bilinmez yazdı:Geçmiş olsun o kadar emeğin gitmiş seni çok iyi anlıyorum.
Bide kp 260 ama yeşil yıldızsın :S
Açık Açık Dolandırıcılar
Re: Açık Açık Dolandırıcılar
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Yöneticinin teki gelse dese=)
Merandaki tüm hırsızları uçkağıtçıları huzuru bozanları bana söyle tek tek IP banı atayım dese Meran Krallar gibi geçinir
)
Merandaki tüm hırsızları uçkağıtçıları huzuru bozanları bana söyle tek tek IP banı atayım dese Meran Krallar gibi geçinir
geçmiş olsun kardeşim sen lodos ve ben arz olmama rağmen lodosları sevmem tanımadığım halde seni severim nedense
aslında GM ve Dev ler banlasalar çalınma olmaz bi daha kanıtlı yani bence bunun hakkında bişey yapmalılar geçmiş olsın
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı

Beast yazdı:geçmiş olsun kardeşim sen lodos ve ben arz olmama rağmen lodosları sevmem tanımadığım halde seni severim nedenseaslında GM ve Dev ler banlasalar çalınma olmaz bi daha kanıtlı yani bence bunun hakkında bişey yapmalılar geçmiş olsın
Saol kardesım yapacak bırsey Yok bizim GM ler SAdece Plus PAket satilmasin da bize yerdim ederler
AL iste ACik Acik Dolandirildim Yap hadi ne gerekiyorsa
Ip den banlar misin onu Bana para mi iade mi edersin ne yaparsaniz Yapin Artik

banlaması daha uygun bence o para haram olmuş banlandığı zaman para gider yani o haram parayla bişey olmamış olurdoorss yazdı:Beast yazdı:geçmiş olsun kardeşim sen lodos ve ben arz olmama rağmen lodosları sevmem tanımadığım halde seni severim nedenseaslında GM ve Dev ler banlasalar çalınma olmaz bi daha kanıtlı yani bence bunun hakkında bişey yapmalılar geçmiş olsın
Saol kardesım yapacak bırsey Yok bizim GM ler SAdece Plus PAket satilmasin da bize yerdim ederler
AL iste ACik Acik Dolandirildim Yap hadi ne gerekiyorsa
Ip den banlar misin onu Bana para mi iade mi edersin ne yaparsaniz Yapin Artik

Bunalrin sayesinde Oyundan Sogudum o kdr plus almisligim Arkadaslar Yonlendirmisligim var ve suan bunlari yaptigima pisman oldum caresiz sekilde beklemek Cok aci Koyuyor.
Gm ler ilgi' gostermezler Cunku onlarin boyle para kasma item kasma uretim yapma sabah 05.30 06.00 kdr maden basinda bekleme Gerekleri yok o yuzden umurlarinda olmaz . Olsaydi suana kadr bana ulasirlardi .
Yanı benım 50 m dolandırılmıs Itemım calınmıs kımse umursamaz Dıyeceklerı dıkkat lı ol IKV destege yaz
yazıklar olsun ..........
Gm ler ilgi' gostermezler Cunku onlarin boyle para kasma item kasma uretim yapma sabah 05.30 06.00 kdr maden basinda bekleme Gerekleri yok o yuzden umurlarinda olmaz . Olsaydi suana kadr bana ulasirlardi .
Yanı benım 50 m dolandırılmıs Itemım calınmıs kımse umursamaz Dıyeceklerı dıkkat lı ol IKV destege yaz

yapıcak bişey yok kardeş ne yapalım bende çok bekledim madenin başında benimde carım çalındı param çalındı en sonunda bırakmaya karar verdim sonra yine başladım yani böle giderse emekler giderdoorss yazdı:Bunalrin sayesinde Oyundan Sogudum o kdr plus almisligim Arkadaslar Yonlendirmisligim var ve suan bunlari yaptigima pisman oldum caresiz sekilde beklemek Cok aci Koyuyor.