Alan yemeden ! Centurion & Junon kesimi [video]
Re: Alan yemeden ! Centurion & Junon kesimi [video]
Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Vahit yazdı:Yanıltma diye birşey yok sadece beni zindan a yolladığında eğer dikkat edersen merdivenden inerken zeybek arkadaşımıza vuruşlarını duvar arkasından görebilirsinhilalxxfenomen yazdı:Junonda Yılanı Tıssss latmamak İçin Uyguladığınız Taktiği Beğendim Lakin Çok Ayıp Etmişsin Videoyu İzleyen Herkesi Kandırmıisın Birnevi Orda Diğer Tank Zeybek Var Junon 2 Defa Vuruyor Ve Her 2 Vuruşunda da Zeybek e Can Kurtaran Atıyor Şifacılar Öyle Yazarak Ayıp Etmişsin.
ben orda nasıl üzerine aldığını ve ben gelene kadar nasıl üzerinde tuttuğunu anlatmaya çalıştım
Vesselam
Üzerine Almak Üzerinde Tutmak Gerek İtemleri Gerek Yeteneklerinden Dolayı O İş Onun Vazifesidir Ayrıyetten Merdivenden İnerken Değil.Sen Aşağıdayken 2 defa Ona Hasar Veriyor Ve Video yu İzlemeni İsterim Aldığı Hasarlar Diye Yazmışsın Oraya Pehhhh Sen Bile 3000-5000 hasar alırken ezik diye tabir edilen büyücümü 300 -500 hasar alıcak güldürme beni :lol:

xXFENOMENXx
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
açıklamıcaksan yazma demekkı oyle bır taktık yok!.girayankara yazdı:Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
- girayankara
- Demirci Çırağı
Taktik yoksa niye sadece biz keserken tankı yukarı atmıyor :?: Millet kesiyor tank gidiyorda bizde niye gitmiyor :?: Hazıra alışmışsınız hiç oyun rehberi ve yetenekelrinin analizini yapıp fikir üretip bulmaya çalışmak yok :twisted:Taktik oyun rehberinde yazıyor (anlayabilene) .ibrahimking yazdı:açıklamıcaksan yazma demekkı oyle bır taktık yok!.girayankara yazdı:Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
o zman orataya cıkıp taktık var demıceksın . ne ıspatın var ne kanıtın boş boş konuşuyosungirayankara yazdı:Taktik yoksa niye sadece biz keserken tankı yukarı atmıyor :?: Millet kesiyor tank gidiyorda bizde niye gitmiyor :?: Hazıra alışmışsınız hiç oyun rehberi ve yetenekelrinin analizini yapıp fikir üretip bulmaya çalışmak yok :twisted:Taktik oyun rehberinde yazıyor (anlayabilene) .ibrahimking yazdı:açıklamıcaksan yazma demekkı oyle bır taktık yok!.girayankara yazdı:Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
- girayankara
- Demirci Çırağı
Video isbat değil mi :?: Değilse sana tankı atmadan her kesişin videosunu ekleyeceğim taktik var mı yok mu anlarsın.ibrahimking yazdı:o zman orataya cıkıp taktık var demıceksın . ne ıspatın var ne kanıtın boş boş konuşuyosungirayankara yazdı:Taktik yoksa niye sadece biz keserken tankı yukarı atmıyor :?: Millet kesiyor tank gidiyorda bizde niye gitmiyor :?: Hazıra alışmışsınız hiç oyun rehberi ve yetenekelrinin analizini yapıp fikir üretip bulmaya çalışmak yok :twisted:Taktik oyun rehberinde yazıyor (anlayabilene) .ibrahimking yazdı:açıklamıcaksan yazma demekkı oyle bır taktık yok!.girayankara yazdı:Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Eger ki ilk seferde büyücülerden birisine dönerse tankı atmıyor diye bıiliyorum çünkü bizde öle oluyor...
Beyaz Köşkte bizden çok kesen yok [ bilmiyor sanmayın diye dedm
]
Beyaz Köşkte bizden çok kesen yok [ bilmiyor sanmayın diye dedm
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
o videodada tank gıdıyo kafese
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
anlatsan kardeş tam anlamadımcccbrksccc yazdı:Eger ki ilk seferde büyücülerden birisine dönerse tankı atmıyor diye bıiliyorum çünkü bizde öle oluyor...
Beyaz Köşkte bizden çok kesen yok [ bilmiyor sanmayın diye dedm]