Hayyan seti zaten düzüyorum da şifacılarda işe yaramıyor...Petcarar yazdı:hayyan derim ben.
Kudreti çabuk tüketiyordu ama o ara elimde iki parça hayyan cevriye vardı...
Serverda bayan satan olsa direk alacağım... :?
Hayyan seti zaten düzüyorum da şifacılarda işe yaramıyor...Petcarar yazdı:hayyan derim ben.
1v1'de şifacı için zor evet.aslında son güncelleme sonrası savaşçı vssi için de zor oksidantlanmadan.fakat oksidant seti tamamladığın taktirde asitle savaşçı kesmenin tadı değişilmez=)EmirBerkKorkmaz yazdı:Hayyan seti zaten düzüyorum da şifacılarda işe yaramıyor...Petcarar yazdı:hayyan derim ben.
kesinlikle hayyan daha iyiEmirBerkKorkmaz yazdı:Hayır zaten 4 parça solucan düzüp %70 zırha tamamladıktan sonrasını soruyorum...Staffers yazdı:Element Solucan
Ardenneler mi Cevriye mi diye...
Petcarar Hayyan Cevriye mi en iyisi, Paracelsus Cevriye mi?![]()
Petcarar yazdı:1v1'de şifacı için zor evet.aslında son güncelleme sonrası savaşçı vssi için de zor oksidantlanmadan.fakat oksidant seti tamamladığın taktirde asitle savaşçı kesmenin tadı değişilmez=)EmirBerkKorkmaz yazdı:Hayyan seti zaten düzüyorum da şifacılarda işe yaramıyor...Petcarar yazdı:hayyan derim ben.
Bende şans yok 30u geçik Kenan'dan 1 fundi yüzük düştü o yüzden Oksidant zor oluyor...Petcarar yazdı:1v1'de şifacı için zor evet.aslında son güncelleme sonrası savaşçı vssi için de zor oksidantlanmadan.fakat oksidant seti tamamladığın taktirde asitle savaşçı kesmenin tadı değişilmez=)EmirBerkKorkmaz yazdı:Hayyan seti zaten düzüyorum da şifacılarda işe yaramıyor...Petcarar yazdı:hayyan derim ben.
En iyi item bencede şifa ws sinde budur direnç varsa yüzde 90 elemnttir kalanları asit ve zehire verir ama yinede fiziksel dirençler daha düşük olur kutadg biligde herhalde şifa ws şifada verdiğin taktik tarzı için geçerli..!DavuTT yazdı:şifa ws şifada kesinlikle max kullanılmaz ruh kalkanı yoksa max mantıklı olur
şifacıların saldırılarıda arttı üstüne bide ruh kalkanı saldırıda veriyor bide zırh geldi şifa coşdu artık şifacılarda gene bir zamanlar olduğu gibi savunma dizmenin zamanı geldi
zifallon plevne + kutadgu bilig
önce kutadgu sonra zifallon giyilecek bu 2 sete sahip olanın karşısında duracak adam tanımıyorum şifa kullanmayı bilmese bile kazanır![]()
benim görüşüm bu olmaz diyenler varsa açıklarım varsa üslubu ve nedeni ile sölesin belki bnm hatam vardır belkide sizin kaçırdığınız ufak bir noktayı bn yakalamışımdır.