Şikayet

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Şikayet

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

kocum farketmez bızım ıcın, Ban yemeyız cunku deLıl yok uzerınde haaa yonetım her zamankı gıbı leonar nıckını gorunce ban atabılır attı taktırdede emın oL bır karekter ıcın uzuLmem ;)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LiViNqiNqXeFsaNe »

Leonar Hiç sanmam eğer senin çar ın ban yerse aksine cok üzülürsun 2 çarın var 2 side şifacı biri asablı diğeri boktan asablı çar banlanırsa hemde ilk asab üreten çar ozaman üzülürmüsün üzülmesmisin belli olur şuanda cok ciddiye almıyorsun ama ..
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Leonar Hiç sanmam eğer senin çar ın ban yerse aksine cok üzülürsun 2 çarın var 2 side şifacı biri asablı diğeri boktan asablı çar banlanırsa hemde ilk asab üreten çar ozaman üzülürmüsün üzülmesmisin belli olur şuanda cok ciddiye almıyorsun ama ..
Leonarxxşifacı emektar karekterım :D ona ashap uretememı ? ıstesem uretırım hatta 2. ashapı tam basacakken son anda vazgeçtım ecel uretıtm ne farkeder :)) ılk ashapı urettım elıme ney geçtı :)) harbı dıorum karekterım bloke yerse uzulmem sadece yonetıme acırım... ha oyle bır şey olur bloke yersekde bu oyunda cok şeyı ortaya cıkartırım ;)
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LiViNqiNqXeFsaNe »

EnSoNxLeonar yazdı:
Leonarxxşifacı emektar karekterım :D ona ashap uretememı ? ıstesem uretırım hatta 2. ashapı tam basacakken son anda vazgeçtım ecel uretıtm ne farkeder :)) ılk ashapı urettım elıme ney geçtı :)) harbı dıorum karekterım bloke yerse uzulmem sadece yonetıme acırım... ha oyle bır şey olur bloke yersekde bu oyunda cok şeyı ortaya cıkartırım ;)
Ben böyle bir adam tanımıyorum ya dıyoki resmen çarım banlansın ne olurki çar bol :)
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
Kullanıcı avatarı
SwiftxXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SwiftxXxX »

çalıcıdır ya boldur tabi bende biliyom çar çalmayı ama çalmıyom senin gibi leonarr ztn birkaç kişi daha var oyunda yazıyolar bölgeye klana onları şikayet etmek lazım :!:
ARZDIR EFSANE
LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

çalıcıdır ya boldur tabi bende biliyom çar çalmayı ama çalmıyom senin gibi leonarr ztn birkaç kişi daha var oyunda yazıyolar bölgeye klana onları şikayet etmek lazım :!:
bu kuklacı sunucunda ne tanımadık ısımLer cıkıor boyle ya onune gelen bızı cekemıoR cekemeyen anten taksın :) ne dıyım artık
Resim

LeoNaR
Xetox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xetox »

EnSoNxLeonar yazdı:
benim için sorun deıl ıster 1 carın gıtmıs otekınde oynamışın maksat yapdıgınızın cezasını sıze cektırmek üç nokta...
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ELınden gelenı, ardına koyma kocum neyse sizi fazla muhattapa almayım sonra tavan yapıor foruma konu acıonuz :)
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
SwiftxXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SwiftxXxX »

elimden geleni ardıma diil sana koyacam zaten 8-)
ARZDIR EFSANE
LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

Resim
Resim
Xetox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xetox »

EnSoNxLeonar yazdı:ELınden gelenı, ardına koyma kocum neyse sizi fazla muhattapa almayım sonra tavan yapıor foruma konu acıonuz :)
elimden geleni ardıma koyacam :lol: benim 2 çarım gitti(çaldınız) karşılıgında ensonxleonar ve yenılmezzz de gıdecek... ;)
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine

“Genel Sohbet” sayfasına dön