İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nasıl Başladınız ?
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Re: İstanbul Kıyamet Vakti'ne Nasıl Başladınız ?
biz 2/C sınıfı olarak oyunu cok seviyoruz ilk basladım dedim bune ya fare fln midem bulandı ekrana kustum sonra gittim bida actım sonra antrepodaki çinleri bir gordum korkudan tuvaletimi altıma kacırdım sonra dedim tmm yeter daha acmıcam sonra bi baktım bi bayan car ustu yoktu bnde tabi abzlık yapmasam olmaz o kadını takip ettim sonrada sevdim ve devam ettim oyuna
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Servis arkadaşım anlatıyordu o da yeni başlamıştı ama jandarma alini yerini bulamadğoığ için bırakmıştı :mrgreen: Sonra ben devam ettim işte bu günlere geldik şimdi ejderimiz var ecel yolda 
Ottomanxölümsüz anısına
Googleye oyun ismi salaldim (istanbuloyun diye) bu çıktı
arkadaşım önermişti bana
çok ahım şahım bi başlama deil 
aga alemsin yhaXxXJoKeRXxX yazdı:biz 2/C sınıfı olarak oyunu cok seviyoruz ilk basladım dedim bune ya fare fln midem bulandı ekrana kustum sonra gittim bida actım sonra antrepodaki çinleri bir gordum korkudan tuvaletimi altıma kacırdım sonra dedim tmm yeter daha acmıcam sonra bi baktım bi bayan car ustu yoktu bnde tabi abzlık yapmasam olmaz o kadını takip ettim sonrada sevdim ve devam ettim oyuna
Bn arda ve yağız knkim saoğlsn onlar sayesinde basladım ama nası kankilerse 1 item verdklernni grmedm ansnı :mrgreen: :mrgreen:
Oyunu sınıftan bir arkadaşımız oynuyordu .. Ondan görerek bizde başladk . Ne zaman zor bi görev olsa okulu iple çekerdik ona görev sormak ıcın ..Ama sımdı bazı arkadaslarımızn bıze soracaığı hale geldık ...
Knight Online isimli oyuna üye olmaya çalışıyordum, çevremde oynayanı ve seveni çoktu. Her üye ismini kullanılıyor demesi sonucu sinirlendim ve reklamlardaki İstanbul Kıyamet Vakti dikkatimi çekti, hemen siteye girdim ve oyunun hikayelerini okudum, gerçekten mükemmeldi ! Oyunu oynaya oynaya tecrübe edinerek öğrendim ve öğrendikçe tavsiye ettim sanırım yüzyüze ikna ettiklerimle bile bir lonca kurulur 
Herkese iyi forumlar...
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
2008 bir Yaz Günüydü 
Hala oğlum Öz abim sürekli oynarlardı bu oyunu abimin yanına giderdim yine mi bu oyun ya derdim diğer odaya kaçardm halamqile qittiğimde de öle olurdu bu ne biçim oyun ya derdim sonra çok merak ettim arkadaşımızın dediği gibi Hikayeleri felan okudum.! Sonra severek oynamaya başladım
Hala oğlum Öz abim sürekli oynarlardı bu oyunu abimin yanına giderdim yine mi bu oyun ya derdim diğer odaya kaçardm halamqile qittiğimde de öle olurdu bu ne biçim oyun ya derdim sonra çok merak ettim arkadaşımızın dediği gibi Hikayeleri felan okudum.! Sonra severek oynamaya başladım
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
Abim Beta zamanında başladı ne lan bu diyodum kapat su malca oyun diyordum ben nfs oynaycam diodum kızıyordu bana sonra bi car actım
sonrası malum

metin 2 den gına gelince oyunu görüp başladım