Sheytanist yazdı:Bilader yarası olan gocunur.Sen bunları yazmakla bağıra bağıra "fotoda ki şahıs benim" demişsin.Fotoğraflarda konuşan kişi dediğin gibi başkası olsaydı ve sana kötülük yapmak için böyle davransaydı bence "fotoları foruma koyma" demezdi.Tabi bu benim fikrimHumanity yazdı:bu olay ne zaman gerçekleşti konfüçyüs.Çarın sahibi ben doğukan...Bu çardakinin kim oldugunu biliyormusun...Ben bişiler biliyorum..Forumada koyucam.Çarım bloklanmıs..Küfür felan ettimi bu çar .Çarımın neden bloklandıgınıda bilmiyorum.+Bunu yapanıda biliyorum forumada koyacam..Bi açıklarmısın ne oldugunu
bak bilader...bu adam bana karizma kascaktı..6 çarı vardı şifreyi buna verdim..sonra bu gitmiş kendi çarıyla vs atmaya götü yemediği için gitmiş benim çarımla konfüçyse diklenmiş..sonra kaybedince foruma koınulmasın ben bu adamı rezil etmiyim diye yalvarmışş..sonra foruma konuldugunu görmüş *** İçerik silinmiştir. yan çar açmıs küfürlü nick sonra Humanity silmiş üstüne çarı banlatmış... *** İçerik silinmiştir. anladınmı ben kimseyle vs atmam .Bilip bilmeden konusma