cok haklısın kardeşim takma kafana gelir geçer böyle şeyler umarım kadim'İde kısa zamanda kesersiniz...Ahixqirdap yazdı: arkadaşlar silkelenip kendinize gelin lütfeNn... :idea:
YazıklaR oLsuNn..!!!
Re: YazıklaR oLsuNn..!!!
İkv'yi diger oyunlardan ayıran içindeki sevgi dostluk arkadaşlık kardeşlikti ne yazikki bakıyorum ikv'de farksız kalıyor...
Mecid
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
kafama taktıgımdan degil beni boşwerin hadi ama orda o kdr insan bekledi yazıktır günahtır arkadaşlar yaa biraz dostca yasamayı birlik olabilmeyi ögrenmek gerekiyo ama boşa konuşuyorum bunuda biliyorum.. 
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kardesım lodoslar yapmıyor mu sanyıorsun sen mesela Relaxbunny Trjudas ıkılısıde kadım kaçırmada uzmandır
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
-
- Acemi Savaşçı
Öncelikle sonuna kadar haklı bir konuyu bizimle payleştığı için Ahixgirdap2a teşekkür ederim.
Diğer sunucularda bu gibi adamları galiba barındırmıyorlar ki adamlar arz lodos ya da klansız ayrımı yapmadan ardarda saatlerce kesiyorlar. Biz de ise yamyam ruhlu, yakışıksız işler yapmayı kendine meslek edinmiş insanlıktan yoksun yaratıklar var. Bunlar yuzunden insan zevk alamadığı gibi sinir oluyor. Bir boşboğazın bölgeye kadim görevi olanlar gelsin gibi bir mesaj yazması bu açgözlü egoist yamyamları oraya topladı ve onlarca kişinin emeği boşa gitti. Ayıp utanılması gerekn bir durum gerçekten.(Ama insan olan; ar, namus sahibi kişiler için) Yazıklar olsun sunucuya.
Ve yetkilliler artık bir el atsın bu işe ya gözlemci bulunsun bu tür kritik yerlerde ya da yeni bir denetleme sistemi getirilsin yazık bunca insanın emeğine...
Diğer sunucularda bu gibi adamları galiba barındırmıyorlar ki adamlar arz lodos ya da klansız ayrımı yapmadan ardarda saatlerce kesiyorlar. Biz de ise yamyam ruhlu, yakışıksız işler yapmayı kendine meslek edinmiş insanlıktan yoksun yaratıklar var. Bunlar yuzunden insan zevk alamadığı gibi sinir oluyor. Bir boşboğazın bölgeye kadim görevi olanlar gelsin gibi bir mesaj yazması bu açgözlü egoist yamyamları oraya topladı ve onlarca kişinin emeği boşa gitti. Ayıp utanılması gerekn bir durum gerçekten.(Ama insan olan; ar, namus sahibi kişiler için) Yazıklar olsun sunucuya.
Ve yetkilliler artık bir el atsın bu işe ya gözlemci bulunsun bu tür kritik yerlerde ya da yeni bir denetleme sistemi getirilsin yazık bunca insanın emeğine...
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Asyaşahinixbaba YI SEVEN URFALILAR TEK VARDIR EMİNİM KİMSE SEVMİYOR O ADAMI NEDENSE KENDİSİNİ BİŞEY SANIYOR. :geek:
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
arkadaşım yazdıklarımı dikkatli okusaydın böyle bi yorum yapmazdın lodos arz ayrımı yapmıyorum bunu yapan lodos veya arz karaktersizdir insanların emegiyle oynamaktır bu anlatabiliyorum inşallahtrapzone1 yazdı:kardesım lodoslar yapmıyor mu sanyıorsun sen mesela Relaxbunny Trjudas ıkılısıde kadım kaçırmada uzmandır![]()
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
ECHO yazdı: Asyaşahinixbaba YI SEVEN URFALILAR TEK VARDIR EMİNİM KİMSE SEVMİYOR O ADAMI NEDENSE KENDİSİNİ BİŞEY SANIYOR. :geek:
asya ve tayfası kürt #@!? itler
Batuhangs - Arz
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.