okullar açılıyor :D
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: okullar açılıyor :D
Akıl Yaşta Değil Baştadır.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
HakanbuscaTakent yazdı:JuSTLoV yazdı:CansuxCansu yazdı:Drowxauril yazdı:ne guzel senden kurtuluyoruz
yaşasın senden kurtulcaz
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
EmirBerkKorkmaz yazdı:HakanbuscaTakent yazdı:JuSTLoV yazdı:CansuxCansu yazdı:Drowxauril yazdı:ne guzel senden kurtuluyoruz
yaşasın senden kurtulcaz
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
nasıl bir zihniyetirki böyle şeyler diyorsun senin akıl yaşın 8 galiba
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
çocukların kendilerini üste yükseltmek için kullandıkları bir söz..YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
EmirBerkKorkmaz yazdı:HakanbuscaTakent yazdı:JuSTLoV yazdı:CansuxCansu yazdı:Drowxauril yazdı:ne guzel senden kurtuluyoruz
yaşasın senden kurtulcaz
Okula gittiğim için ve okulda senin almamış ve görmemiş olduğun bilgilere ulaştığım için çok mutluyum ve bu oyunu yaşına rağmen "büyük yaştaki" sözde adamlardan çok daha akıllı, terbiyeli ve ahlaklı oynayan kişiler var.Okullar açılıyor ve ben yine oyundayım, senin gibi düşünenlere inat, oyunumuzu kötü günlere sürükleyenlere inat.Sonuca bakacak olursak çok doğru söylemiş atalarımız...
Ve sen cahil herif !
Önce geçmşini öğren, biraz kültürünü geliştir, sonra gelip ben Türk'üm diye dolanma ortalıkta !
"Akıl yaşta değil, baştadır" bir ata sözüdür ve senin anlayamacağın kadar kapsamlı ve manalıdır !
Herkese iyi forumlar...
YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.
mitmet yazdı:çocukların kendilerini üste yükseltmek için kullandıkları bir söz..YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.
Ve sen cahil herif !
Önce geçmşini öğren, biraz kültürünü geliştir, sonra gelip ben Türk'üm diye dolanma ortalıkta !
"Akıl yaşta değil, baştadır" bir ata sözüdür ve senin anlayamacağın kadar kapsamlı ve manalıdır !
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
buna katılıyorumRescuer yazdı:Okula gittiğim için ve okulda senin almamış ve görmemiş olduğun bilgilere ulaştığım için çok mutluyum ve bu oyunu yaşına rağmen "büyük yaştaki" sözde adamlardan çok daha akıllı, terbiyeli ve ahlaklı oynayan kişiler var.Okullar açılıyor ve ben yine oyundayım, senin gibi düşünenlere inat, oyunumuzu kötü günlere sürükleyenlere inat.Sonuca bakacak olursak çok doğru söylemiş atalarımız...
YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.mitmet yazdı:çocukların kendilerini üste yükseltmek için kullandıkları bir söz..YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.
Ve sen cahil herif !
Herkese iyi forumlar...
auril & DoubleLift
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
buda aynı zihniyet işte ne yaparsınmitmet yazdı:çocukların kendilerini üste yükseltmek için kullandıkları bir söz..YaLnIzKaLp yazdı:Akıl Yaşta Değil Baştadır.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Ben 16 yaşındayım.Lise 2. sınıfa geçtim.Eğer benden buyuk olup senden daha iyi oynuyorum diyen kişilerden en az 15 inden daha iyi oynamıyorsam ismim Furkan değil
Zeka olarak soruyorsanız yarışmada yapabiliriz.
:arrow: Akıl yaşta değil baştadır sözünü inkar eden kişiye...
:arrow: Akıl yaşta değil baştadır sözünü inkar eden kişiye...