçmemek için alla alla. :lol:
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sana tek bir cevabım olucak çoğu oyuncunun tepkisini anlıyacaksın arkadaşımtokyo2drift yazdı:ARZLARIN HASEKİ KAPISI CIKTI.LODOSLARINDA METEORA YENİ GİRİŞ YERİ ACILSIN.METEOR GİRİŞİ ARZLARA COOK YAKIN.HASEKİYİ AÇTILAR METEORA YENİ GİRİŞTE AÇILSIN.
alıntıdır
1 evet 2. GİRİŞLER (sadece meteor için değil) gerekli ama ne için : Bu bir online oyun farklı haritalar arasında gezen dimi eğer bir haritadan öbürüne sadece bir geçiş olursa sıkıntılar doğabilir
2 siz klanlarla alakalı olarak istiyorsunuz bunu ama haseki ve ne kadar lodos sancağınıza uzakda olsa bab-ı ali sizin elinizde hergün
3 peki biz arzlar meteordan ada veya yeraltına geçmek istediğimizde ne yapalım çeteci mağrasının içine cin kazması alıp tünelmi kazalım koskoca sancağın TAM ORTASINDAN geçiyor yol
4 ve son olarakda migrat girişi sizin tam sancağınızın yakınında genellikle g.b lere girmediğiniz için sadece HARAMİLER GİBİ* yol kesiyorsunuz milletin değerli olan zamanını en fazla 100kp için kesip ayriyetten CENNET'İN ayaklarının altına serildiği ANNELERİNİZE küfrettiriyorsunuz. benim diyeceklerim bu kadar sadece e.ö sancağımıza yakın olan meteor girişine karşılık siz hala bunları söyleyebiliyorsanız 1-1.5 hafta arz takılın sizide görelim
* bunu hakaret olarak algılamayınız sadece normalde yanımıza yaklaşamayacak 2-3 kişi toplanınca kesebiliyor demek istediğim bu
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat