GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: GİT GİDE ZORLAŞIYOR HERŞEY :S...
Binyetmişbir ad için özür dilerim ama bana erdoğanın yazdığıda yeterli gelmiyor oyundan git gide soğuyor insan ki yeterince soğudum bir sürü arkadaşımda benim gibi düşünüyor oyun bu şekilde gidecekse artık bendende vede adlı konuları daha çok görücez eminim. oyunu bırakan arkadaşlara neden bıraktığını sormaya utanıyorum çünki bende bunun gibişeylere duyacağımı biliyorum ki bende sıkıldım artık arkadaşlarım yakında bende bırakacam zaten demeğe hazırlanıyorumki geri siliyorum aldğım 3 aylık plusa bile bazen acıyorum element itemler ise ayrı bişi zaten oyunu resmen çökertti nese arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum bu konunun önemli bi konu olduunu herkez anlasın belki gmlerin veye yöneticilerin dikkatini çeker bu olaya bir el atar inş ki yöneticiler bile gelse diecekleri şeyler yazayım ben ikv dest e başvurun
umarım bu lafı duymam 

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Aynen katlıyorum nedir bu piyasanın hali? Birde bunlar yetmıyormuş gibi maden çıkmıyor bekle kı gelsın :evil:
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
Ben sizin düşündünüz gibi düşünmüyom.Neden diceksiniz 1 mavi topazın başına gidin en az 5 kişi bu 5 kişini arasıdan çekceksin mavı çıkcak 15m normaldır.He bide ejder/ejdersiz iş ise Benim Çarımda ejder yok ama ful migra ful sığınak yapıyorum.Üstünü Azat Çevriye yaptın sürece her türlü GİRERSİN AMA İLK BAŞTA İŞİ BİLECEKSİN EJDERİ OLUPDA GRUP BÖLGESİNİ BİŞEY BİLMEYEN DE ÇOK GÖRDÜM EJDERİ ÖNEMLİ AMA BENCE ÖNCELİK İŞİ BİLEN..!
Emoookardeşi
Emoookardeşi

- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Üstünde bi tane itemli eşya olmasın sadece ejder olsun bak nasıl sen sormadan grup atıyolar...işi bilmeyeyle heç alakası yokeerrddii24 yazdı:Ben sizin düşündünüz gibi düşünmüyom.Neden diceksiniz 1 mavi topazın başına gidin en az 5 kişi bu 5 kişini arasıdan çekceksin mavı çıkcak 15m normaldır.He bide ejder/ejdersiz iş ise Benim Çarımda ejder yok ama ful migra ful sığınak yapıyorum.Üstünü Azat Çevriye yaptın sürece her türlü GİRERSİN AMA İLK BAŞTA İŞİ BİLECEKSİN EJDERİ OLUPDA GRUP BÖLGESİNİ BİŞEY BİLMEYEN DE ÇOK GÖRDÜM EJDERİ ÖNEMLİ AMA BENCE ÖNCELİK İŞİ BİLEN..!
Emoookardeşi
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
Sende o zmn yapıcann tek şey girerken üstünü yansıt diceksin.Benle gruba girenleri tanımadığı derim çünkü 1 saatımı boşa götürmek istemem Sizde Sorarsanız Memnun Olursunuz.Mantık olarak düşün Ejderli üstü ful AZATMI olsun İŞİ BİLMEYEN yada Üstü ful azat bilge karışımı olup İŞİ BİLENMİ benim için İŞİ BİLEN çünkü işi bilmedğin sürece itemlerin ii olsada bişey yapamassın..!
Emoookardeşi
Emoookardeşi

Sonuna kadar destek veriyorum. Bence bu zamanlarda ejder üretenlerin diğer elinede bir ejder verilsin
Espri yanı bi yana ama cidden durum vahim.. 2 kayayı ve 3. kayanın yarısını tamamladım, diğer yarısınada ALLAH büyük diyoruz..
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

bnce 1-2 tane daa maden koysunlar mavi topaz cıkma sansını artırsınlar piyasa düşçektir zaten kadimin fiyatı düşüyo eskiden 70-80 m ydi smdi 30 m ye bulmak mümkün
Pcqolik
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
kardeşim sana hiç mi hiç katılmıyorum bu konuda ejderin olsun üstünü soran adam yok bu oyunda ejderin olduğu vakit gruptasın ben ejderi olupda üstün ne die soran bir adam asla görmedim ki bana üstümü soran arkadaşların grubuna girmektense migrat ve sığınak yapmamayı tercih ederim. benim ejderim yok işi biliyorum ama üstünğ yansıt dediğinde şahsen ben alınıorum ki ejderli bir kişiye bu soru yöneltilmiyor bu yüzden alınıyorumeerrddii24 yazdı:Ben sizin düşündünüz gibi düşünmüyom.Neden diceksiniz 1 mavi topazın başına gidin en az 5 kişi bu 5 kişini arasıdan çekceksin mavı çıkcak 15m normaldır.He bide ejder/ejdersiz iş ise Benim Çarımda ejder yok ama ful migra ful sığınak yapıyorum.Üstünü Azat Çevriye yaptın sürece her türlü GİRERSİN AMA İLK BAŞTA İŞİ BİLECEKSİN EJDERİ OLUPDA GRUP BÖLGESİNİ BİŞEY BİLMEYEN DE ÇOK GÖRDÜM EJDERİ ÖNEMLİ AMA BENCE ÖNCELİK İŞİ BİLEN..!
Emoookardeşi

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Ejdersizler ağaç çocuğu yerine konuluyor buna bir çözüm 

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
beyler halinize dua edin sancaqta qadim 100 ml di en son

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