hanedanxbutcher yazdı:TAMAMIYLE GUZEL FAKAT SOYLE BIR DURUM SOZ KONUSU SATILMAK ISTENEN O KADAR COK ESYA VAR KI KIRALANAN KASANIN TAMAMININ GORMEK NEREDEYSE IMKANSIZ OLUR
AMA GERCEKTENDE IYI BIR FIKIR ONU MISIR CARSISINDA DEV BIR KASA ILE COZUMLEYEBILIRLER
Aynı fikir benim aklıma daha bu gece geldi 10 15 dk yazdım daha farklı belki ama seninkinle aynı noktaya çıkıyor bu olay cidden şaşırttı beni Konuyuda açtım ama demekki bir konu açmadan önce iyice araştırman gerekiyormuş.. :|
sırada lonca varken hayatta gelmez 3 yıldır istenen lonca sistemi gelmedi bunun gelme ihtimali çölde kutup ayısının güneşlendiğini görmeyle aynı ihtimalde ama fikir güzel
Pazar olayı diğer oyunlarda var zaten, yeni fikir değil yani. İtem satmak içinse plus olup bölge ve klandan yansıtmak daha çok kitleye hitap ediyor, tabi plus olmanın verdiği ayrıcalık
gecebekcisi yazdı:Pazar olayı diğer oyunlarda var zaten, yeni fikir değil yani. İtem satmak içinse plus olup bölge ve klandan yansıtmak daha çok kitleye hitap ediyor, tabi plus olmanın verdiği ayrıcalık
ben pazar olayından bahsetmiyorum.. bu pazar fikrinden bahsediyrum, bizde biliyoruz diğer oyunlarda pazarın olduğunu..