Gaoxonur Terbiyesizliği

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nichqteen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Gaoxonur Terbiyesizliği

Mesaj gönderen nichqteen »

bbswinq yazdı:Evet Aldı salaklık ettım yenı forum acıldıgı diye öle birşey yaptık arkadaşlarla inkar etmıyoRum ..
Sen qımsın kardeşim daha 44 lwLsın qımsın sen Hanqı b*qSUN neyın Nesisin NeRden qLdıdıqın bıLe bLLı deqıL worm doqru sölemişşin oyuna yenı başladı bu embesil o , ÖPÜCÜK Rolunu herkez yapıyR sakasına yapmısdır bunda birşeymı var ? Bu bır sanaL oyun herseyi ciddiye aLmamak qRek .. Sen qdeRken Bız donuOduq .. UzAA !!
eee sen forumu kirletiyorsun kendin baskası bir konu açtı için niye adama forumu kirletme diyorsun :?: bunu niye bir baskası değilde sen diyorsun hani forumu çok düzenli kurallarına uyarak kullanan biri dese haklı ama sen niye :?:
Nichqt££n
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bbswinq »

[/b]Ettik bi salaklık kardeşim .. sanane sanki sen hiç etmedin uyarına baksana,benımle ole konuş dürzü sabah sabah moralimi bozmayayım diorm gelmıs bıde forumu kirletiyorsn baskaları konu açınca nie forumu kırletıyorsun dıorsn . Sen napıorsn lan ne mal oldugunu herkez bılıor bıraz adam ol ..Gaoxonur Bir öpücük attı dıe bukadar uzatılrmı forumda yaygaraya ? bi sölesene sadece bunu Akmx We senın qıbı dürzüler yapabiLir .. Senın qıbı haysıyetsize deqmez saten . Adam Ol öle geL

[
Kullanıcı avatarı
nichqteen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen nichqteen »

lan cocuk bana eskiyim ayakları yapma travsti eskiysen eskilini bil dingil daha 15 yaşında cocuksun klavye basından artistlik yapma sancak sunucusu açıldı zaman sen 12 yasındayım diyordun travesti :D
Nichqt££n
Kullanıcı avatarı
asimptoth
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asimptoth »

insanlar hakkında sadece maden basit bir maden çekme olayından dolayı burda konu açman biraz saçma olmul cvpta yazmayacaktım ama gaoxinqi hakkındaki olumsuz yazına cvp vermeden edemeyeceğin adını duymuş bile değilim bu yüzden sana tavsiyem insanları eleştirmeden yada onların hakkındaki fikirlerni yazmadan önce onları iyi araştır zaten bi gün oyunu takip etsen biirdin onun kim olduğunu sana iyi oyunlar :arrow:
[ bEnİ sAdEcE TaNrI yArGıLaR]
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Bir Maden Yüzünden Açılmış Salakça Konu Uzadıda Uzadı Tartışmaya Yol Açtı Bir Yetkiliden Rica Etsemde Konuyu Uzamadan Kilitleyebilir Misiniz?
Resim
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Olm adam oL kım oldugumu bılmıosn , sen qımsın lan dünqü b*q allahın zurnası qimsın olm sen cıkmıs bı her boktan embesıl qişilik kfüür ettırecek illa adam ol lan daha forumdan ona buna laf etmek iyi i* herif qeL lan oyuna qöstereyım sana qım 12 yasında oldugunu gel lan fotumu koyayım .. adam ol olm yastmam senı bu oyunda g*tu kalkık hrıf
Kullanıcı avatarı
nichqteen07
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen nichqteen07 »

bbswinq yazdı:Olm adam oL kım oldugumu bılmıosn , sen qımsın lan dünqü b*q allahın zurnası qimsın olm sen cıkmıs bı her boktan embesıl qişilik kfüür ettırecek illa adam ol lan daha forumdan ona buna laf etmek iyi i* herif qeL lan oyuna qöstereyım sana qım 12 yasında oldugunu gel lan fotumu koyayım .. adam ol olm yastmam senı bu oyunda g*tu kalkık hrıf
olum bana klavyeden artistlik yapma o klavyedeki bütün tuşları çıkarır itina ile s.o.k.a.r.ı.m bi tarafına senin sen kimsin olum 15 yasında bir cocuksun foto koymada ne var kopyala faceden birinin fotosunu koy :D sen ancak onu yaparsın zaten :D ver bana telefon numaranı arım seni :mrgreen:
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

nichqteen qeL ben sana acık adres wereym qeL yanıma senınde yabtıgın kLawye erkekLıqı bakaLım sen ne kadar erkeksın ?
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
nichqteen07
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen nichqteen07 »

joker gel ben sana verim sen gel ?
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Madeni hırlı çekti diye öpücük atmak terbiyesiz hareketler yapmakta ne oluyor aynı şeyi yapan bi çok terbiyesiz var bu terbiyesizliğin savunulucak bi tarafıda yok ayrıca sen onun kim olduğunu biliyormusun diyorsunuz kim o ALLAH mı ? karşınızdaki bi insansa saygı duymasını biliceksiniz yok öpücük atmalar çok küfür etmeler madem çocuk değilsiniz azıcık yaşınıza göre davranın. Konuyu açan şahısıda tanımam şahsi düşüncem olması gerekenler.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...

“Genel Sohbet” sayfasına dön