Uçan muhafıza asit&zehir

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Uçan muhafıza asit&zehir

Mesaj gönderen KoRn »

Full yücelen biri ucan muhafız ,lanetlı meran,buz buyucusu harıc meran muhafızına 400-en fazla 550 küsür vuruyor meran muhafızı dısındakı yaratıklar ıcın gecerlı o yucelen urban olayı :)
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

KoRn yazdı:Full yücelen biri ucan muhafız ,lanetlı meran,buz buyucusu harıc meran muhafızına 400-en fazla 550 küsür vuruyor meran muhafızı dısındakı yaratıklar ıcın gecerlı o yucelen urban olayı :)
gecede var tabi.
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

Hatırladıqım kadarı ile uçan muhafıza zehir atmıştım 1 canını bile indirmemişti hatta muhafız bana yönelmemişti

asit ise fazla vurmuyor kendine çekick kadar...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

1EngiN1 yazdı:neden kasmasın ?
okuma yazman yok mu senin? zehir direnci uçan muhafızlar 1000. eğer anlayamadıysan yazıyla yazayım. "bin" zehirle nasıl kasacak böyle arkadaş???
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

mitmet yazdı:
okuma yazman yok mu senin? zehir direnci uçan muhafızlar 1000. eğer anlayamadıysan yazıyla yazayım. "bin" zehirle nasıl kasacak böyle arkadaş???

Kimin okuma yazması olmadığı açıkça belli oluyor zaten ;) Arkadaş belirttiği levellerde karacinlerde mi kasayım demiş ; ben de yanıt olarak neden olmasın dedim . Yani işin içinde Uçan Muhafızlar geçmiyor ve emin ol hangi hayvanda ne ile kasılır bu güne kadar az çok bilgi sahibi oldum yani beni burada rezil etmek gibi bir niyetin varsa çok daha değişik yollar kullanmalısın emin ol ;)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

DavuTT yazdı:cinler ile uçanın verdiği tecrübe aynımı tabiki uçan kesicekler herşeyin bir yolu var azıcık kafanızı çalışdırın

Haklısın Uçan Muhafızlar daha çok TP verir fakat Cin Mağarasındaki karacinlerle uçan muhafız sayılarını karşılaştırmak bile mümkün değil . Uçan muhafızların kalkmasını beklemek yerine o levellerde 3 karacini kesebilirim yani o ufak TP farkını da kapatabilirim . Bu sadece bir öneri madem zehir kullanmak istiyor karacinlerde kasabilir ...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

1EngiN1 yazdı:
mitmet yazdı:

Kimin okuma yazması olmadığı açıkça belli oluyor zaten ;) Arkadaş belirttiği levellerde karacinlerde mi kasayım demiş ; ben de yanıt olarak neden olmasın dedim . Yani işin içinde Uçan Muhafızlar geçmiyor ve emin ol hangi hayvanda ne ile kasılır bu güne kadar az çok bilgi sahibi oldum yani beni burada rezil etmek gibi bir niyetin varsa çok daha değişik yollar kullanmalısın emin ol ;)
44, taş çatlasın 45 lwle kadar karacinlerde kasabilir. sonrasında karacinlerde kasmak tamamen zaman kaybı olur.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

engin yanlış düşünüyorsun

1 karacinlerde çok fazla insan olur şifacının fazla bir şansı olmaz çünkü zaten kesimi normal bi büyücü ve savaşcıya göre oldukca yawaş
2 uçanların savunması karacinlere oranla daha az olduğundan uçanları kesmek daha kolaydır canları aydır ufak bi farklılık görülür o kadar
3 4 adet uçan kesersin oturup kudretini doldurana kadar kalkar zaten bir tanesi çünkü fazla bir seri kesim olmuyor

ha zehirle kesilmez o ayrı karacinleri sadece fazla insanın olmadığı zamanalrda kesersin üstünü zehir dizersen eğer meran muhafızınıda çok rahat kesersin direnci karacinden daha az diye hatırlıyorum
...
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
karabatu14 yazdı:dizersin ful yüceleni rahat rahat kesersiniz asite 1 puan verirsin yaratıkları çekmek için yeter. zehire fln 15 vermenize gerek yok yani
Merandaki yaratıkların zırhlarından haberin yok sanırım... :)
dediğim yanlış anlaşılmış belli. şifacının kasmak için meran muhafızı falan kesecek hali yok ya :D ben onu zaten uçan muhafız için demiştim dediğim yanlış anlaşılmasın tekrar :D

bu arada şunuda söyleyeyim ille urban yücelen dizmek zorunda değilsiniz sadece hayvana 15 ver yine uçan muhafıza 2şer 2şer dalarsın.
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

mitmet yazdı:
1EngiN1 yazdı:
mitmet yazdı:

44, taş çatlasın 45 lwle kadar karacinlerde kasabilir. sonrasında karacinlerde kasmak tamamen zaman kaybı olur.

İridyum başında hem maden çeken hem karacin kesen şifacıların 47 levele kadar rahat rahat kastığını gördüm ...

“Şifacı” sayfasına dön