bak yetti artık kendini ne sanıyon sen daha dün tılsıma geldin hemmen artıstlendin başkalarından duydugun şeyleri gelip bana söleme istersen bide sunucunu degiştir tılsım yap olurmu kardeşim hadi ödevini yap oyuna girKoLpaxxhayaT yazdı:Sallan bi çay demle..faysbok yazdı:olabilir ilginç bir şey degil ben 15b vuranı gördüm hava yapma
вєуαz кöşк : вυ вιя ∂αякƒα¢є кℓαѕιğι∂ιя...
Re: вєуαz кöşк : вυ вιя ∂αякƒα¢є кℓαѕιğι∂ιя...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

faysbok yazdı:bak yetti artık kendini ne sanıyon sen daha dün tılsıma geldin hemmen artıstlendin başkalarından duydugun şeyleri gelip bana söleme istersen bide sunucunu degiştir tılsım yap olurmu kardeşim hadi ödevini yap oyuna girKoLpaxxhayaT yazdı:Sallan bi çay demle..faysbok yazdı:olabilir ilginç bir şey degil ben 15b vuranı gördüm hava yapmaolurmu daha çocuklar okulda
15 bin kim vurmuş çok merak ettim

sen bebektin o zamanlarda görmüştümMykonS yazdı:faysbok yazdı:bak yetti artık kendini ne sanıyon sen daha dün tılsıma geldin hemmen artıstlendin başkalarından duydugun şeyleri gelip bana söleme istersen bide sunucunu degiştir tılsım yap olurmu kardeşim hadi ödevini yap oyuna girKoLpaxxhayaT yazdı:Sallan bi çay demle..faysbok yazdı:olabilir ilginç bir şey degil ben 15b vuranı gördüm hava yapmaolurmu daha çocuklar okulda
15 bin kim vurmuş çok merak ettim
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR