Şikayet
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Şikayet
kocum farketmez bızım ıcın, Ban yemeyız cunku deLıl yok uzerınde haaa yonetım her zamankı gıbı leonar nıckını gorunce ban atabılır attı taktırdede emın oL bır karekter ıcın uzuLmem 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- LiViNqiNqXeFsaNe
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Leonar Hiç sanmam eğer senin çar ın ban yerse aksine cok üzülürsun 2 çarın var 2 side şifacı biri asablı diğeri boktan asablı çar banlanırsa hemde ilk asab üreten çar ozaman üzülürmüsün üzülmesmisin belli olur şuanda cok ciddiye almıyorsun ama ..
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Leonarxxşifacı emektar karekterımLeonar Hiç sanmam eğer senin çar ın ban yerse aksine cok üzülürsun 2 çarın var 2 side şifacı biri asablı diğeri boktan asablı çar banlanırsa hemde ilk asab üreten çar ozaman üzülürmüsün üzülmesmisin belli olur şuanda cok ciddiye almıyorsun ama ..

LeoNaR
- LiViNqiNqXeFsaNe
- İri Fare Avcısı
Ben böyle bir adam tanımıyorum ya dıyoki resmen çarım banlansın ne olurki çar bolEnSoNxLeonar yazdı:Leonarxxşifacı emektar karekterımLeonar Hiç sanmam eğer senin çar ın ban yerse aksine cok üzülürsun 2 çarın var 2 side şifacı biri asablı diğeri boktan asablı çar banlanırsa hemde ilk asab üreten çar ozaman üzülürmüsün üzülmesmisin belli olur şuanda cok ciddiye almıyorsun ama ..ona ashap uretememı ? ıstesem uretırım hatta 2. ashapı tam basacakken son anda vazgeçtım ecel uretıtm ne farkeder
) ılk ashapı urettım elıme ney geçtı
) harbı dıorum karekterım bloke yerse uzulmem sadece yonetıme acırım... ha oyle bır şey olur bloke yersekde bu oyunda cok şeyı ortaya cıkartırım
![]()
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ
- SwiftxXxX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
çalıcıdır ya boldur tabi bende biliyom çar çalmayı ama çalmıyom senin gibi leonarr ztn birkaç kişi daha var oyunda yazıyolar bölgeye klana onları şikayet etmek lazım :!:
ARZDIR EFSANE
LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
bu kuklacı sunucunda ne tanımadık ısımLer cıkıor boyle ya onune gelen bızı cekemıoR cekemeyen anten taksınçalıcıdır ya boldur tabi bende biliyom çar çalmayı ama çalmıyom senin gibi leonarr ztn birkaç kişi daha var oyunda yazıyolar bölgeye klana onları şikayet etmek lazım :!:

LeoNaR
benim için sorun deıl ıster 1 carın gıtmıs otekınde oynamışın maksat yapdıgınızın cezasını sıze cektırmek üç nokta...EnSoNxLeonar yazdı:Leonarxxşifacı emektar karekterımLeonar Hiç sanmam eğer senin çar ın ban yerse aksine cok üzülürsun 2 çarın var 2 side şifacı biri asablı diğeri boktan asablı çar banlanırsa hemde ilk asab üreten çar ozaman üzülürmüsün üzülmesmisin belli olur şuanda cok ciddiye almıyorsun ama ..ona ashap uretememı ? ıstesem uretırım hatta 2. ashapı tam basacakken son anda vazgeçtım ecel uretıtm ne farkeder
) ılk ashapı urettım elıme ney geçtı
) harbı dıorum karekterım bloke yerse uzulmem sadece yonetıme acırım... ha oyle bır şey olur bloke yersekde bu oyunda cok şeyı ortaya cıkartırım
![]()
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
ELınden gelenı, ardına koyma kocum neyse sizi fazla muhattapa almayım sonra tavan yapıor foruma konu acıonuz

LeoNaR
- SwiftxXxX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
elimden geleni ardıma diil sana koyacam zaten 
ARZDIR EFSANE
LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

elimden geleni ardıma koyacam :lol: benim 2 çarım gitti(çaldınız) karşılıgında ensonxleonar ve yenılmezzz de gıdecek...EnSoNxLeonar yazdı:ELınden gelenı, ardına koyma kocum neyse sizi fazla muhattapa almayım sonra tavan yapıor foruma konu acıonuz![]()
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine