TEŞKİLATTAN ÇALMIŞ OLDUĞUNUZ LONCA (MKA)
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: TEŞKİLATTAN ÇALMIŞ OLDUĞUNUZ LONCA (MKA)
Bütün sunucuyu suçlamanın ne anlamı var ki hem ben köşkte hiç Mka görmedim :?
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşm alatamadım galiba bütün sunucuyu suçlamıyorum,sadece o loncayı açan elemanalrı suçluyorm..Ixxreisxxl yazdı:Bütün sunucuyu suçlamanın ne anlamı var ki hem ben köşkte hiç Mka görmedim :?

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
sen kimsinte büyük Atatürkün ismini tek başına sahiplenebiliyorsun o herkesin önderidir.Britishtobacco92 yazdı:Öncelikle ne kadar özentilik olmamışda olsun sizin gözünüzle bu Lonca TEŞKİLAT SUNUCUSNA AİTTİR.ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLYORUM MKA LONCASI YERALTI BÖLÜMÜ GELMEDEN ÖNCEDE VARDI,VAR OLACAKTIR.VE BÜYÜK YÜZSÜZLÜKLE HEM İSMİMİZİ HEM LOGOMUZU ÇALMADIĞINIZ YETMİYOR GİBİ MKA BEYAZ KÖŞKE AİTTİR DENMESİ BİZİ İYİCE ZIVANADAN ÇIKARDI.BÖYLE YÜZSÜZLÜK OLAMAZ,OLMAMALIDIR.Gelin bakın teşkilat snucusuna buy run MKALAR'ın açtığı konular isimler ve böyle lonca sırf beyazköşkemi ait gelin bir bakın..burdan sana sesleniyorum (Ç)ALINTI YAPAN ELEMANA..YA BU LONCAYI KAPATIRSIN YADA İSMİNİ DEĞİŞTİRSİN,VE LOGOSUNUDA.MKA LONCASI TEŞKİLATA AİT OLAN BİR LONCA.BÖYLE YÜZSÜZLÜĞE YÜZ VEREN ARKADAŞLAR GELİN BİR BAKIN TEŞKİLAT SUNUCUSUNA SORUN BAKALIM MKA LONCASI VARMIDIR DİE...DERİNDEKİ SIR GELMEDEN BU LONCA VAR..TEKRAR SÖYLÜYORUM,YA BÜYÜKLÜK GÖSTERİP O ÇALDIIN İSİMLERİ VE AMBLEMİ DEĞİŞTİRİR YERİNE BAŞKA LONCA İSMİ KURARSIN ,YADA ÖFKEMİZİ BAŞKA DİLLERDEN BAŞKA YOLLARDAN AÇIKLARIZ..
Teşkilat sunucusu:Revenge Of Nobility &Mustafa Kemalin Askerleri.!
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- Mkaxliderr
- Salgın Koruyucusu
Lan Siz Nasıl İnsansınız Teşkilatta ßu Lonca Var Die ßeyazKöşk'te Açamıycakmıyım.Lanet lan Size ßen Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün (MKA) Loncasının Her Sunucuda Olmasını İsterim.Farzek Teşkilatta (MKA) Loncası Açtım Orda ßana Karşı Göstermeye Haklısınız.Ama Üstüne ßasa ßasa Sölüyorum Açtığım Lonca ''ßEYAZKÖŞK''Sunucusunda.

Mkaxlider & Mkaxliderb & Mkaxliderş
''ßєуαzкöşк''
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
At hırsızı bari Mustafa Kemal'in Fedaileri, Mustafa Kemal'in Öğrencileri gibi isimler bulsaydın aynısnı koyarak sadece kaliteni belli ediyorsun..
Bunun dışında aynı logoyu kullanarak kalitenin ne denli düşük olduğunu tekrardan kanıtlıyorsun...
Bunun dışında aynı logoyu kullanarak kalitenin ne denli düşük olduğunu tekrardan kanıtlıyorsun...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Mkaxliderr
- Salgın Koruyucusu
Düzenlendi

