Büyük Konusan Humanity'nin hazin sonu...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Humanity
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Büyük Konusan Humanity'nin hazin sonu...

Mesaj gönderen Humanity »

Sheytanist yazdı:
Humanity yazdı:bu olay ne zaman gerçekleşti konfüçyüs.Çarın sahibi ben doğukan...Bu çardakinin kim oldugunu biliyormusun...Ben bişiler biliyorum..Forumada koyucam.Çarım bloklanmıs..Küfür felan ettimi bu çar .Çarımın neden bloklandıgınıda bilmiyorum.+Bunu yapanıda biliyorum forumada koyacam..Bi açıklarmısın ne oldugunu
Bilader yarası olan gocunur.Sen bunları yazmakla bağıra bağıra "fotoda ki şahıs benim" demişsin.Fotoğraflarda konuşan kişi dediğin gibi başkası olsaydı ve sana kötülük yapmak için böyle davransaydı bence "fotoları foruma koyma" demezdi.Tabi bu benim fikrim ;)

bak bilader...bu adam bana karizma kascaktı..6 çarı vardı şifreyi buna verdim..sonra bu gitmiş kendi çarıyla vs atmaya götü yemediği için gitmiş benim çarımla konfüçyse diklenmiş..sonra kaybedince foruma koınulmasın ben bu adamı rezil etmiyim diye yalvarmışş..sonra foruma konuldugunu görmüş *** İçerik silinmiştir. yan çar açmıs küfürlü nick sonra Humanity silmiş üstüne çarı banlatmış... *** İçerik silinmiştir. anladınmı ben kimseyle vs atmam .Bilip bilmeden konusma
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Büyük Konusan Humanity'nin hazin sonu...

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Forum Kuralları
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İyi Forumlar...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön