SırragEe
beta carım...
Oyunu bırakalı Cok uzun hemde cok uzun zaman oldu...
Bu arada TEşkilata Slm Olsun... Eski DOstlarımıda slm Olsun...
Unuttu sanmayın heer zaman AKlımdasınız...
oyunun eskileri içeri !!!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyunun eskileri içeri !!!
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
PROF yazdı:bu tarz konular daha önce de açıldı oralardan aklımda kalanlarla konuya yorum yapan kişilerle değil konuyla ilgili bir yorum yaptım. sana senin yorumunu esas alarak bir yorum yapacağımı düşündüren nedir bilemiyorum ancak böyle birşey söz konusu değilmitmet yazdı:eğer benim "yeni" oyuncu olmam seni mutlu edecekse ve susacaksan,
"BEN OYUNA BU SABAH BAŞLADIM"
oldu mu?çünkü ben kendisini büyük zanneden küçük insanlarla muhattap olmuyorum bu yorum bir istisnadır.
gelelim bana yazdıklarına...
beni mutlu etmek istiyorsan kendini öldürmelisin, beni susturmak istiyorsan beni öldürmelisin. oyuna ne zaman başladığın da skmde değil![]()
oldu mu?
Allah size akıl fikir versin
bana daamiiiin
adamsın laa sen PROF yazdıklarına kopuyom
benim bir sırrım var açıklanmayacak kadar sıRR bundan çıkar hıRR
seni hiç tanımadım ama gerçekten yazdıklarını çok sewiyorumPROF yazdı:bu tarz konular daha önce de açıldı oralardan aklımda kalanlarla konuya yorum yapan kişilerle değil konuyla ilgili bir yorum yaptım. sana senin yorumunu esas alarak bir yorum yapacağımı düşündüren nedir bilemiyorum ancak böyle birşey söz konusu değilmitmet yazdı:eğer benim "yeni" oyuncu olmam seni mutlu edecekse ve susacaksan,
oldu mu?çünkü ben kendisini büyük zanneden küçük insanlarla muhattap olmuyorum bu yorum bir istisnadır.
beni mutlu etmek istiyorsan kendini öldürmelisin, beni susturmak istiyorsan beni öldürmelisin. oyuna ne zaman başladığın da skmde değil![]()
oldu mu?
bana daamiiiin
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
DaDDaP yazdı: adamsın laa sen PROF yazdıklarına kopuyom![]()
sağolun da böyle olmak için bişey yapmıyorum ben ufakken motor çarptı bana kafam yarıldı ne olduysa ondan sonra olduSxtoluene yazdı:seni hiç tanımadım ama gerçekten yazdıklarını çok sewiyorumboyle dewam
bir varmış bir yokmuşum
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Kim koydu sana ufakken ? :lol: :lol: :lol:PROF yazdı:DaDDaP yazdı: adamsın laa sen PROF yazdıklarına kopuyom
sağolun da böyle olmak için bişey yapmıyorum ben ufakken motor çarptı bana kafam yarıldı ne olduysa ondan sonra olduSxtoluene yazdı:seni hiç tanımadım ama gerçekten yazdıklarını çok sewiyorumboyle dewam
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
caster ben senin baban değilimCastersimurganka yazdı:Kim koydu sana ufakken ? :lol: :lol: :lol:
bir varmış bir yokmuşum
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
PROF yazdı:caster ben senin baban değilimCastersimurganka yazdı:Kim koydu sana ufakken ? :lol: :lol: :lol:
Sen çok yaşa PROF emi
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bende oynadım beta sürümünü çok dandik geldi die 3 günde birakmıştım fakat tabi ozamanlar
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
leviathan-berkut-IIberkut-IIIberkut-shifacı-IIshifacı

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
PROF yazdı:bu tarz konular daha önce de açıldı oralardan aklımda kalanlarla konuya yorum yapan kişilerle değil konuyla ilgili bir yorum yaptım. sana senin yorumunu esas alarak bir yorum yapacağımı düşündüren nedir bilemiyorum ancak böyle birşey söz konusu değilmitmet yazdı:eğer benim "yeni" oyuncu olmam seni mutlu edecekse ve susacaksan,
oldu mu?
bana daamiiiin
Kod: Tümünü seç
PROF süper sin Hacı Artık GüLmek için senin Yorumlarını Arıyom La Face kesmiyo vaLLa