Geçmişten Hatırladığınız En güzel anılarınız
- TayFaxCoUrAgEuX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Geçmişten Hatırladığınız En güzel anılarınız
beyazköske ilk geldigim zamanlardı hedef gözlük almıstım 20m na bende ona cok sevinmiştim ve alman ok ları özledim ben
10 binler havada ucusurdu (=
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)
Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
- TaYFaxDaRk
- Salgın Koruyucusu
Meteordaki o çekişmeli savaşları özledim
Tayfaxdark

- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
Öncelikle bu konuyu açtığın için tşklerimi sunarım ;
Benimde İkv Dünyasında geçirmiş olduğum 3 yıllık zamanda elbette güzel anılarım oldu ve sizlerle paylaşabileceğim bir kaç anıyı burdan size söylemek istiyorum ;
Oyuna ilk basladığım zaman 1 lewellik fareyi kesmeye gittiğimde duyduğum ilk heyecan ,
Sürekli yaratklara bakmam asla yazısma penceresine bakmamam .. ( zannederdimki yazıya baksam fare yada yaratık beni öldürecek
) ,
Karakürke 7 grupla ilk defa gittiğim gün ve o an yaşanan güzel dakikalar ,
ilk 39 Lewel olduğum zaman hissettiğim duygu ,
İlk Klana girişim .. ( ARZ oluşum ) ,
27.03.2008 tarihinde Lodos Kalesinde İsmet Bey'i kesmeye gittiğimiz günü .. Not : İsmet Beyi Mezara göndermiştik
İlk Eski ve Arkadaşları Herman - Serman İcadı Tungstenli Kütük Yaranı elime aldığım zaman direk Ws ye kostuğum gün ve büyük bir üzüntü ile ordan yenik ayrılmam ,
39 Lewel Döneminde Taşkanatlarda bir taşkanada 14368 Kritik Vuruduğum zamanı ,
İlk ve Son olacak olan Loncaya Katılmam ( ATA LONCASI ) ,
39 Leweldeyken Antrepo önünde şifacının birine TEK Vurmam ile ölmesi Hemde şifa 39 Lewel
,
Eski Handanın orda Ws atarken 39 leweldeyken tabi heyecanla Kritik gelmesini beklediğim an hissettiğim duygu en güzel ve unutamadığım anılarımdır... Bunların hepsi bir yana bu oyun dünyasında birçok saygıdeğer ve dürüst kişilik sahibi kişileri tanımam ve onlarda bir dost , bir arkadaş , bir abi , bir kardeş olmak herşeyden daha güzel bence .
Benimde İkv Dünyasında geçirmiş olduğum 3 yıllık zamanda elbette güzel anılarım oldu ve sizlerle paylaşabileceğim bir kaç anıyı burdan size söylemek istiyorum ;
Oyuna ilk basladığım zaman 1 lewellik fareyi kesmeye gittiğimde duyduğum ilk heyecan ,
Sürekli yaratklara bakmam asla yazısma penceresine bakmamam .. ( zannederdimki yazıya baksam fare yada yaratık beni öldürecek
Karakürke 7 grupla ilk defa gittiğim gün ve o an yaşanan güzel dakikalar ,
ilk 39 Lewel olduğum zaman hissettiğim duygu ,
İlk Klana girişim .. ( ARZ oluşum ) ,
27.03.2008 tarihinde Lodos Kalesinde İsmet Bey'i kesmeye gittiğimiz günü .. Not : İsmet Beyi Mezara göndermiştik
İlk Eski ve Arkadaşları Herman - Serman İcadı Tungstenli Kütük Yaranı elime aldığım zaman direk Ws ye kostuğum gün ve büyük bir üzüntü ile ordan yenik ayrılmam ,
39 Lewel Döneminde Taşkanatlarda bir taşkanada 14368 Kritik Vuruduğum zamanı ,
İlk ve Son olacak olan Loncaya Katılmam ( ATA LONCASI ) ,
39 Leweldeyken Antrepo önünde şifacının birine TEK Vurmam ile ölmesi Hemde şifa 39 Lewel
Eski Handanın orda Ws atarken 39 leweldeyken tabi heyecanla Kritik gelmesini beklediğim an hissettiğim duygu en güzel ve unutamadığım anılarımdır... Bunların hepsi bir yana bu oyun dünyasında birçok saygıdeğer ve dürüst kişilik sahibi kişileri tanımam ve onlarda bir dost , bir arkadaş , bir abi , bir kardeş olmak herşeyden daha güzel bence .

