Arz lar için Haseki çıktı LODOS için metora 1 GİRİŞ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arz lar için Haseki çıktı LODOS için metora 1 GİRİŞ

Mesaj gönderen goksenin »

ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir

meteor tamamen lodoslarn elinde :!:
büyücümle kadim görevine caırdılar tam 1,5 saat yeraltına giremedm tam babiye gircem 3-4 lodos saldırıyo ölüorm sonunda sinirlendm cıktm oyundan görevimi yapamadm bu sadece bir örnek
haklı bile olsan yeri burasımı
tabiki diil bunu lodos klanı sayfasına yazmalısın saten burada acılan konuları yönetim kaale almıyor :!:
arkadaslar amacım tartısma acmak diil saten kmseylede tartısmıyacaım :!: :!:
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

goksenin yazdı:ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir

büyücümle kadim görevine caırdılar tam 1,5 saat yeraltına giremedm tam babiye gircem 3-4 lodos saldırıyo ölüorm sonunda sinirlendm cıktm oyundan görevimi yapamadm bu sadece bir örnek
tabiki diil bunu lodos klanı sayfasına yazmalısın saten burada acılan konuları yönetim kaale almıyor :!:
Kardeşim aynı olay bizde de oluyor.Bizde metera giremiyoruz.Bazen öyle bir sinirlenyorum ki sövüyorum artık komutanda.Dün gece meteora 2 saatte zorla indim.Yine sizin işiniz kolay 500 kp kasın meteorda emnönüne em sayesinde koaly çıakrsınz.Ama biz eminönünden meteora em alt f4 yapıp giremiyoruz..
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen oligarshi »

Bi ş yaptımmı tam yapıcaksın Yönetim Ya meteora 2. kapıyı açıcaksın ya hasekiye kaldıracaksın
Yada mısır çarşısının bildiğimiz gibi 1de 17 lwl yılanların orda bir kapısı var orayı açıcaksın en sona bir kapı açmakla
Lososların sinirlerini zıplatmayacaksın 3 kapısı olan bir çarşıyı arzlar istedi diye en sona bir kapı açamazsın ..
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen goksenin »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
goksenin yazdı:ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir

Kardeşim aynı olay bizde de oluyor.Bizde metera giremiyoruz.Bazen öyle bir sinirlenyorum ki sövüyorum artık komutanda.Dün gece meteora 2 saatte zorla indim.Yine sizin işiniz kolay 500 kp kasın meteorda emnönüne em sayesinde koaly çıakrsınz.Ama biz eminönünden meteora em alt f4 yapıp giremiyoruz..

tamam hadi e.ö ye cıkabiliorz peki yer6 na :?:
gb lerle beraber meteorda hç arz yok ama baya bi lodos war yeraltına giremiyoruz adaya giremiyoruz

ayrıca migratta lodosların elinde nerdeyse
bide hasekiyi dert ediosunuz kardesm haseki sizin kaleye ne kdr yakın ??? arada bizde hasekiden geçemiyoruz kırmızı örmcekler de pusuya yatan cok lodos war
elinizdekilerin kıymetini bilin ararın işi sizden daha zor emin oll :!: :!: :!:
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

goksenin yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:

tamam hadi e.ö ye cıkabiliorz peki yer6 na :?:
gb lerle beraber meteorda hç arz yok ama baya bi lodos war yeraltına giremiyoruz adaya giremiyoruz

ayrıca migratta lodosların elinde nerdeyse
bide hasekiyi dert ediosunuz kardesm haseki sizin kaleye ne kdr yakın ??? arada bizde hasekiden geçemiyoruz kırmızı örmcekler de pusuya yatan cok lodos war
elinizdekilerin kıymetini bilin ararın işi sizden daha zor emin oll :!: :!: :!:
Kardeşim yukarıda bir lafın dikkatimi çekti.Arada HASEKİ ye giremiyoruz demişsin.Siz arada giremiyorsunuz.Ama biz meteora neredeyse hiç inemiyoruz.Meteora inmek için gece 1 - 1,30 u bekliyorum.Meteora inmek için sizlerden ne çektigimizi bi bileseniz :x .Sadece GB aşkı sizin klandamı var sanıyorsun.Aynı olay bizdede var merak etme.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

߀n M€t€ora g€çm€k !ç!n Tüm arzların uyumasını ßeklıyorum :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Sorunca Arzlar diyor ki , sizde bizi sokmuyordunuz Mısır Çarşısına sıra bizde

Doğrudur :) Top geçer Arz geçmez di biz zamanlar . Bu aralar E.Ö Meteora inmek bazen 1 saatmı alıyor hatta bazen Meteora geçemeden oyundan çıktığım oluyor.

Lodoslar olaraktan Hasekiyi de kapatıyoruz bazen karşı gelen olmayacatır sanırım. Bi ksır döngü içine girdi bu kapı meselasi hakkatende.
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

Crack yazdı:Sorunca Arzlar diyor ki , sizde bizi sokmuyordunuz Mısır Çarşısına sıra bizde

Doğrudur :) Top geçer Arz geçmez di biz zamanlar . Bu aralar E.Ö Meteora inmek bazen 1 saatmı alıyor hatta bazen Meteora geçemeden oyundan çıktığım oluyor.

Lodoslar olaraktan Hasekiyi de kapatıyoruz bazen karşı gelen olmayacatır sanırım. Bi ksır döngü içine girdi bu kapı meselasi hakkatende.
Sen yine 1 saat te giriyorsun.Geçn gece bi baktım saat 11 de başladım meteora girme çalışmalarına saat 1de zorla girdim.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

adresbu yazdı:߀n M€t€ora g€çm€k !ç!n Tüm arzların uyumasını ßeklıyorum :D :D :D :D
Aynen . Saat 12 de uyumaya başlıyorlar.En ffazla gece 2 gibi kimse kalmıyor arzlardan eminönünde :D
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön