AlpAykan yazdı:Muktedir ne diyor siz ne diyorsunuz.
Küfür etmek , küfür işitmek , hakaretleri sineye çekmek , bizlere yakışırmı.
Arkadaşım , yeter artık , küfür etmeyin , ettirmeyin.
Madem bu oyunda ve forumda yöneticiler var.
O zaman herkes işini yapsın.
Yönetimin ve GM lerin yapması gereken tek bir şey var.
Oyunu ve forumu takip edecekler.
Sizler yönetici olmayı kabul ettiyseniz , üzerinize düşen görev ne ise yerine getirmeye mecbursunuz.
Bizlerden şikayet filan beklemek , sizin acizliğinizden kaynaklanıyor.
İşini iyi yapan yönetim istiyoruz.
oyunu ve forumu takip eden yönetici istiyoruz.
İşini iyi yapmayan bıraksın gitsin.
Daha iyileri mutlaka çıkıcaktır.
Seçin oyunda en çok online olanları , aday olmalarını filan beklemeyin.
Onlar mutlaka üzerlerine düşeni yapıcaktır.
Artık yeter.Yöentim uyan ve kendine bir bak.
neyin yanlış , neyin doğru olduğunu o zaman anlarsın.
Muktedir kardeşim , biliyorum bu konu da sonuca bağlanmadan kapanacak.
Ve bizler de muhtemelen forum hesabımızdan olucaz.Olsun be kardeşim.Bunları birinin söylemesi gerekiyordu.
Teşekkürler.Her doğru hareketin arkasındayım.Tıpkı bu konunun arkasında olduğum gibi ...
Tam destek ..........
Arkadaşlar yönetim işini yapıyor olsa emin olun çok daha rahat bir ortamda oyun oynarız.
Misal Dün Gece sabaha karşı Bölgeden 3 kişidin karşılıklı küfürleşmesine şahit oldu Tüm yer altındaki kullanıcılar
Ve o anda Sunucumuzun Ticket ekibinde olan arkadaşda oyunda idi ve bu arkadaşların küfürleşmesini zevkle izledi Küfür edeni şahsen şikayet etmiş olmama rağmen Sabah saatlerinde mail ime baktığımda herhangi bir bildiri yoktu.
Bu küfürleşmelerin ardından Yer Altına bir GM geldi ve kimseyle konuşmadan oyunda bir müddet durdu ve çıktı.
Şimdi Dün gece gibi bir sürü örnekler mevcut bu arkadaşlar görev e alınmış ama maalesefki oyunu görevlerinden üstün gördükleri için ancak keyiflerine geldiğinde bu küfür edenlere cezayı veriyorlar.
Yani bu küfürleri görmek galiba hoşlarına gidiyor anlamış değilim.
Karşıt görüş bildirdiğimiz için ise bizler ceza alıyoruz buda ayrı bir muamma.
Ali bu konuda ve küfür e karşı her konuda sonuna kadar desteğimiz devam edecek. Ancak durumda yukarda anlattığım şekilde...