Erbayyyx loncamız açılmıştır
Re: Erbayyyx loncamız açılmıştır
MisafirXteam açmıştım bi ara
sonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:
şakadan anlamıyosun dikkatli okuReqion yazdı:Yanlıs anlaşılma olmasın Lonca teklifi vermedim :mrgreen: birinin loncasına girmeye çalışsın dedim Dİkkatli okuMORDuMan yazdı:erbay bak lonca teklifide aldın krdeşimReqion yazdı:Lonca Açana Kadar birinin Loncasına girmeye çalışsan daha iyi olmazmı

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Loncana girmekten büyük memnuniyet duyarım imzamdaki 9. lonca olsun
çok fena heyecan bastı alırsan mutlu olcam=)
kapış kapış gidiyon lan karıştırmaya başladım her gördüğüm lonca üyesini sen sanıomVandervaart yazdı:Loncana girmekten büyük memnuniyet duyarım imzamdaki 9. lonca olsunçok fena heyecan bastı alırsan mutlu olcam=)

- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Cünüpxüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:MisafirXteam açmıştım bi arasonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
:mrgreen: :mrgreen: walla açsak mı acaba :mrgreen:Ottomanxempires yazdı:Cünüpxüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:MisafirXteam açmıştım bi arasonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:
aha bnm loncam ahuhahaha13misafir yazdı::mrgreen: :mrgreen: walla açsak mı acaba :mrgreen:Ottomanxempires yazdı:Cünüpxüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:MisafirXteam açmıştım bi arasonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:

sen geliosan açalım :mrgreen:MORDuMan yazdı:aha bnm loncam ahuhahaha13misafir yazdı::mrgreen: :mrgreen: walla açsak mı acaba :mrgreen:Ottomanxempires yazdı:Cünüpxüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:MisafirXteam açmıştım bi arasonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:
ahahaha13misafir yazdı:sen geliosan açalım :mrgreen:MORDuMan yazdı:aha bnm loncam ahuhahaha13misafir yazdı::mrgreen: :mrgreen: walla açsak mı acaba :mrgreen:Ottomanxempires yazdı:Cünüpxüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:MisafirXteam açmıştım bi arasonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:
s T e R e O o . . .
I K V x S T R . . . !
"Dünya hayaller varsa güzeldir. . "
I K V x S T R . . . !
"Dünya hayaller varsa güzeldir. . "