Merhaba...Vguard sen beni yanlış anlamışsın...Evet parası önemli değiL Ben oyunu iyi bilmesi açısından 2 karakter olmasını istedim...Ayrıca sana geL diyen de yoK giT diyende yok...
TeşekkürLer...
İĞDİRLİ LONCASI YÖNETİMİ
<< İğdirli Loncası aLımları başLamıştır >>
Re: << İğdirli Loncası aLımları başLamıştır >>
Merhaba; İğdirli senin dediğini çok iyi anladımm... o yandan şüphe yokCoMMaNDo yazdı:Merhaba...Vguard sen beni yanlış anlamışsın...Evet parası önemli değiL Ben oyunu iyi bilmesi açısından 2 karakter olmasını istedim...Ayrıca sana geL diyen de yoK giT diyende yok...
TeşekkürLer...
İĞDİRLİ LONCASI YÖNETİMİ

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

şimdi şöyle bir şey demek istiyorumm..ben oyuna başladım.. EN YÜKSEK LW ''29'' idi... şuan ise 49 olmuş
para önemli;nasıl önemli diyecek olursak lonca ihtiyacları karşılanırr..kişinin ihtiyacları karşılarnırr..yani akla gelebilecek herşeyy...ben şuan 16 yaşındayımm...ben oyuna başladıgımda 13 yaşındaydım.. ve şunu söyleyeyim..benden senden ondan zenginleride gördüm...benden senden ondan fakirleride gördüm..parayı hafife alma...ben oynadıgımda EMİNÖNÜNDEYDİM..orda 39 lw iken paran varsa kralsın paran yoksa 31 lw tüftüf varya ondan farkın yoktu..

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Ben bi süre yokum o sırada Loncaya İğdirlixkomando ve İğdirlixarif bakcakLar ayrıca üye Listemiz Şu haldedir...
[Lider]iğdirli-İğdirlixbüyücü-İğdirlixşifacı
[Başkan]İğdirlixkomando
[Başkan]İğdirlixarif-İğdirlixprens-İğdirlixlord
[ÜYE LİSTEMİZ]
İğdirlixcinox-İğdirlixcinoxx
İğdirlixmustafa
İğdirlixmage
İğdirlirapçi
İğdirlixömerbey-İğdirliqcolblack
İğdirlixadnan
İğdirlixnuri-İğdirlixvasl
BunLarın hepsi son derece qüvendiqimiz kişiLerdir...Bi kısmı reelden tanıdıqımız kişiLerdir...Komandonun açmış oLduqu bu konuş 1 hafta daha qecerLidir sonrasında konu iptaL...
[Lider]iğdirli-İğdirlixbüyücü-İğdirlixşifacı
[Başkan]İğdirlixkomando
[Başkan]İğdirlixarif-İğdirlixprens-İğdirlixlord
[ÜYE LİSTEMİZ]
İğdirlixcinox-İğdirlixcinoxx
İğdirlixmustafa
İğdirlixmage
İğdirlirapçi
İğdirlixömerbey-İğdirliqcolblack
İğdirlixadnan
İğdirlixnuri-İğdirlixvasl
BunLarın hepsi son derece qüvendiqimiz kişiLerdir...Bi kısmı reelden tanıdıqımız kişiLerdir...Komandonun açmış oLduqu bu konuş 1 hafta daha qecerLidir sonrasında konu iptaL...

Kazım arif mi başkan
Arif başkan mı la