Crack yanlış anlama he bunlar benim düşüncelerimdir muhalefet falan olmuyorum fikrinize de yüzde yüz saygım var
İyi forumlar ...
Yok yanlış anlamıyorum teşekkürler yorumun için.VBMaSTeR yazdı:Ticaret bu açıkcası ben pek desteklemiyorumO fiyattan alanlar var ki bende çok görüyorum adamlar aynı fiyata satmaya devam ediyolar
Ayrıca herkez şaheser üretmesin artık herkezde de var yani. İllaki fiyatları düşürmek isteyen varsa 4 kişi 2 mavi toapza geceli gündüzlü yatsın piyasayı eline geçirsin
Yada şaheser üretecek olan varsa alamıyosa benim gibi 1 hafta da 18 tane çeksin el emeği göz nuru bir ejderi olsun. İşte ben elimdekine gönül rahatlığıyla şaheser diyebiliyorum.
Crack yanlış anlama he bunlar benim düşüncelerimdir muhalefet falan olmuyorum fikrinize de yüzde yüz saygım var![]()
İyi forumlar ...
Teşekkürler.Erdogan yazdı:Merhaba,
Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
yazımı yazıp gönderiyorum ve bana gelen cevap şu anda madenlerin çıkma olasılığıyla ilgili bir güncelleme yapılmayacaktır diyorsunuz.Erdogan yazdı:Merhaba,
Sunucu içerisinde piyasa değişken bir yapıya sahiptir. Piyasanın kesin bilgilerinin edinilmesi imkansız olduğu için mümkün olan en net şekilde piyasaları takip edip, kullanıcılardan gelen bildirimleri dikkate alıyoruz. Sunucu piyasasındaki büyük boyutlu değişimleri sebepleri ile birlikte ikvdestek formundan bizlere bildirmeniz tüm kullanıcıların yararına olacaktır.
Teşekkürler.
programla çekemez kardeş... eskiden di o ...artık tıklayınca hep aynı yerde topla yazısı yok...... bu oyunda para kasmanın en ii yolu itemleri ucuzken toplıcanız.... Sagopakajmeran yani abim öyle yaptı ve 1 seneden az sürede 800 m nin üstünde nakit para + matryllerle 2-3 milyar topladıbilinmez yazdı:5 menekşe 80m bizim sunucuda herkezde prog. la çekiyor )::
Reçetelerin düzenlenmesi bişey değiştirmez bence. Şaheserlerini üretenler aynı reçeteler üzerinden üretim yaptılar.ibrahimking yazdı:recetelerdekı malzeme mıktarı azaltılmalı.
ornegın ejder 18 yerıne 12 mavı topaz.dıerleırnden 3 er tane
ashab 9 yerıne 6 budaksız / 3 gono 3 yonca
ecel latıf de 3 ırıdyum dıerlerınden de az da olsa azaltılarak
yenıden duzeltılmelı