Yeni seviyelerde lodoslara haksızlık yapıldı..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nefkin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni seviyelerde lodoslara haksızlık yapıldı..

Mesaj gönderen nefkin »

Prison yazdı:iyi günler.. öncelikle baslıkla belirttigim gibi.. lodoslara haksızlık ypıldı.. komutandan lodoslar / mısıra arzlar gıremezken. mısıra kapı yptilar.. bizde komutana istiorz bi tane kapı ozmn... cok haksızlk oldu.. millet geliyor girior iiceri.. 1 - 2 kişi olnca hiçbşi yapamıosun adam direk girior. biz komutanda adamlar 1-2 kişiyken bile gıremıorz. cok haksızlıkk ypıldı. BİZDE KOMUTANA K A P I İSTİYOOORUZZZ !!!!
Aynen ferhat arzlar bırakmıyor meteordan geçmeye adamlar 2 gün zorlandılar mısıra girmeye hemen hasekiyi açtılar meteora o kadar kapı istedik açmadılar hala, meteorada kapı açılsın yeter artık...! :evil: :evil: :evil: :evil:
[Nefkinbey]...! [Nefkınbey]...!

Kötü bir işin en güçlü şahidi vicdanımızdır Hz.Ömer(r.a) ...!
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Ya birader su konulari gormekdn ben biktim artk siz hala bikmadiniz bende lodusum ama bukadar sikayet etmiyorum bakın arkadaslar istanbula gidipde eminoune gitmemis olanin sayisi azdir normalde ztn mısır carsinda haseki kapisi vardir hasekınin lodoslarim lehine oldugunu zannetmiyorm
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Ya birader su konulari gormekdn ben biktim artk siz hala bikmadiniz bende lodusum ama bukadar sikayet etmiyorum bakın arkadaslar istanbula gidipde eminoune gitmemis olanin sayisi azdir normalde ztn mısır carsinda haseki kapisi vardir hasekınin lodoslarim lehine oldugunu zannetmiyorm

“Genel Sohbet” sayfasına dön