Denerim oyundaki tüm OOK'lerin kesilmiş hallerine sahibim teker teker her biriyle yeni resimler yapmaya çalışacağım..Sanalkorkun yazdı:Anladım fakat 2 agah yerine başka bir karakter koyabilirdin.Asil bir duruşu olan karakterlerden bahsediyorum komutan'a benzer duruşa sahip.
Arkaplan çalışmam [İLK] Photoshop
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkaplan çalışmam [İLK] Photoshop
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
PhotoShopda 'Zoom' [Kare Kare Gözükünceye kadar] Ardından Tools'u seç ve Kesmeye başkalaxFirelifex yazdı:Süper kesmişsin gerçekten sırrı nedirmalama35 yazdı:Böyle düzgün kesebilen varsa gelsin yarışalım ama profesyoneller hariç

güzel olmuş fakat fazla npc koyarsan ve güzel yerleştirme yaparsan gözümüze daha güzel görünebilir
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
-
- FareAdam Düşmanı
Flip yazdı:PhotoShopda 'Zoom' [Kare Kare Gözükünceye kadar] Ardından Tools'u seç ve Kesmeye başkalaxFirelifex yazdı:Süper kesmişsin gerçekten sırrı nedirmalama35 yazdı:Böyle düzgün kesebilen varsa gelsin yarışalım ama profesyoneller hariç
Flip doğru düşünmüşsün fakat yaptığım şey o değil. O şekilde yaparsan görüntünün kenarlarında hayalet görüntü dediğimiz çizgiler meydana gelir. Deneyebilirsin
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
!!! FLASH FLASH FLASH Agah klonlandımı yoksa bir ikizimi var az sonraaaaReymond yazdı:ibrahimking yazdı:sağdakı gercek agah soldakı klonmalama35 yazdı:
Yorumlarınızı Bekliyorum Saygılarımla..
ne biliyon belki aganın ikizi vardır![]()

-
- FareAdam Düşmanı
Ramsestein yazdı:!!! FLASH FLASH FLASH Agah klonlandımı yoksa bir ikizimi var az sonraaaaReymond yazdı:ibrahimking yazdı:sağdakı gercek agah soldakı klonmalama35 yazdı:
Yorumlarınızı Bekliyorum Saygılarımla..
ne biliyon belki aganın ikizi vardır![]()
Arkadaşlar sağdaki agah orginal olan soldaki ise yansıması
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca