Açık Açık Dolandırıcılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Açık Açık Dolandırıcılar

Mesaj gönderen faysbok »

bilinmez yazdı:Geçmiş olsun o kadar emeğin gitmiş seni çok iyi anlıyorum.

Bide kp 260 ama yeşil yıldızsın :S
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Yöneticinin teki gelse dese=)

Merandaki tüm hırsızları uçkağıtçıları huzuru bozanları bana söyle tek tek IP banı atayım dese Meran Krallar gibi geçinir =))
Kullanıcı avatarı
Beast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Beast »

geçmiş olsun kardeşim sen lodos ve ben arz olmama rağmen lodosları sevmem tanımadığım halde seni severim nedense :) aslında GM ve Dev ler banlasalar çalınma olmaz bi daha kanıtlı yani bence bunun hakkında bişey yapmalılar geçmiş olsın
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen doorss »

Beast yazdı:geçmiş olsun kardeşim sen lodos ve ben arz olmama rağmen lodosları sevmem tanımadığım halde seni severim nedense :) aslında GM ve Dev ler banlasalar çalınma olmaz bi daha kanıtlı yani bence bunun hakkında bişey yapmalılar geçmiş olsın

Saol kardesım yapacak bırsey Yok bizim GM ler SAdece Plus PAket satilmasin da bize yerdim ederler
AL iste ACik Acik Dolandirildim Yap hadi ne gerekiyorsa

Ip den banlar misin onu Bana para mi iade mi edersin ne yaparsaniz Yapin Artik
Resim
Kullanıcı avatarı
Beast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Beast »

doorss yazdı:
Beast yazdı:geçmiş olsun kardeşim sen lodos ve ben arz olmama rağmen lodosları sevmem tanımadığım halde seni severim nedense :) aslında GM ve Dev ler banlasalar çalınma olmaz bi daha kanıtlı yani bence bunun hakkında bişey yapmalılar geçmiş olsın

Saol kardesım yapacak bırsey Yok bizim GM ler SAdece Plus PAket satilmasin da bize yerdim ederler
AL iste ACik Acik Dolandirildim Yap hadi ne gerekiyorsa

Ip den banlar misin onu Bana para mi iade mi edersin ne yaparsaniz Yapin Artik
banlaması daha uygun bence o para haram olmuş banlandığı zaman para gider yani o haram parayla bişey olmamış olur ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen doorss »

Bunalrin sayesinde Oyundan Sogudum o kdr plus almisligim Arkadaslar Yonlendirmisligim var ve suan bunlari yaptigima pisman oldum caresiz sekilde beklemek Cok aci Koyuyor.

Gm ler ilgi' gostermezler Cunku onlarin boyle para kasma item kasma uretim yapma sabah 05.30 06.00 kdr maden basinda bekleme Gerekleri yok o yuzden umurlarinda olmaz . Olsaydi suana kadr bana ulasirlardi .

Yanı benım 50 m dolandırılmıs Itemım calınmıs kımse umursamaz Dıyeceklerı dıkkat lı ol IKV destege yaz

yazıklar olsun ..........
Resim
Kullanıcı avatarı
Beast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Beast »

doorss yazdı:Bunalrin sayesinde Oyundan Sogudum o kdr plus almisligim Arkadaslar Yonlendirmisligim var ve suan bunlari yaptigima pisman oldum caresiz sekilde beklemek Cok aci Koyuyor.

Gm ler ilgi' gostermezler Cunku onlarin boyle para kasma item kasma uretim yapma sabah 05.30 06.00 kdr maden basinda bekleme Gerekleri yok o yuzden umurlarinda olmaz . Olsaydi suana kadr bana ulasirlardi .

Yanı benım 50 m dolandırılmıs Itemım calınmıs kımse umursamaz Dıyeceklerı dıkkat lı ol IKV destege yaz

yazıklar olsun ..........
yapıcak bişey yok kardeş ne yapalım bende çok bekledim madenin başında benimde carım çalındı param çalındı en sonunda bırakmaya karar verdim sonra yine başladım yani böle giderse emekler gider
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön