999 m 1t kavgası...
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 999 m 1t kavgası...
Hadi len Photoshop Olmadğını Nereden Bilelim 
sende yok die kıskanma...DeathxShock yazdı:ilginç... oyun hatası diye gönderirsen bakarlar belki. daha atmadı sanırım
deil la gördüm benzeydanxzeydan yazdı:Hadi len Photoshop Olmadğını Nereden Bilelim
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
Alışveriştemi Gördün ?rockipsiz yazdı:deil la gördüm benzeydanxzeydan yazdı:Hadi len Photoshop Olmadğını Nereden Bilelim1t yi görmedim de 900küsür m lerde gördüydüm
zeydan senn kul hakkıyla yaptığını biz alın teriyle yapıyoruz yaylan... :!:zeydanxzeydan yazdı:Hadi len Photoshop Olmadğını Nereden Bilelim
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
kıskanmakla ne alakası var anlamadımrockipsiz yazdı:sende yok die kıskanma...DeathxShock yazdı:ilginç... oyun hatası diye gönderirsen bakarlar belki. daha atmadı sanırım
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
lan alışverişte 200m görüonzeydanxzeydan yazdı:Alışveriştemi Gördün ?rockipsiz yazdı:deil la gördüm benzeydanxzeydan yazdı:Hadi len Photoshop Olmadğını Nereden Bilelim1t yi görmedim de 900küsür m lerde gördüydüm
o kadar parayı kıskandığın için oyun hatası dermiş gibi geldiDeathxShock yazdı:kıskanmakla ne alakası var anlamadımrockipsiz yazdı:sende yok die kıskanma...DeathxShock yazdı:ilginç... oyun hatası diye gönderirsen bakarlar belki. daha atmadı sanırımsivri zekalı arkadaşım ben olumsuz bir şey söylemedim
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
Ayrıca Nitoetin ' Eskiden RallixRapci İle Çevirdiğimiz İşleri Unutmassın Umarım
Nitroet , RallixRapci => senin hırsız olduğunu çoğu kişi bilmez ama inanmazlarda umrumda değil
rallixrapciyle char soyup aktardığınız anlar Moskovaxateşi adlı charı soyup üstünü bende aktardığın zaman 
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
zeydanxzeydan yazdı:Ayrıca Nitoetin ' Eskiden RallixRapci İle Çevirdiğimiz İşleri Unutmassın UmarımNitroet , RallixRapci => senin hırsız olduğunu çoğu kişi bilmez ama inanmazlarda umrumda değil
rallixrapciyle char soyup aktardığınız anlar Moskovaxateşi adlı charı soyup üstünü bende aktardığın zaman
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi