ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir
meteor tamamen lodoslarn elinde :!:
büyücümle kadim görevine caırdılar tam 1,5 saat yeraltına giremedm tam babiye gircem 3-4 lodos saldırıyo ölüorm sonunda sinirlendm cıktm oyundan görevimi yapamadm bu sadece bir örnek
haklı bile olsan yeri burasımı
tabiki diil bunu lodos klanı sayfasına yazmalısın saten burada acılan konuları yönetim kaale almıyor :!:
arkadaslar amacım tartısma acmak diil saten kmseylede tartısmıyacaım :!: :!:
Arz lar için Haseki çıktı LODOS için metora 1 GİRİŞ
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arz lar için Haseki çıktı LODOS için metora 1 GİRİŞ

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Kardeşim aynı olay bizde de oluyor.Bizde metera giremiyoruz.Bazen öyle bir sinirlenyorum ki sövüyorum artık komutanda.Dün gece meteora 2 saatte zorla indim.Yine sizin işiniz kolay 500 kp kasın meteorda emnönüne em sayesinde koaly çıakrsınz.Ama biz eminönünden meteora em alt f4 yapıp giremiyoruz..goksenin yazdı:ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir
büyücümle kadim görevine caırdılar tam 1,5 saat yeraltına giremedm tam babiye gircem 3-4 lodos saldırıyo ölüorm sonunda sinirlendm cıktm oyundan görevimi yapamadm bu sadece bir örnek
tabiki diil bunu lodos klanı sayfasına yazmalısın saten burada acılan konuları yönetim kaale almıyor :!:
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Lonca: Aldem
Bi ş yaptımmı tam yapıcaksın Yönetim Ya meteora 2. kapıyı açıcaksın ya hasekiye kaldıracaksın
Yada mısır çarşısının bildiğimiz gibi 1de 17 lwl yılanların orda bir kapısı var orayı açıcaksın en sona bir kapı açmakla
Lososların sinirlerini zıplatmayacaksın 3 kapısı olan bir çarşıyı arzlar istedi diye en sona bir kapı açamazsın ..
Yada mısır çarşısının bildiğimiz gibi 1de 17 lwl yılanların orda bir kapısı var orayı açıcaksın en sona bir kapı açmakla
Lososların sinirlerini zıplatmayacaksın 3 kapısı olan bir çarşıyı arzlar istedi diye en sona bir kapı açamazsın ..
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Kardeşim aynı olay bizde de oluyor.Bizde metera giremiyoruz.Bazen öyle bir sinirlenyorum ki sövüyorum artık komutanda.Dün gece meteora 2 saatte zorla indim.Yine sizin işiniz kolay 500 kp kasın meteorda emnönüne em sayesinde koaly çıakrsınz.Ama biz eminönünden meteora em alt f4 yapıp giremiyoruz..goksenin yazdı:ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir
tamam hadi e.ö ye cıkabiliorz peki yer6 na :?:
gb lerle beraber meteorda hç arz yok ama baya bi lodos war yeraltına giremiyoruz adaya giremiyoruz
ayrıca migratta lodosların elinde nerdeyse
bide hasekiyi dert ediosunuz kardesm haseki sizin kaleye ne kdr yakın ??? arada bizde hasekiden geçemiyoruz kırmızı örmcekler de pusuya yatan cok lodos war
elinizdekilerin kıymetini bilin ararın işi sizden daha zor emin oll :!: :!: :!:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Kardeşim yukarıda bir lafın dikkatimi çekti.Arada HASEKİ ye giremiyoruz demişsin.Siz arada giremiyorsunuz.Ama biz meteora neredeyse hiç inemiyoruz.Meteora inmek için gece 1 - 1,30 u bekliyorum.Meteora inmek için sizlerden ne çektigimizi bi bilesenizgoksenin yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Kardeşim aynı olay bizde de oluyor.Bizde metera giremiyoruz.Bazen öyle bir sinirlenyorum ki sövüyorum artık komutanda.Dün gece meteora 2 saatte zorla indim.Yine sizin işiniz kolay 500 kp kasın meteorda emnönüne em sayesinde koaly çıakrsınz.Ama biz eminönünden meteora em alt f4 yapıp giremiyoruz..goksenin yazdı:ilk olarak sunu söylemek istiyorum lodoslar meteora giremiyor ama arzlarda e.ö ye cıkamıyor tek yol emden geçmek 500 kp si olmayanlar meteora hapis oluyor denebilir cünkü e.ö ye geçmek için tam lodos sancağının icinden gecmek lzm biraz kenara kaysan muhafız bile dalabilir
tamam hadi e.ö ye cıkabiliorz peki yer6 na :?:
gb lerle beraber meteorda hç arz yok ama baya bi lodos war yeraltına giremiyoruz adaya giremiyoruz
ayrıca migratta lodosların elinde nerdeyse
bide hasekiyi dert ediosunuz kardesm haseki sizin kaleye ne kdr yakın ??? arada bizde hasekiden geçemiyoruz kırmızı örmcekler de pusuya yatan cok lodos war
elinizdekilerin kıymetini bilin ararın işi sizden daha zor emin oll :!: :!: :!:
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
߀n M€t€ora g€çm€k !ç!n Tüm arzların uyumasını ßeklıyorum

Sorunca Arzlar diyor ki , sizde bizi sokmuyordunuz Mısır Çarşısına sıra bizde
Doğrudur
Top geçer Arz geçmez di biz zamanlar . Bu aralar E.Ö Meteora inmek bazen 1 saatmı alıyor hatta bazen Meteora geçemeden oyundan çıktığım oluyor.
Lodoslar olaraktan Hasekiyi de kapatıyoruz bazen karşı gelen olmayacatır sanırım. Bi ksır döngü içine girdi bu kapı meselasi hakkatende.
Doğrudur
Lodoslar olaraktan Hasekiyi de kapatıyoruz bazen karşı gelen olmayacatır sanırım. Bi ksır döngü içine girdi bu kapı meselasi hakkatende.

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Sen yine 1 saat te giriyorsun.Geçn gece bi baktım saat 11 de başladım meteora girme çalışmalarına saat 1de zorla girdim.Crack yazdı:Sorunca Arzlar diyor ki , sizde bizi sokmuyordunuz Mısır Çarşısına sıra bizde
DoğrudurTop geçer Arz geçmez di biz zamanlar . Bu aralar E.Ö Meteora inmek bazen 1 saatmı alıyor hatta bazen Meteora geçemeden oyundan çıktığım oluyor.
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Aynen . Saat 12 de uyumaya başlıyorlar.En ffazla gece 2 gibi kimse kalmıyor arzlardan eminönündeadresbu yazdı:߀n M€t€ora g€çm€k !ç!n Tüm arzların uyumasını ßeklıyorum![]()
![]()
![]()
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya