İnanmayanlara İspat

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: İnanmayanlara İspat

Mesaj gönderen Designer »

1EngiN1 yazdı:ya bizene kardeşim bundan eğer ceza alırsan git desteğe yolla banane senin iteminden parandan reklam yapmayın şu forumda artık yeter ya !!!

Arkadaşım madem bizene diyorsun neden yorum yapıyorsun konuya???
Sana zorla konuyu oku diyen yok dimi...

Madem seni ilgilendirmez böyle saçma sapan yorumlar yapma ve uzatma
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

secret96 yazdı:o chara uretcene 49 level sawaşcına uretseydn ya :D :D

49 seviye karakterim bi gruba aitti ve o grup dağıldı bende o yüzden ona üretmedim.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aQuaLand yazdı:BuNlar RekLam Kokan Hareketler Mikee... Hiç gerek yok..

Kardeş başta konuyu açma maksadımı belirtmiştim. Hesabımın kapatılmasından incelenmesinden korktuğum için açtım
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu arada ben eğer reklam yapmak için bi konu açmış olsaydım Eminönü sunucusunda en çok şaheser kimde gibi bi konu açardım ( Forumda eö sunucusunda en çok para kimde vs gibi konu var ). Eşyalarım şunlar bunlar diye belirtirdim, bu kadar param var diye belirtirdim.
aQuaLand yazdı:
BuNlar RekLam Kokan Hareketler Mikee... Hiç gerek yok..
Eğer reklam yapacak olsaydım her konuya epe, şaheser vb gibi özel şeylerle fotoğraf yüklerdim bazı arkadaşların yaptığı gibi ( Sen bu arkadaşı benden daha iyi bilirsin forumda az yüklenmiyorsun).
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Designer yazdı:
1EngiN1 yazdı:ya bizene kardeşim bundan eğer ceza alırsan git desteğe yolla banane senin iteminden parandan reklam yapmayın şu forumda artık yeter ya !!!

tabii k ide beni ilgilendirir burası babanın özel forumu değil k.b bu konu eğer yönetimi ilgilendiriyorsa yönetime yaz bunları e.ö genel sohbetinde yeri yok bunların !!!
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bbknow »

Kardeşim bir şey Sorucam Ekranını nasıL öyLe küçük qöRünüşLü yapıyorsun ?
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1EngiN1 yazdı:
Designer yazdı:

tabii k ide beni ilgilendirir burası babanın özel forumu değil k.b bu konu eğer yönetimi ilgilendiriyorsa yönetime yaz bunları e.ö genel sohbetinde yeri yok bunların !!!

Arkadaşım lütfen uzatma ve git başka konularda ileti sayını yükselt...
Kendin yazmışsın burası eö genel sohbet diye. isteyen istediği konuyu açar sende buna karışamazsın asıl burası senin babanın forumu değil.
Millete sen istediğin konuyu aç, sen açma gibi şeyler söyleme hakkını kimden aldın???
Sen eö genel sohbet forumuna açılan her konuyu okumak ve yorum yazmak zorunda değilsin. Baktın konu saçma geldi git başka konu oku bu kadar basit
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bbknow yazdı:Kardeşim bir şey Sorucam Ekranını nasıL öyLe küçük qöRünüşLü yapıyorsun ?

özelden ulaştım
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Designer yazdı:
1EngiN1 yazdı:
Designer yazdı:

Kendin yazmışsın burası eö genel sohbet diye. isteyen istediği konuyu açar sende buna karışamazsın asıl burası senin babanın forumu değil.
Millete sen istediğin konuyu aç, sen açma gibi şeyler söyleme hakkını kimden aldın???
Sen eö genel sohbet forumuna açılan her konuyu okumak ve yorum yazmak zorunda değilsin. Baktın konu saçma geldi git başka konu oku bu kadar basit

Burda post kasmaya çok ihtiyacım var doğru ;)

Her forumun belirli kuralları vardır . Açtığın konular ve yaptığın yorumlar belirli çerçeveler içinde olmalıdır , evet burası e.ö genel sohbet alanı ve e.ö halkını ilgilendiren konular ve yorumlar yapılmalıdır sanmıyorum ki senin herhangi levelde ürettiğin şaheser bizi ilgilendirsin . Konunun içeriğinde yazmışsın zaten karakterlerim hakkında araştırma yapılmasın diye burdakilerin zaten öyle bir yetkileri de seninle uğraşıcak vakitleri de yok , bunu yapıcak olan moderatör ekibidir ve onlara da ikvdestek bölümünden ulaşabilirsin ki ortada fol yok yumurta yok neyse daha fazla yorum yapmıyacam yeterli cevabı verdiğimi düşünüyorum ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1EngiN1 yazdı:
Designer yazdı:
1EngiN1 yazdı:
Designer yazdı:

Burda post kasmaya çok ihtiyacım var doğru ;)

Her forumun belirli kuralları vardır . Açtığın konular ve yaptığın yorumlar belirli çerçeveler içinde olmalıdır , evet burası e.ö genel sohbet alanı ve e.ö halkını ilgilendiren konular ve yorumlar yapılmalıdır sanmıyorum ki senin herhangi levelde ürettiğin şaheser bizi ilgilendirsin . Konunun içeriğinde yazmışsın zaten karakterlerim hakkında araştırma yapılmasın diye burdakilerin zaten öyle bir yetkileri de seninle uğraşıcak vakitleri de yok , bunu yapıcak olan moderatör ekibidir ve onlara da ikvdestek bölümünden ulaşabilirsin ki ortada fol yok yumurta yok neyse daha fazla yorum yapmıyacam yeterli cevabı verdiğimi düşünüyorum ...

ALLAH aşkına sus seninle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. bak arkadaşım son iletindede söylemişsin benim ürettiğim şaheser seni bağlamıyorsa o zaman yorum yapma.

Ayrıca Moderatör ediki forumda dolaşmıyor sanki :twisted:

Eğer hakkımda datalarla oynadı diye bi şikayet yapılırsa yada yapılmış olsaydı incelemek için vakit bulurlardı emin ol

Evet ortada fol yok yumurta yok bende bu yüzden yazdım sonra birisi yüzünden hesabım bloklanmasın diye umarım anlayabiliyorsundur.

Benim ilk iletimde yazdığımı düngün okuduysa işte yeni şaheserimi ürettim bakın üretemeyenler kıskansın gibi bişey deseydim yaptığın yorumlarda haklısın ama bneim konuyu açma amacımı anlamadığını düşünüyorum. Sanırım algılamanda bir sorun var...

Lütfen bi yetkili konuyu kilitlesinde senin gibi boş beleş yorum yapan olmasın
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön