hadi düşmemesinin bıraktım hep aynı kişiyemi çıkar zırh bir abimde 3 tane aynı zırhtan var junon ona çaalışıyor vallaha
hep aynı kişiye düşüyor buda bir sorun bunda şans mans yok kafaya göre veriyorlar zırhları yemeşim şansını
Junon ve zırhlar . .
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Junon ve zırhlar . .
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Şans işide üstüm fuLL Defansif gruba almıyorlar 
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Yapımında Çeşitli Kişilerin Rol Aldığı Olaylarda Şans Mümkün Olamaz ..
Bunu Düzenleyen Ekip Mutlaka Bir Sİsteme Göre Veriyor Bu Zırhları . . Ama Sabır . . Elbet Düşecek . .
Bunu Düzenleyen Ekip Mutlaka Bir Sİsteme Göre Veriyor Bu Zırhları . . Ama Sabır . . Elbet Düşecek . .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Tek Junon kesimi ;
Alternator Gb-Amplifikatör
Azat Cevriye Kolye
Alternator Gb-Amplifikatör
Azat Cevriye Kolye
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ne qibi bi sistem? anlamadım ne demek istediqiniXxXszrXxX yazdı:Yapımında Çeşitli Kişilerin Rol Aldığı Olaylarda Şans Mümkün Olamaz ..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Arkadaşlar Bu Şans bi Alakası yoktur yönetim kendisi verıyor .
8. Junon Kesimini yaptım
Kenan Zırh + Maden + İksirler bana bunun şansla asla bu alakası yoktur sadece yönetim kafasına göre zırh verıor
8. Junon Kesimini yaptım
Kenan Zırh + Maden + İksirler bana bunun şansla asla bu alakası yoktur sadece yönetim kafasına göre zırh verıor
Fearxqirl Ve Büyücüxqirl

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Osmanlı
Kendi Karakterimle Sadece 1 Kere Junon Kestik Kıyamet Alevi kolye + hydrgyrm.
Kardeşimin Karakteri ile Defalarca Kesmemize Rağmen hala tek bir Maden bile düşmedi.
Kuzenim ile plussız çarı ile Kenan a her gittiğimizde Muhakkak bir item düşmeside ayrı bir enteresan durum.
Herkes şans falan demiş bence alakası yok. Kardeşim pluslı çar ile hiç bir eşya düşüremezken Kuzenim Plussız çar ile her kesimde item düşürmesi çok garip bir durum. Bunda bir düzenleme yapılması gerekmektedir.
Yoksa kardeşime eşya düşecek diye kendi karakterlerimle Junon kesmeye gidemiyorum
Kardeşimin Karakteri ile Defalarca Kesmemize Rağmen hala tek bir Maden bile düşmedi.
Kuzenim ile plussız çarı ile Kenan a her gittiğimizde Muhakkak bir item düşmeside ayrı bir enteresan durum.
Herkes şans falan demiş bence alakası yok. Kardeşim pluslı çar ile hiç bir eşya düşüremezken Kuzenim Plussız çar ile her kesimde item düşürmesi çok garip bir durum. Bunda bir düzenleme yapılması gerekmektedir.
Yoksa kardeşime eşya düşecek diye kendi karakterlerimle Junon kesmeye gidemiyorum
Tamamen saçmaLıkHarunYILMAZ yazdı:Kendi Karakterimle Sadece 1 Kere Junon Kestik Kıyamet Alevi kolye + hydrgyrm.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Birde şu açıdan bakın benim lonca arkadaşım 72. kenan kesimne rağmen 1 fundi düşüremedi diğer lonca arkadaşım ise 3 kez kenan kesti 2 sinde fundi yüzük çıktı ilahi adalet :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
ozmn yonetim beni sevmiyor
en az 30 kere motor ketim dusen tek nadide parchellus cevriye asa artı ıbnı cevriye kolye 1 tanede motorin en az 20 kere kenan kestim 5 niobyum gerisi fos 9 kere cent kestim boş 7 kere junon kestim boş artık alıştım çıkmayınca uzulmuyorum 
auril & DoubleLift