YARDIM EDERMİSİNİZ...
Re: YARDIM EDERMİSİNİZ...
Giriş Sayfası gelir ancak yazıları göremessin çünki bilgisayarının ekran kartı / modeli düşüktür. 2-3 dakika kadar bekle 0ndan sonra yazılar gelmeye başlar oyuna girince bir problem olmaz .

- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
EMİNMİSİN KARDEŞ ?SoNy123 yazdı:Giriş Sayfası gelir ancak yazıları göremessin çünki bilgisayarının ekran kartı / modeli düşüktür. 2-3 dakika kadar bekle 0ndan sonra yazılar gelmeye başlar oyuna girince bir problem olmaz .
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kod: Tümünü seç
www.facebook.com/abdulsametduysak
IxLASTMAGİCİANxI
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İŞTE BUDA PCMİN ÖZELLİKLERİ VE SUNUCU SEÇİP OYNA YAZISINA TIKLADIKTAN SONRA Kİ HALİ...

Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
IxLASTMAGİCİANxI
Merhaba,
Giriş sayfasının arka planda kalması durumunda geçici olarak şu yöntemi kullanabilirsiniz;
"Ctrl + Alt + Delete tuşlarına aynı anda basarak Görev Yöneticisi'ni başlatın. Görevler(Uygulamalar) sekmesinde İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayıp sağ tıklayın. Seçeneklerden "Ekranı Kapla veya Öne Getir" i seçerek giriş sayfasını ön plana getirebilirsiniz. Ekranı Kapla veya Öner Getir seçeneğinden birinin işe yaramaması durumunda diğerini deneyebilirsiniz.
Bilginize.
Giriş sayfasının arka planda kalması durumunda geçici olarak şu yöntemi kullanabilirsiniz;
"Ctrl + Alt + Delete tuşlarına aynı anda basarak Görev Yöneticisi'ni başlatın. Görevler(Uygulamalar) sekmesinde İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayıp sağ tıklayın. Seçeneklerden "Ekranı Kapla veya Öne Getir" i seçerek giriş sayfasını ön plana getirebilirsiniz. Ekranı Kapla veya Öner Getir seçeneğinden birinin işe yaramaması durumunda diğerini deneyebilirsiniz.
Bilginize.
Merhaba,
Eğer yanlış anlamadı isem oyna dedikten sonra beyaz bir ekran geliyor ve bomboş, böyle bir durum söz konusu ise Adobe Flash Player ya yüklü değildir bilgisayarına yada eski sürüm olabilir.. Eğer böyle bir durum var ise http://get.adobe.com/tr/flashplayer/ buradan yeni sürümü yükleyerek deneybilirsin..
Umarım yardımcı olabilir sorununa..
Eğer yanlış anlamadı isem oyna dedikten sonra beyaz bir ekran geliyor ve bomboş, böyle bir durum söz konusu ise Adobe Flash Player ya yüklü değildir bilgisayarına yada eski sürüm olabilir.. Eğer böyle bir durum var ise http://get.adobe.com/tr/flashplayer/ buradan yeni sürümü yükleyerek deneybilirsin..
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Abode Flas 8 yüklü onla alakası yok ben sunucu seçip oyna yazısına tıkladıktan sonra windows gözüküyor başka bi şey yok.Storm yazdı:Merhaba,
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
IxLASTMAGİCİANxI
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Erdogan yazdı:Merhaba,
Bilginize.
SİZE BİNLERCE KEZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN ERDOGAN BEY ÇOK SAOLUN SİZİN TAKTİGİNİZLE GİRİYORUM
''Ctrl+Alt+Delete bastım görev yöneticisni açtım ve öne getir'e tıkladım oldu çok saolun ERDOGAN bey''
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
IxLASTMAGİCİANxI
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SORUN HAL OLDU SAĞOL SENDE ANLAMIYON BELLİefsaneottoman yazdı:O zaman sorun netindedir
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
IxLASTMAGİCİANxI
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
Bende Xp Kullanıcısıyım 3 yıldır oyuna aynı bilgisayardan giriyorum ve çalışıyor..Takılıyor ama idare eder fazla değil..Ama en iyisi Windows 7 arkadaş geçirmiş çok rahat..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)