Yapmayın Sunu >
Re: Yapmayın Sunu >
Verırım ama aLışveriş acMıcaksan
Daha onlar abi para ver demesinden hemen sonra aLışveriş acıyo sanki zorla vericekmış gibi

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıYǿrµm...!
•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İşin ne lan adamlar para istiyosa sende ver 2 kuruş verecen diye ölecen olum kefenin cebi yok:)
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Cengiz kardeşim tek çözüm yolu şu ;
Biriyle alışveriş yapmadığın sürede alışverişi engelleyeceksin. BİTTİ
Biriyle alışveriş yapmadığın sürede alışverişi engelleyeceksin. BİTTİ
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Tunahan1997
- Salgın Koruyucusu
Hafif BiR kıTlık waR.ibrahimking yazdı:sen bunlardan şikayet mı edıyon lodosların arz kesmesınde bu adamlar saglıyor.
adam cocuga para verıyo ozellıkle sıfalara.kaldırması 1 olan arz şifayla dolasıyo.gebertıp tekrar kesıyolar .ustune savasta sureklı alısverıs acıyolar.lodoslar birer hıyarsa bunlar da o hıyarın tuzları.şikayet etcek ne var:evil:
İyi Forumlar.
Reykoa[49]
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
Cutthroat [46]
Büyünün Zırhı BeynidiR...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
VcenqiZ yazdı:Merhaba;
Öncelikle Bu oyunu 3,5 Senedir oynuyorum bazılarımız var aramızda isim vermek istemiyorum ama kimlerse bilmiyorum artık herkes Bi Tabiri Cayiz ise (mal) dedigimiz kişiler.Herkes ektigini biçer ama oyundakiler öyle degil Lan adam car acıyor yenı abi para versene lan bıktım bugün benden 26 kişi abi para ver diyor ya yapmayın sunu ya daha birde alışveriş acıyor sinir kirizine giricem.Lütfen Bu tür Şeyleri yapmayın Kim olursa olsun Benım ıcımden Sövmek geldi onun ıcın kendınıze gelın yapmayın sunu cocuklaşmayın...(Bu Sözlerim yapanlara)
İyi Forumlar...
Tek çözumu alış verısı kapat mal herif
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim
GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!
Gölge Haramilerine çok selamlar
GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!
Gölge Haramilerine çok selamlar
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
Sukimiye yazdı:VcenqiZ yazdı:Merhaba;
Öncelikle Bu oyunu 3,5 Senedir oynuyorum bazılarımız var aramızda isim vermek istemiyorum ama kimlerse bilmiyorum artık herkes Bi Tabiri Cayiz ise (mal) dedigimiz kişiler.Herkes ektigini biçer ama oyundakiler öyle degil Lan adam car acıyor yenı abi para versene lan bıktım bugün benden 26 kişi abi para ver diyor ya yapmayın sunu ya daha birde alışveriş acıyor sinir kirizine giricem.Lütfen Bu tür Şeyleri yapmayın Kim olursa olsun Benım ıcımden Sövmek geldi onun ıcın kendınıze gelın yapmayın sunu cocuklaşmayın...(Bu Sözlerim yapanlara)
İyi Forumlar...
Birader kendini tarif etmiş embesil herif siz mili piyangodanmı çıkıyonuz böyle her gün sen gibi bi amele çıkıyo ortaya
Tek çözumu alış verısı kapat mal herif
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend