İsteyen gitsin kessin kadim orda bi yere kaçmıyo..
Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
- chelseafan
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
Yasakla gitsin sende takma kafana Yaşı Küçük onların daha 
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Cenqizim sana qim bişi derse karşısında beni bulu ayrıcada o kadim felan kafana takma
öle geri kafalılar için moralini bozmaya değmez anladın mı_?
Gelene kapı Gidene sapı x)
öle geri kafalılar için moralini bozmaya değmez anladın mı_?
Gelene kapı Gidene sapı x)
İlk defa şu oyunda hırsız gaspcı damgasını yedım Ve Sunucuda Bir Okadar arkadaşım Var Hiçbiride Buraya yazı yazmıyor Helal Olsun Sizlere Neyimi Gördüysenız Yazın 1 Allahın Kulu cıksın Sen benım itemimi caldın vermedın ve Sen benım karakterımı soyup gasp ettın benı Diyen adam Olursa Oyunu Şu andan itibaren bırakıcagım ve Üstüne Üstluk Tüm karakterleri Silip Forma koyucam ...
Naptım Size ?
Neyinizi Caldım ?
Dolandırdımmı ?
Naptım Size ?
Neyinizi Caldım ?
Dolandırdımmı ?

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz
Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
-
- İskele Babası
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Arkadaşlar ben bu oyunu betadan beri oynarım ama sadece hafta sonu ve bazı akşamlar 2-- 3 saat.. 3 car kastık 2 arkadaş ve bu zaman zarfında cengizle ne husumetim nede bir sohbetim oldu tanımıyordum daha düne kadar dün kadimde yardım ederken etraftakilere gayet samimi ve sakin bir tavrı vardı bundan dolayı tebrik ederim . kimse kimseye boşuna iyilik etmez o ve ensonxleonar ediyordu bu insanlara bir kötü bişi diyorsanız ispatını sunun aksi taktirde kimseye inanmam ve kimseyi inandıramazsınız.........(Imdmustafa,Muconex)
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Adaş sıkma canını boşver oyun bu takma kafana bende senın gıbı bır cok seye kızdım haksızlık ypaıldıgnı dusundum ama deymez valla boşa vakit harcamak bu oyun baska bısey degıl
Benjiro
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Selamlar,
Lodos klanı içinde sevip saydığım az isimden birisin ihtimal vermiyorum ki böyle birşey yapasın, bırak isteyen istediğini desin sen takma oyununu oyna
Şu kadim konusunda da kimse sizin uşağınız değil onlarca saat orada durup kadimi kesmeye çalışsın, üstüne birde laf yesin, giden iksir cabası onu hiç demiyorum zaten
Tank kime kesmek isterse ona keser kimse uzatmasın bu kadim olayını.
İyiForumlar..
Lodos klanı içinde sevip saydığım az isimden birisin ihtimal vermiyorum ki böyle birşey yapasın, bırak isteyen istediğini desin sen takma oyununu oyna
Şu kadim konusunda da kimse sizin uşağınız değil onlarca saat orada durup kadimi kesmeye çalışsın, üstüne birde laf yesin, giden iksir cabası onu hiç demiyorum zaten
İyiForumlar..
Naptım Size ? İyiLik,
Neyinizi Caldım ? KaLbimi
Dolandırdımmı ? Yok.
Neyinizi Caldım ? KaLbimi
Dolandırdımmı ? Yok.
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .
Merhabalar
Cengiz kardesım senın bu tur ınsanlarla muhattap olman hata bır kere..Eger karsındakı kısı bıraz aklı basında bırısı olsa senden telefon numaranı ıstemez..Sen o yuzden oyunun zevkını cıkar kardesım.
Ne demıs atalarımız; İTE DALAŞACAĞINA ÇALIYI DOLAŞ
Cengiz kardesım senın bu tur ınsanlarla muhattap olman hata bır kere..Eger karsındakı kısı bıraz aklı basında bırısı olsa senden telefon numaranı ıstemez..Sen o yuzden oyunun zevkını cıkar kardesım.
Ne demıs atalarımız; İTE DALAŞACAĞINA ÇALIYI DOLAŞ
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Cengiz Hayatta Öyle Şeyler Yapmaz Hangi Salak Uyduruyo Oda Belli 
Cengiz Bu Baloncunun arkasından koşturan bebelerle Münakaşaya Girmeye Değmez Boşver Herkes Seni Tanır sever.Hiç Yorma Kendini O Adiler İçin.
Cengiz Bu Baloncunun arkasından koşturan bebelerle Münakaşaya Girmeye Değmez Boşver Herkes Seni Tanır sever.Hiç Yorma Kendini O Adiler İçin.
Mavitürkxyeska GLadioxyeska
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/