Toplamda 160 milyon oyun parası, rekor ödül
Not: Katılım ücreti oyunda XxOkTaYxX ya da HeRoTuRkk e verilecektir, başkasına verilen ücretlerden sorumlu olmayacağız.
Rekor ödül kazılmış kelime oyunlarıyla konu süslenmiş Yapmayın rekor ödül demişsiniz ama kendi cebinizden verilen bir para degilki rekor olsun . Rekor ödülleri bu sunucuda kankax ler ve hayhitler kendi ceplerinden harcayarak zaten dagıttılar . Ben para vercem sen o parayı dagıtcan bunun adı rekor ödül olcak Önemli olan herşeyi sizin karşılamanız karşılayamıyorsanız ki karşılayamaz RoA kasası bu parayı yapmıycaksınız veya RoA nın adını kullanmıycaksınız . Tekrarlıyorum parayı oyuncu verince RoA ya sadece koyunları yönlendirme kalıyor Parayı RoA verirse işte o zaman RoA yapmış olur o turnuvayı . Örnegin youtube girip kankax lerin yaptıgı videoları izleyiniz tek kuruş oyuncudan para almadan milyonluk mal dagıttılar yine hayhitler tek kuruş almadan xavci adına yaptıgı turnuvada tek kuruş almadı Büyük işler büyük isimler gerektirir . 160 milonda büyük para deil RoA karşılasın bizde alkışlayalım ama para toplamak niye ?
Not:kötürüya turnuva yapıyor desem kimseden tek kuruş istemem etkinlik yapıyorum desem bu işe kalkışsam kimseden para istemem . kötürüya etkinlik yapıyor rekor ödül dagıtıyor degipte hem reklam yapsam hemde parayı sizden alsam bu ben deil siz yapmış olursunuzki koyun deilsinizki sizi ben yönlendirem
"İKV'nin ve Sunucunun en büyük loncasından 3. yılında dev bir proje" yazmışsınız turnuvayı roa yapıyor gibi reklam yapmışsınız lakin ikv nin en büyük loncası parayı milletten topluyor daha sonra bunu ben yapıyorum diyor gerçekten komik ya Sizin cobana ihtiyacınız yok o parayı başka biride toplasın arkadaşlar hiç olmasa böyle reklam yapılmaz biz yapıyoruz havalarına girilmez RoA yapıyorsa karşılasın cebinden söz ben RoA ya 160 milon hibe etcem
Oktay Sana ve Roa" Ya Teşekkürler Böyle Bir TUrnuva Olduğu iÇİN Şifacılar _ Ve Büyücüler ARasına Benide Şimdiden Yaz Bu Sefer Gruplaşma Yoq Teke Tek Herkesde Bunu Görcek . Turnuvaya Katılan Kişilere Şimdiden Başarılar !!!
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
Ben de katılayım ya hoş Olacak gibime ama Şifam da zırh eksik ya kötü oluyor... Neyse hayırlısı ... Gbm ye yakın olsun ki hep aynı taktikle ws atmayalım DD Nese güzel olur inş.. Çift karakter le giricem Şifa = Türkxşifa Büyü = Hercüles
Oyunda ulaşır öderiz parayı. Katılımlar hele bi başlasın. İmzam da eskidi artık ya :S
Her zaman ki gibi ''Meyve veren ağaç taşlanıyor'. Şimdisana maddeler haline çok güzel cevap verirdm ama boşa klavyeye yazı yazıpda parmalaımı yormak istemyrum
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Elitlerin elitlerine ögreteyim bir etkinlik yapıyorsa şan için yapılır . yalnız şan için yapılrken bir etkinlik reklam amacı güdülüyorsa parayı kendi çebinden verirsin . Bizim adetlerimizde şan için yemek vermek nasıl varsa yemege çagıran kişi yemege gelen kişiye sen tavuk getir dierine sen içecegi getir demiyorsa . Şan için yapılan bu gibi etkinliklerde de yapan kişi veya kişiler karışılarki gelen kişiler eglensin misafir agırlayacaksınız madem bunu adam gibi agırlayın ha paranız yoksa gelin bana dein kötürüya turnuva yapcaz bize para lazım verem size Koskoca die tanımlıyorsunuz kendinizi ama daha bi davet veremiyorsunuz . davet eden kişi herşeyi üstlenir misafirlerden istemez . Demekki RoA nın 3 senelik olması önemli deilmiş kişilerin tecrübeleri bu oyunda ögrendikleri ve ögretcekleri önemliymiş . Eger RoA para verin turnuva yapıorum diorsa kendinize göre öncü olarak tanımlıyorsunuz kendinizi o zaman bu öncülükte bu sunucu adam olmaz . Büyük işler büyük isimler gerektirir . 160 bulamayıp vaktinde 20 milon bulamadıgı gibi RoA nın şimdide 160 miloncuk bulamayıp siz verin biz yapalım demesi acaip geliyor . Dedigim gibi RoA nın 3 senelik olması önemli deil sadece RoA ismi 3 senelik geri kalanımı geri kalanı bu oyuna hiç bişi katamamış kişiler BU SÖZÜM HEPSİNE ayırmıyorum 3 kişi hariç jerfi müfreze watersword . eger katmış olsalar bu oyunda dedikleri kadar bi tecrübeye yere sahip olsalar bu işi bu şekilde yapmazlardı . Ben tecrübelerimi size aktarmaya hazırım