yönetimı kınıyorum artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrr

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: yönetimı kınıyorum artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrr

Mesaj gönderen OsmanBey »

AlpAykan yazdı:Muktedir ne diyor siz ne diyorsunuz.
Küfür etmek , küfür işitmek , hakaretleri sineye çekmek , bizlere yakışırmı.
Arkadaşım , yeter artık , küfür etmeyin , ettirmeyin.
Madem bu oyunda ve forumda yöneticiler var.
O zaman herkes işini yapsın.

Yönetimin ve GM lerin yapması gereken tek bir şey var.
Oyunu ve forumu takip edecekler.
Sizler yönetici olmayı kabul ettiyseniz , üzerinize düşen görev ne ise yerine getirmeye mecbursunuz.
Bizlerden şikayet filan beklemek , sizin acizliğinizden kaynaklanıyor.
İşini iyi yapan yönetim istiyoruz.
oyunu ve forumu takip eden yönetici istiyoruz.
İşini iyi yapmayan bıraksın gitsin.
Daha iyileri mutlaka çıkıcaktır.
Seçin oyunda en çok online olanları , aday olmalarını filan beklemeyin.
Onlar mutlaka üzerlerine düşeni yapıcaktır.

Artık yeter.Yöentim uyan ve kendine bir bak.
neyin yanlış , neyin doğru olduğunu o zaman anlarsın.

Muktedir kardeşim , biliyorum bu konu da sonuca bağlanmadan kapanacak.
Ve bizler de muhtemelen forum hesabımızdan olucaz.Olsun be kardeşim.Bunları birinin söylemesi gerekiyordu.

Teşekkürler.Her doğru hareketin arkasındayım.Tıpkı bu konunun arkasında olduğum gibi ...

Tam destek ..........

Arkadaşlar yönetim işini yapıyor olsa emin olun çok daha rahat bir ortamda oyun oynarız.
Misal Dün Gece sabaha karşı Bölgeden 3 kişidin karşılıklı küfürleşmesine şahit oldu Tüm yer altındaki kullanıcılar
Ve o anda Sunucumuzun Ticket ekibinde olan arkadaşda oyunda idi ve bu arkadaşların küfürleşmesini zevkle izledi Küfür edeni şahsen şikayet etmiş olmama rağmen Sabah saatlerinde mail ime baktığımda herhangi bir bildiri yoktu.
Bu küfürleşmelerin ardından Yer Altına bir GM geldi ve kimseyle konuşmadan oyunda bir müddet durdu ve çıktı.
Şimdi Dün gece gibi bir sürü örnekler mevcut bu arkadaşlar görev e alınmış ama maalesefki oyunu görevlerinden üstün gördükleri için ancak keyiflerine geldiğinde bu küfür edenlere cezayı veriyorlar.
Yani bu küfürleri görmek galiba hoşlarına gidiyor anlamış değilim.
Karşıt görüş bildirdiğimiz için ise bizler ceza alıyoruz buda ayrı bir muamma.

Ali bu konuda ve küfür e karşı her konuda sonuna kadar desteğimiz devam edecek. Ancak durumda yukarda anlattığım şekilde...

Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Birisinin küfür ettiğini gördüğünüzde Şikayet Et butonunu kullanarak o oyuncunun ceza almasını sağlayabilirsiniz
Ben böyle yapıyorum . Ticket ekibinde olan o an oyundaymış fakat işlem yapacak diye bir durum yok görmemiştir farklı bölgededir Bölgesi Klanı vs kapalıdır pc başında olmayabilir bir çok neden sıralayabiliriz :)
Bu yüzden en sağlıklısı benimde yaptığım gibi Şikayet Et butonunu kullanmak.
Ama şikayetlerinizide anlıyorum fakat sansür olayı imkansız bir olay neden diyeceksiniz siz sanıyorsunuz ki adam
İT yazdı sansürde bu engellenip ** olarak gözüktü fakat oyuncu bunu şöyle yapıyor İ.T o zaman sansür onu engelleyemiyor ve süzgeçten geçiriyor bunlar uzar gider sen milyarlarca böyle şey girmen lazım ki bu işlem açısından sunucuyu kasar ve yapamazsında zaten sunucu kasmasada hiçbir online oyunda ve mmo türünde sansür politikası uygulanmamktadır.
Tam tersine şuan ikv de geçerli olan ticket yani şikayet et sistemi kullanılmaktadır.
İkv dışında hiçbir online oyun oynamayanların böyle yorum yapması normal çünkü bilmiyorlar sansür olayını aslında gerekli görük son derece gereksiz olduğunu birde sunucuyu gereksiz yere kasmasını zarar vermesini
Ayrıca birileri imzasında M&B Warband oyun tanıtımı yapan o oyunda bile sansür sisteminin olmadığını sanırım bilmiyor :) hiç oynamadığı için olabilir bu...

Neyse buradan çok sevdiğim Armağan abiyede selamlarımı iletiyorum.....

Kfygfb ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

kFygFb yazdı:Birisinin küfür ettiğini gördüğünüzde Şikayet Et butonunu kullanarak o oyuncunun ceza almasını sağlayabilirsiniz
Ben böyle yapıyorum . Ticket ekibinde olan o an oyundaymış fakat işlem yapacak diye bir durum yok görmemiştir farklı bölgededir Bölgesi Klanı vs kapalıdır pc başında olmayabilir bir çok neden sıralayabiliriz :)
Bu yüzden en sağlıklısı benimde yaptığım gibi Şikayet Et butonunu kullanmak.
Ama şikayetlerinizide anlıyorum fakat sansür olayı imkansız bir olay neden diyeceksiniz siz sanıyorsunuz ki adam
İT yazdı sansürde bu engellenip ** olarak gözüktü fakat oyuncu bunu şöyle yapıyor İ.T o zaman sansür onu engelleyemiyor ve süzgeçten geçiriyor bunlar uzar gider sen milyarlarca böyle şey girmen lazım ki bu işlem açısından sunucuyu kasar ve yapamazsında zaten sunucu kasmasada hiçbir online oyunda ve mmo türünde sansür politikası uygulanmamktadır.
Tam tersine şuan ikv de geçerli olan ticket yani şikayet et sistemi kullanılmaktadır.
İkv dışında hiçbir online oyun oynamayanların böyle yorum yapması normal çünkü bilmiyorlar sansür olayını aslında gerekli görük son derece gereksiz olduğunu birde sunucuyu gereksiz yere kasmasını zarar vermesini
Ayrıca birileri imzasında M&B Warband oyun tanıtımı yapan o oyunda bile sansür sisteminin olmadığını sanırım bilmiyor :) hiç oynamadığı için olabilir bu...

Neyse buradan çok sevdiğim Armağan abiyede selamlarımı iletiyorum.....

Kfygfb ;)
Bir Roa üyesi olarak Yönetimin Yüzde 90 ı roa dan olduğuna göre böyle bir yorum yapman elbette makül...
Ancak bir üstte yazdığım gibi bir Ticket üyesi aynı bölgede iken buna defalarca tanık oldum jatta bir kaç resim ilede ispatlayabilirim. Çıkıp küfür edene şikayet edildiği hatta edilmesine bile gerek olmadan aleni küfür ü gördüğü halde bir işlem yapmıyor ise bundan ya zevk alıyordur yada oyundan kopamıyordur.
İşin özü ne bu tarz bir filitre de nede farklı bir sistemde sadece ve sadece işini düzgün yapan insanlarda biter.
İstenilse bu olayı çok rahat halledebilirler. 70 kişilik dev ticket ekibi istenilse 24 saat online olabilir (Dönüşümlü olarak)

Burdan Cv sini yazdığım eski kardeşime sevgilerle...
Hazalhira
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hazalhira »

birilerine harun gereken cevabi vermis bir kac hususta ben belirteyim roa ci yonetim tarafindan birilerinin $ikayet et butonun jet hiziyla isleme konuluyor olabilir ama bu oyundaki bir cok insana ayni ayricalik taninmiyor.ayrica warbant oyununu malum sahislara kapak olsun diye imzama ekledim roa ci abilerinin cok zoruna gitmisse bu onlarin beceriksizlik sorunudur.
M&B
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Şikayet sistemini kullandığınız takdirde şikayetleriniz incelemeye alınmaktadır. Eğer bir kişi çok fazla şikayet almışsa ve o günki şikayet sayısı normalin çok üzerinde ise, diğer şikayetlerin daha kolay incelenmesi için aynı kişiye ait olan diğer şikayetleri gönderen kişilere e-posta bildirimi gönderilmeyebiliyor. Bu; yalnızca işlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için uygulanan bir işlemdir. Bu işlem, kişinin ceza almadığını göstermez. Yalnızca tüm şikayet eden kişilere bildirim gönderilmemesine sebep olur.

Şikayet hakkınız bittiğinde ise resim alarak ikvdestek formundan şikayetinizi bildirebilirsiniz. Zira bölge kanalından küfür eden bir kullanıcıyı siz şikayet etmeseniz bile bir başka kullanıcı şikayet etmektedir. Oyuncularımızı küfürlere duyarsız kalmıyorlar ve bir kişi hakkında bir şikayet tarafımıza en az 3-5 farklı kişiden ulaşmaktadır. (Özel kanallardan olmadığı müddetçe.)

Konuyu kilitliyorum. İyi eğlenceler.

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön