Beta Zamanı - Şimdiki Zaman Karşılaştırma...
Re: Beta Zamanı - Şimdiki Zaman Karşılaştırma...
Bu kadar eskilere gitmeye ne gerek var , sunucumuz dışına eminönü ( Beta ) Sunucusuna gitmeyede... Yeni lwllar gelmeden önce meranda gayet iyi ve temiz bir sunucuydu... Şuan ise resmen bir anaokulu !

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
McErdem yazdı:Bu kadar eskilere gitmeye ne gerek var , sunucumuz dışına eminönü ( Beta ) Sunucusuna gitmeyede... Yeni lwllar gelmeden önce meranda gayet iyi ve temiz bir sunucuydu... Şuan ise resmen bir anaokulu !
Buda doğru..Şimdi yeni yetmeler çoğaldı.
Hırsızlardan bile 39 levellerde tek Şava vardı düşünün o zamanı
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
éVéT 39 LwLLéRDéDé Oyun GüzéLDi Alman Ok ucu İken Büyücüler TEk ÇifTe iDİ xD :mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Eskilerden en çok özlediğim şey şu an belki bazıları için bir anlam ifade etmeyebilir ama oyuncuların olgunluğu ve dürüstlüğüdür. . !
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
SimonxDoRLeo yazdı:éVéT 39 LwLLéRDéDé Oyun GüzéLDi Alman Ok ucu İken Büyücüler TEk ÇifTe iDİ xD :mrgreen:
MeGaxMuStafa
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
Ben oyuna ilk başladıgımda 5*6 lwllerde beta döneminde uçagın etrafında taşkanatlar yüzünden ölüp komutanda başlamıştım . aradım taradım o ilk başladıgım yerleri agah beyi felan bulamayınca yeni char açmıştım hiç unutmam 
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Tabi ki beta dönemi anlatılamayacak kadar müthişti.Ancak mcerdem e katılıyorum.2008 yılının başları ve yaz ayları gerçekten 2009 a kadar ki 1 yıl boyunca Meran harikaydı.Hırsız olarak Şava - Kurtadmin filan vardı tek tüktü.2 - 3 kişi çalışırlardı
keşke şimdide öyle olsa ona bile razıyım.Meranın köklü loncalarından Alayınax ve Kholpashalix Deathx in hüküm sürdüğü bir Meran vardı.Hatta Alayınax ve Deathx çok iyi dost loncalar bile olduğunu görmüştük.Kurt mağara önünde hep vs ler olurdu ve kimse birbirine dalmazdı.Elbette arada çürük adamlar çıkıyordu onlarda anında temizleniyordu zaten herkes oyunu çok iyi biliyordu tecrübeliydi savaşlar mükemmeldi hep meteorda başlıyıp eminönüne kadar taşınırdı.Şimdiki gibi aynı klanı paylasan loncalar böyle kavga etmezlerdi herkes dosttu.Ama malesef yenilikler beraberinde değişen bir oyun toplumu + 16 + 11 lere kadar düştüğü bir oyun ve sonuç PİSLİK YUVASI MERAN! Hakiketen kim iyi kim kötü bu oyunda belli olmuyor çok az bir toplum kaldı iyi insan olarak güvenebileceğimiz herkes iki yüzlü ve iftiracı hırsızlık diz boyu kim kimi kandırsamda çıkar sağlasam düşüncesinde veya bi kişinin üzerinden prim yapma çabası lanet olsun böyle oyuna nerelerden nerelere geldik ! ve artıkda düzelmez bu sunucu çok zor.Kötülere temizlemek lazım ama nasıl olucak ki o iş üzgünüm yapabilcek bişey yk ama herşeye rağmen pes etmeyip Meranda pislik yuvası meranda hala az da iyi insanların olması beni umutlandırıyor....Burda LONCALARA çok iş düşüyor bence...Şu lonca sistemi bir gelsin sunucumuz biraz toparlanıcak oyuna zevk gelicek grup ekip ile hareket ederek loncalar kötüleri temizlyecektir eminim!
EXCELLENCE