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Aralık 2006'da kurulan bu oyuna Ocak/Şubat 2007'de başladığımda neyin ne olduğunu hiç bilmiyordum çünkü o zamana kadar hiçbir online oyun ilgimi çekmiyordu zaten bu oyun ile de tesadüfen tanışmıştım .
Unutamadığımız anılara gelince ; unutamadığım çok anım var,eski Handan'da zbidyy ler DuMaNnN larla bekrimustafa larla yapılan vs leri mi anlatsam yoksa o güzel birlik ve beraberliğimi,Taşkanat saldırılarını mı anlatsam tepegözlerimi ... Heh buldum .
Labirentte 6 tane cengaver,hepsinin tılsım görevi var...
WebKurdu,GeCeKuRDu,xKızılsultann,yaİSTİKLALyaÖLÜM,alfo,BBaNeLLi ...
Yanılmıyorsam kişiler bunlardı ve grup dışında destek veren birkaç arkadaşımızın sayesinde phi'yi kesmiştik,o zamanın en zor göreviydi ve kesmesi insana mutluluk veriyordu , şimdi bu saydıklarımdan kimse kalmadı . Oyunun değişimi ve bununla beraber gelen yeni oyuncuların karaktersizliği bırakmalarının en büyük sebebi ...
Unutamadığımız anılara gelince ; unutamadığım çok anım var,eski Handan'da zbidyy ler DuMaNnN larla bekrimustafa larla yapılan vs leri mi anlatsam yoksa o güzel birlik ve beraberliğimi,Taşkanat saldırılarını mı anlatsam tepegözlerimi ... Heh buldum .
Yanılmıyorsam kişiler bunlardı ve grup dışında destek veren birkaç arkadaşımızın sayesinde phi'yi kesmiştik,o zamanın en zor göreviydi ve kesmesi insana mutluluk veriyordu , şimdi bu saydıklarımdan kimse kalmadı . Oyunun değişimi ve bununla beraber gelen yeni oyuncuların karaktersizliği bırakmalarının en büyük sebebi ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
-
- FareAdam Düşmanı
1.bnm en güzel anım oyun 39 lwl ıken handanda kımse bana kafa tutamazdı.
2. Goodfather ' e herkes abı çekerken onu kesdıgım o gunu hiç unutamıyorum onca kışı arasında kesdım ....
2. Goodfather ' e herkes abı çekerken onu kesdıgım o gunu hiç unutamıyorum onca kışı arasında kesdım ....
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Eskilerden birkaç resim ...
Çok sağlam gruptu
= 
Biz 29 ken 50 level olan FevziBey
= 
Phi fedaileri vs. ben

Şimdilerde böyle dostluklar yok

İsmet ve ben

Heyyyy gidi günler,daha çoook çok resim var eskilerden,yeri gelirse koyarız
Çok sağlam gruptu

Biz 29 ken 50 level olan FevziBey

Phi fedaileri vs. ben

Şimdilerde böyle dostluklar yok

İsmet ve ben

Heyyyy gidi günler,daha çoook çok resim var eskilerden,yeri gelirse koyarız
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Fianxaspendos yazdı:Aralık 2006'da kurulan bu oyuna Ocak/Şubat 2007'de başladığımda neyin ne olduğunu hiç bilmiyordum çünkü o zamana kadar hiçbir online oyun ilgimi çekmiyordu zaten bu oyun ile de tesadüfen tanışmıştım .
Yanılmıyorsam kişiler bunlardı ve grup dışında destek veren birkaç arkadaşımızın sayesinde phi'yi kesmiştik,o zamanın en zor göreviydi ve kesmesi insana mutluluk veriyordu , şimdi bu saydıklarımdan kimse kalmadı . Oyunun değişimi ve bununla beraber gelen yeni oyuncuların karaktersizliği bırakmalarının en büyük sebebi ...![]()
Komutanın oradaki Lodos yönetici beni susturduğu zaman onunla tartışıp sinirlenip oyundan çıktığın günü hatırlıyomusun arda
Mıralay
- HatayLixHaSaNn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Miralay'ın ben karizmax ve shadowkingg karekterlerindeyken arkamdan ''abi '' abi'' diye dönmesi
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Apaçi StayLa aLayına Mafya

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Hatırlıyorum desem yalan olur açıkçası .Rukio yazdı:Fianxaspendos yazdı:Aralık 2006'da kurulan bu oyuna Ocak/Şubat 2007'de başladığımda neyin ne olduğunu hiç bilmiyordum çünkü o zamana kadar hiçbir online oyun ilgimi çekmiyordu zaten bu oyun ile de tesadüfen tanışmıştım .
Yanılmıyorsam kişiler bunlardı ve grup dışında destek veren birkaç arkadaşımızın sayesinde phi'yi kesmiştik,o zamanın en zor göreviydi ve kesmesi insana mutluluk veriyordu , şimdi bu saydıklarımdan kimse kalmadı . Oyunun değişimi ve bununla beraber gelen yeni oyuncuların karaktersizliği bırakmalarının en büyük sebebi ...![]()
Komutanın oradaki Lodos yönetici beni susturduğu zaman onunla tartışıp sinirlenip oyundan çıktığın günü hatırlıyomusun arda![]()
Mıralay![]()
Sen o hasan mısın,zamanında düzgün çocuktun,noldu sana böyle be,sende bana abi abi diyodunHatayLixHaSaNn yazdı:
Miralay'ın ben karizmax ve shadowkingg karekterlerindeyken arkamdan ''abi '' abi'' diye dönmesi![]()