Uçan muhafıza asit&zehir
Re: Uçan muhafıza asit&zehir
Full yücelen biri ucan muhafız ,lanetlı meran,buz buyucusu harıc meran muhafızına 400-en fazla 550 küsür vuruyor meran muhafızı dısındakı yaratıklar ıcın gecerlı o yucelen urban olayı

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
gecede var tabi.KoRn yazdı:Full yücelen biri ucan muhafız ,lanetlı meran,buz buyucusu harıc meran muhafızına 400-en fazla 550 küsür vuruyor meran muhafızı dısındakı yaratıklar ıcın gecerlı o yucelen urban olayı![]()
Hatırladıqım kadarı ile uçan muhafıza zehir atmıştım 1 canını bile indirmemişti hatta muhafız bana yönelmemişti
asit ise fazla vurmuyor kendine çekick kadar...
asit ise fazla vurmuyor kendine çekick kadar...

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
okuma yazman yok mu senin? zehir direnci uçan muhafızlar 1000. eğer anlayamadıysan yazıyla yazayım. "bin" zehirle nasıl kasacak böyle arkadaş???1EngiN1 yazdı:neden kasmasın ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
mitmet yazdı:okuma yazman yok mu senin? zehir direnci uçan muhafızlar 1000. eğer anlayamadıysan yazıyla yazayım. "bin" zehirle nasıl kasacak böyle arkadaş???1EngiN1 yazdı:neden kasmasın ?
Kimin okuma yazması olmadığı açıkça belli oluyor zaten
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
DavuTT yazdı:cinler ile uçanın verdiği tecrübe aynımı tabiki uçan kesicekler herşeyin bir yolu var azıcık kafanızı çalışdırın
Haklısın Uçan Muhafızlar daha çok TP verir fakat Cin Mağarasındaki karacinlerle uçan muhafız sayılarını karşılaştırmak bile mümkün değil . Uçan muhafızların kalkmasını beklemek yerine o levellerde 3 karacini kesebilirim yani o ufak TP farkını da kapatabilirim . Bu sadece bir öneri madem zehir kullanmak istiyor karacinlerde kasabilir ...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
44, taş çatlasın 45 lwle kadar karacinlerde kasabilir. sonrasında karacinlerde kasmak tamamen zaman kaybı olur.1EngiN1 yazdı:mitmet yazdı:okuma yazman yok mu senin? zehir direnci uçan muhafızlar 1000. eğer anlayamadıysan yazıyla yazayım. "bin" zehirle nasıl kasacak böyle arkadaş???1EngiN1 yazdı:neden kasmasın ?
Kimin okuma yazması olmadığı açıkça belli oluyor zatenArkadaş belirttiği levellerde karacinlerde mi kasayım demiş ; ben de yanıt olarak neden olmasın dedim . Yani işin içinde Uçan Muhafızlar geçmiyor ve emin ol hangi hayvanda ne ile kasılır bu güne kadar az çok bilgi sahibi oldum yani beni burada rezil etmek gibi bir niyetin varsa çok daha değişik yollar kullanmalısın emin ol
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
engin yanlış düşünüyorsun
1 karacinlerde çok fazla insan olur şifacının fazla bir şansı olmaz çünkü zaten kesimi normal bi büyücü ve savaşcıya göre oldukca yawaş
2 uçanların savunması karacinlere oranla daha az olduğundan uçanları kesmek daha kolaydır canları aydır ufak bi farklılık görülür o kadar
3 4 adet uçan kesersin oturup kudretini doldurana kadar kalkar zaten bir tanesi çünkü fazla bir seri kesim olmuyor
ha zehirle kesilmez o ayrı karacinleri sadece fazla insanın olmadığı zamanalrda kesersin üstünü zehir dizersen eğer meran muhafızınıda çok rahat kesersin direnci karacinden daha az diye hatırlıyorum
1 karacinlerde çok fazla insan olur şifacının fazla bir şansı olmaz çünkü zaten kesimi normal bi büyücü ve savaşcıya göre oldukca yawaş
2 uçanların savunması karacinlere oranla daha az olduğundan uçanları kesmek daha kolaydır canları aydır ufak bi farklılık görülür o kadar
3 4 adet uçan kesersin oturup kudretini doldurana kadar kalkar zaten bir tanesi çünkü fazla bir seri kesim olmuyor
ha zehirle kesilmez o ayrı karacinleri sadece fazla insanın olmadığı zamanalrda kesersin üstünü zehir dizersen eğer meran muhafızınıda çok rahat kesersin direnci karacinden daha az diye hatırlıyorum
...
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
dediğim yanlış anlaşılmış belli. şifacının kasmak için meran muhafızı falan kesecek hali yok yaEmirBerkKorkmaz yazdı:Merandaki yaratıkların zırhlarından haberin yok sanırım...karabatu14 yazdı:dizersin ful yüceleni rahat rahat kesersiniz asite 1 puan verirsin yaratıkları çekmek için yeter. zehire fln 15 vermenize gerek yok yani![]()
bu arada şunuda söyleyeyim ille urban yücelen dizmek zorunda değilsiniz sadece hayvana 15 ver yine uçan muhafıza 2şer 2şer dalarsın.
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
mitmet yazdı:44, taş çatlasın 45 lwle kadar karacinlerde kasabilir. sonrasında karacinlerde kasmak tamamen zaman kaybı olur.1EngiN1 yazdı:mitmet yazdı:okuma yazman yok mu senin? zehir direnci uçan muhafızlar 1000. eğer anlayamadıysan yazıyla yazayım. "bin" zehirle nasıl kasacak böyle arkadaş???1EngiN1 yazdı:neden kasmasın ?
Kimin okuma yazması olmadığı açıkça belli oluyor zatenArkadaş belirttiği levellerde karacinlerde mi kasayım demiş ; ben de yanıt olarak neden olmasın dedim . Yani işin içinde Uçan Muhafızlar geçmiyor ve emin ol hangi hayvanda ne ile kasılır bu güne kadar az çok bilgi sahibi oldum yani beni burada rezil etmek gibi bir niyetin varsa çok daha değişik yollar kullanmalısın emin ol
İridyum başında hem maden çeken hem karacin kesen şifacıların 47 levele kadar rahat rahat kastığını gördüm ...