mehmet içeri bi ziyaret et

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
yako123
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: mehmet içeri bi ziyaret et

Mesaj gönderen yako123 »

eray senden beklemiyorum oyununda çarkına sıçem bütün çarlarımı silecem artık
yako123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yako123 »

ama eray bni kendidin yerine koy bana şifreni vrsn ertesi gün çarın soyulsa ne dersin???
yako123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yako123 »

eray orda bizden drkende ben sadece sen mehmet ve ibodan bklemem öle şeyler ama fiko kim daha tanımıyo bile ama hakanla fikodan bklerim açıkcası
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

sen hangı hakana sıfre verıyon yakub.

eray fıko nun benım ibonun berkin şifreyi bılıyor en ufak bısey olmadı zaten eray dan beklemıyorum.

neyse tamam sen eraya sıfreyı verdıgınde ıtemlerın gıttı ama ozelden once eraya sole eray masrafı karşılardı bole kırletmeye calışman erayı yanlış

neyse tamam ne ler kayboldugunu sole parasını verıcez loncadan da atıldn yok yere ıftıralar atma bıda ıyı formlar...

hakan da fıkodan beklerım demışşsın bunu fıko duyarsa soluğu senin yanında alır fıko charı calınsa bısı demez yeterkı ıftıra atılmasın fıkoya. tanıyan tanır ıyı formlar.
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Arkadaşım sende keşke konuşsaydın, Eray'dan veya loncamızın üyelerinden hiçbirinden bu tür bir davranış beklemiyorum...
En son Ifyoulike10 tarafından 20 Ağu 2010 15:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
yako123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yako123 »

çokta fifi atarsanız atın ben fikoya yaptı dmdim ztn sadece yani ypmış olsa şşrman anlamında ddm ben buraya adını kirletmek için açmadım ztn erayın yaptığını sanmıyorum eraya kndimden çok güvenirim
yako123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yako123 »

hem ztn atmazına grk yok ne kdr çarım varsa hpsini sildim
yako123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yako123 »

herkezden özür dilerim ama çalan kişiyide aynı davranılır bu özürü geri dönem diye algılamayın ztn eminönüdeki beyaz köşkteki çarlarımın hpsini sildim
Kullanıcı avatarı
Tskxkxpsycho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxkxpsycho »

eray yazdı:Yakup,

Öncelikle benden bunu beklemen cok üzdü beni biz seninle 15 senedir aynı mahallede yaşadık mahalle arkadaşıyız cok ayıp ettin sen den bunu beklemezdim ama o gün sen bana şifreyi verdin yanımda memo ibo ve fiko hakan vardı.

benim pc kötü oldugu icin git dedin yeşil görevini al gel.

Ben tam senin charla oyuna gırcektım verdiğin şifre yanlışmış ondan sonra yan chara gecıp noldu neden chara gırmedın dedın bende şifre yanlış bida ver dedim.

ondan sonra tam senin charla oyuna gırcektım ki internet cafede net gitti ve cafeden cıktık bütün olanlar bu

şimdi gelelim senin charı kim soymuş olabılır Tskxhxqasırqa daha loncadan değil sen allah bilir ona da şifreni vermişindir o da bana verdiğini duyup benım üstüme bırakmak ıcın calmış olabılır lagara lugara yapmayın bılıp bılmeden.

Şuan oyunda baya kişinin üyeliğini bılıyorum herkez de bana baya guvenır guvenı sende mahalle arkadaşısın ayıp ettın

eğer hale yaptığımı dusunuyorsan masrafını sole bı sekılde ayarlamaya calışırım ama Tskxhxqasırqa ya fazla guvenme tekrar loncadan felen degıl ole char acmış kasıyor...

Mavi topaz çekerken ben Tskxhxqasırqa ' yla ortagım felan diyordu..
Geri Dönüş
Kullanıcı avatarı
Rapbeqoo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rapbeqoo »

Bence Eray böle sey yapmaz ama söle bi kanıt sunayım bnm carımıda ele gecirmeye calıstı we bana karsı la lı lu lu konustu cooookk buyuk ihtimal hakan bu

“Genel Sohbet” sayfasına dön