Mkaxlider & Mkaxliderb & Mkaxliderş
''ßєуαzкöşк''
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İletin rapor edildi...
Bu arada son mesajım muhtemelen karakteristik seviyeni tekrardan belli ettin...
Bu arada son mesajım muhtemelen karakteristik seviyeni tekrardan belli ettin...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
kalearkasi yazdı:sen kimsinte büyük Atatürkün ismini tek başına sahiplenebiliyorsun o herkesin önderidir.Britishtobacco92 yazdı:Öncelikle ne kadar özentilik olmamışda olsun sizin gözünüzle bu Lonca TEŞKİLAT SUNUCUSNA AİTTİR.ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLYORUM MKA LONCASI YERALTI BÖLÜMÜ GELMEDEN ÖNCEDE VARDI,VAR OLACAKTIR.VE BÜYÜK YÜZSÜZLÜKLE HEM İSMİMİZİ HEM LOGOMUZU ÇALMADIĞINIZ YETMİYOR GİBİ MKA BEYAZ KÖŞKE AİTTİR DENMESİ BİZİ İYİCE ZIVANADAN ÇIKARDI.BÖYLE YÜZSÜZLÜK OLAMAZ,OLMAMALIDIR.Gelin bakın teşkilat snucusuna buy run MKALAR'ın açtığı konular isimler ve böyle lonca sırf beyazköşkemi ait gelin bir bakın..burdan sana sesleniyorum (Ç)ALINTI YAPAN ELEMANA..YA BU LONCAYI KAPATIRSIN YADA İSMİNİ DEĞİŞTİRSİN,VE LOGOSUNUDA.MKA LONCASI TEŞKİLATA AİT OLAN BİR LONCA.BÖYLE YÜZSÜZLÜĞE YÜZ VEREN ARKADAŞLAR GELİN BİR BAKIN TEŞKİLAT SUNUCUSUNA SORUN BAKALIM MKA LONCASI VARMIDIR DİE...DERİNDEKİ SIR GELMEDEN BU LONCA VAR..TEKRAR SÖYLÜYORUM,YA BÜYÜKLÜK GÖSTERİP O ÇALDIIN İSİMLERİ VE AMBLEMİ DEĞİŞTİRİR YERİNE BAŞKA LONCA İSMİ KURARSIN ,YADA ÖFKEMİZİ BAŞKA DİLLERDEN BAŞKA YOLLARDAN AÇIKLARIZ..
Senn beyninde bi sorun var veya sezeryanla doğdun , kardeşim ben hiçbirşeyi sahiplenmiyoru sahiplenen sizsinz:
Lonca ismini ve amblemini değiştirip;Mustafa Kemal'in fedailer veya Buna benzer bi isip bulup koysanız bişi demicez ama gelipte bizim loncann ismini nickini ve ambleimini koymak bana biraz şüpelendirici geldi

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Bir Ürünü,Markayı,İsmi, vs Sahiplenmek İçin, O ismin Patentini Almanız Gerekir. Örneğin MKA Lonca Adınız Bunun Patenti Size Ait mi...? Noterden Tasdikli mi..? Değil, Bu Yüzden İsteyen KullanırBritishtobacco92 yazdı:Öncelikle ne kadar özentilik olmamışda olsun sizin gözünüzle bu Lonca TEŞKİLAT SUNUCUSNA AİTTİR.ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLYORUM MKA LONCASI YERALTI BÖLÜMÜ GELMEDEN ÖNCEDE VARDI,VAR OLACAKTIR.VE BÜYÜK YÜZSÜZLÜKLE HEM İSMİMİZİ HEM LOGOMUZU ÇALMADIĞINIZ YETMİYOR GİBİ MKA BEYAZ KÖŞKE AİTTİR DENMESİ BİZİ İYİCE ZIVANADAN ÇIKARDI.BÖYLE YÜZSÜZLÜK OLAMAZ,OLMAMALIDIR.Gelin bakın teşkilat snucusuna buy run MKALAR'ın açtığı konular isimler ve böyle lonca sırf beyazköşkemi ait gelin bir bakın..burdan sana sesleniyorum (Ç)ALINTI YAPAN ELEMANA..YA BU LONCAYI KAPATIRSIN YADA İSMİNİ DEĞİŞTİRSİN,VE LOGOSUNUDA.MKA LONCASI TEŞKİLATA AİT OLAN BİR LONCA.BÖYLE YÜZSÜZLÜĞE YÜZ VEREN ARKADAŞLAR GELİN BİR BAKIN TEŞKİLAT SUNUCUSUNA SORUN BAKALIM MKA LONCASI VARMIDIR DİE...DERİNDEKİ SIR GELMEDEN BU LONCA VAR..TEKRAR SÖYLÜYORUM,YA BÜYÜKLÜK GÖSTERİP O ÇALDIIN İSİMLERİ VE AMBLEMİ DEĞİŞTİRİR YERİNE BAŞKA LONCA İSMİ KURARSIN ,YADA ÖFKEMİZİ BAŞKA DİLLERDEN BAŞKA YOLLARDAN AÇIKLARIZ..
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
leon haklı patent hani.hani.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!