Oyunun Ve Forumun Tadını Kaçıranlar

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: Oyunun Ve Forumun Tadını Kaçıranlar

Mesaj gönderen OsmanBey »

Kimse kusura bakmasın bu yazacağım mesaja...
Bir müddettir süren ve bazı kişiler haricinde gerçektenden çaba sarfedilmeyen bir Tılsım Güzelleştirme çalışmaları içerisinde yer alıyoruz. Çok büyük katkı sağlayamadığımızı bizlerde farkındayız. Arkadaşlarımın iş mesaileri nedeni ile benimde yaşadığım olumsuzluklar nedeni ile çok büyük katkımız olmadığı doğrudur.
Ancak bu Proje veya herne isimle adladırıyorsa insanlar bu oluşumu başlatan destek veren bir ekip var ve Açık yüreklilikle söylüyorumki Övgüyü hakediyorlar. Fakat gördüğüm kadarı ile bu arkadaşlara yapılan haksızlık sanki bu insanların burda bir çıkar sağlama peşinde olduğunu sanki bu insanların bu iş için birilerinden menfaat sağladığını gösterir derecede hakaret boyutuna ulaşıyor.
Bir Kesim bazı eksiklikler gördü ve bu eksikleri düzeltme arayışına girdi ve bunun neticesinde Sunucudaki herkese Daha önceki yaşadığı olumsuzları dahi unutarak elini uzattı en dostane en içten duyguları ile.
Bir kesim ise gerçekten bir rant peşine düşerek bu dostane eli içten pazarlıklı olarak ilk başta sıktı ancak bir müddet sonra içindeki fesat duyguları gizleyemeyerek bu el sıkışmanın sadece şirin gözükmek için olduğunu belli etti.
Bu zaman a kadar her seferinde üzerine basarak belirttiğim Kimse ile Düşmanlığım olmaz oyun içerisinde forumda Laf dalaşı yaptığım kişiler ile de belli bir ahlaki seviyede kavga eder tartışırım.
Sayısız defa küfre hakarete maruz kaldık. Ancak bu demek değildirki daha önceden bana küfür etmiş ancak bu hatanın farkına varmış bir bireyle güzel bir oluşumda yanyana olmam.
Sizlere sunulmuş bu güzel oluşumda türlü ve kaide değmeyecek mazaretler ile bu oluşumu terk edip sonrasında bu oluşumu lekelemeye çalışmak ve benzeri söylemlerde bulunmak. Bu güzellikleri amaç edinmiş yaşları yüksek oyun içerisinde belirli bir düzeye ulaşmış kişileri bu denli kötülemek ve ona destek veren insanları fütürsuzca suçlamak sonrada öne sürdüğünüz bu bahaneleri çok geçerli bir bahane gibi göstermeye çalışmak hiç normal ve olgunlukla karşılanacak bir tavır değildir.
Bu konuda cevap yazan herkesin yaşını biliyor ve burda yorum yapan arkadaşların hiç yaşına göre hareket etmediğinide anlayabiliyorum.
Lütfen bu tür bir oluşumda veya bu tarz bir ortak harekette sorun çözmeye değil sorun yaratıp giden kişiler olarak. Kalkıpta şu sorun var bunu niye çözmediniz yok küfür var yok hırsılık var diye. Bu insanlara laf söylemeye kalkmayın.
Bu insanlar ne bir GM ne bir Yönetici nede bu insanları destekleyen bir yönetim var arkalarında.
Bu insanlar sadece Yaş itibari ile sunucuda yer etmiş kişilere duydukları güven ile bu işe kalkışmış ve bu güvendikleri insanlarında aynı sorunları çözmeye çalışmalarını düşündükleri için sizlere bu Dostane eli uzatmıştır.
Kimse üzerine düşeni yapmadığı veya oyundaki kazancı düşeceği için bu tarz bir birliktelikten korktuğu içinde bu arkadaşlar bu amaca ulaşmaları zorlaşmış ve bu tarz söylemlerle dahada zorlaştırılmaya çalışılmıştır.
Bu başlık altından Bütün bu oluşuma karşı duran korkaklaradır bu yazı.
Gocunan kırılan olursada eyvallah...
Doğru benim gözümde budur, Gördüğümüde söylemek boynumun borcudur....
Saygılarımla...
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leaderjack »

cansever18181 yazdı:
Muktedir yazdı:
Leaderjack yazdı:muktedir sende az deyilsin dün bölgeden ortalıgın içine ettiniz furina ile tamam o başlattı ama eger küfür edecekseniz gidin özelinizden ana avrat düz gidin bölgeyi kirletmeyin
kardeş bölgeye yazabilmek için plus olması lazım bende oda yok yanlış biriyle karıştırdın beni
Mütevaziyi diyordur 2 nızi karıstırmıstır :? :?

evet karıştırdım oyunu kapar kapamaz foruma girdim bu konuyu görünce sen sandım kusra bakma mütevazı olcak bide ismi gibi olsa neyse
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Muktedir kardeşim , sen de ben de aklını başını almış adamlarız.
Seninle yahut hiç bir kimseyle tartışma ortamına girmek istemem.
Sadece bazı açıklamalarda bulunucam.

Şimdi , önce küfür konusunu ele alalım.
Toplantıda bu konu uzun uzadıya görüşüldü.
Farklı ama çok güzel 3 fikir ortaya çıkarıldı.
Fakat , alınan bir önceki karar (Maden Piyasasının Düşürülmesi) o kadar fazla etki yarattı ki ,
olumlu , olumsuz.Küfür konusu bir türlü rayına oturmadı.
Defalarca bu konuyu ben ve diğer arkadaşlarım lonca sayfalarında ve (&&TOPLANTI) konusun da açıklasak da ,
malesef rağbet görmedi.

Neydi bu fikirler:

1. Madde - Küfür ve Küfüre Karşı Alınabilecek Önlem ve Öneriler..

1 .Uyarılmalı Teşhir Edilmeli Dışlanmalı.

2 . Küfür konusunda ortak bir komisyon kurulması ve bu komisyonda loncalar tarafından seçilen ortak kişiler tarafından yönetilmesi ve bu komisyona ait bir mail adresi bulunması ve küfür edilen kişiler oyun esnasında çekilen ekran görüntülerini bu adrese iletirlerse ve komisyon bu resimleri değerlendirilip tılsım genel etkileşimde kara liste olarak tüm tılsıma duyurabilir.

3. öncelikle Ceza sistemini değiştirtmemiz ve Küfür edene hak Ettiği cezayı verdirmeyi sağlamamız gerekir. Bunu Başarabilmek içinde içimizden bir kişi bu konuyu güzel bir metin haline getirip Desteğe Toplu şekilde Mail Göndererek Ceres Zamanındaki gibi Küfür Edene ağır cezalar ve Haftalık periyotlar halinde Resmi Forumda Yöneticiler Tarafından teşhir edilmesini sağlamalıyız..
Küfür konusun da bu üç şıkkı tartıştık.
Üçü de mantıklıydı.
Ama malesef , hiç bir şekilde rağbet görmedi.
Bu yüzden küfür konusun da bir toplantı daha yapılması gerektiğini savunuyorum.

peki bizden 1 kişi varken diger loncadakilerden neden tüm üyeleri var söz bize gelemiyorki

Bu konuyu da açıklamak isterim.
Şimdi ; ben en baştan yani toplantılar daha başlamadan dedim ki ;
'' - Her loncadan (2) iki kişi katılsın.-''

Bunu demem de ki sebep.
Lonca üyelerinden birinin işi çıktığında diğeri arkadaşının yerine devam etmesiydi.

Herkese olduğu gibi Team Loncası forum sayfasına da bu isteğimi belirttim.
Enes kardeşim de , o zaman özel mesajdan hem kendi msn ini hemde Mehmet'in msn ini attı.
Yani eğer Mehmet katılmak istese idi katılıcaktı.
Her lonca 2 üye ile katıldı.Mehmet de katılabilirdi.Enesin yanında o da toplantı da bulunur , söz istediğinde söz mutlaka verilirdi.
Tıpkı Taşkın kardeşime ve diğerlerine söz verildiği gibi.

Şimdi ben derim ki , böyle ufak tefek bahanelerle , toplantıyı sekteye uğratmasaydınız da , bu yapılan tartışmalar hiç olmasaydı.
Burda şapkasını önüne koyup düşünmesi gereken bir kişi var.(ENES)

Kalp kırmaktan , tartışma çıkartmaktan hiç haz etmem.
Kalbini kırdığım kardeşim olduysa affola.

“Genel Sohbet” sayfasına dön